Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) είμαι ανάμεσα στο iPad 9.7" (2018) ή στο επερχόμενο Galaxy S4 Tab η χρήση θα είναι 80% για videos (youtube, Udemy κτλ) και ταινίες (συνήθως mp4, εννίοτε με srt), το υπόλοιπο 20% για surfing και ίσως κανένα παιχνίδι επειδή έχω ήδη iPhone και ξέρω εκ πείρας πόσο σπάσιμο είναι το iTunes όταν θέλω να περάσω τραγούδια, ήθελα να ρωτήσω, ισχύει το ίδιο και για τις ταινίες; Δλδ θα πρέπει να τις περνάω μέσα από το iTunes; ή μπορώ με drag&drop όπως στο android; και γενικά τα mp4 (σπανιότερα mkv) με srt παίζουν στο iPad; ------------------------- και για να ακολουθήσω τις οδηγίες του forum: 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 - 500 (με θήκη) 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 80% videos, 20% surfing/games 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: ~10" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): bluetooth 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; όχι 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; όχι, αν και ήδη έχω iPhone οπότε μπορώ να έχω τις εφαρμογές από το iTunes 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; να βγάζει 1 - 2 ταινίες 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; κανένα πρόβλημα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Athanasios2104
ksessalonikios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) στο ipad δεν θα βλέπεις τις ταινίες απο την εφαρμογή της apple για τα video γιατί ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Θα κατεβάσεις καποιο media player οπως το infuse ( το καλύτερο) ή το mrmc (δεν ειναι δωρεάν καμιά απο τις 2) και μεσω του itunes θα πηγαίνεις στο "file sharing" της συσευής σου, θα βρίσκεις την εφαρμογή που χρησιμοποιεις κι εκει θα "ρίχνεις" τις ταινίες που θες να αποθηκεύσεις. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από ksessalonikios 2 1
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το vlc που χρησιμοποιώ στον υπολογιστή δεν είναι καλό για iOS λες ε; και αυτό το infuse, η δωρεάν έκδοση είναι για τα μπάζα; γιατί η pro έχει 15 ευρώ... πάντως αυτό το file sharing τώρα το είδα 1η φόρα ... οπότε στην ουσία πάλι μιλάμε για drug&drop, απλά μέσω iTunes btw, το ίδιο ισχύει και για τα τραγούδια και τις φωτό (δλδ drug&drop σε αντίστοιχη εφαρμογή); γιατί ως τώρα για τις φωτό δημιουργώ φάκελο στο pc > sync folder, ενώ για τα τραγούδια κάνω playlists στο iTunes και διαλέγω ποιες να συγχρονίστούν Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Athanasios2104
ksessalonikios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να σου πω για το vlc γιατί το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, το δοκιμάζεις κι άμα σε καλύπτει μια χαρά, ειναι και δωρεάν. Το infuse ειναι ακριβό αλλα ειναι ότι καλύτερο σε iOS, μπορείς να δοκιμάσεις και το mrmc που ειναι κομμένη έκδοση του kodi (μην περιμένεις addons) και ειναι πιο φτηνό χωρίς να του λείπει κάτι. Στην μουσική εμένα με βολεύει το σύστημα του iTunes γιατί το χρησιμοποιώ ως library για τη μουσική οποτε το να πετάω μουσική στις διάφορες Apple συσκευές γίνεται άμεσα με ένα τικαρισμα, αλλα ναι φυσικά ισχύει και για τα mp3 ο,τι ισχύει και για τα βίντεο Το infuse θυμάμαι παλιά είχε 30 μέρες δοκιμή την προ έκδοση (η δωρεάν έκδοση ειναι ουσιαστικά άχρηστη μιας και δεν σου επιτρέπει να κανεις τιποτα), απλά πρέπει να θυμηθείς να απενεργοποιήσεις την συνδρομή γιατί μετά τις 30 μέρες θα σε χρεώσει Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από ksessalonikios 1
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για ένα καλό media player, απλά να έχει όντως αξία η pro έκδοση και να μην ξεκλειδώνει απλά λειτουργίες που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο μέσος χρήστης
ksessalonikios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ξεκλειδώνει την υποστήριξη σε dts/dolby digital και όλων των τύπων αρχείων βίντεο. Αλλα δοκίμασε πρώτα το vlc που ειναι δωρεάν, ίσως ειναι αρκετό για τις βασικές λειτουργίες και να μην χρειάζεσαι κάτι παραπάνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα