drapanakis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Eγκατεστησα τα windows 7 σε εναν καινουργιο δισκο, καθως και το office 2010 starter. Mετεφερα ολα τα αρχεια σε excel, word. Τα ανοιγει κανονικα αλλα στο excel δε μπορω να γραψω ενα σχολιο σε καποιο κελι. Δε μπορω να γραψω τιποτα καινουργιο. Δε μου βγαζει την επιλογη edit comment καθολου. Γιατι; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από drapanakis
Miracle Worker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Από ότι λένε στο ίντερνετ, μάλλον έχεις επιλέξει παραπάνω από ένα φύλλο ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνεις διπλό κλικ σε ένα tab και να κάνεις ungroup. Στα 2016 αν πας σε άλλο φύλλο κάνει ungroup αυτόματα. 1
drapanakis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το διαβασα αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει και πως γινέται. Που να κανω διπλο κλικ ; Διαβασα οτι πρεπει λεει να παω απο την επιλογη rewiew στο excel αλλα εμενα δεν εχει την επιλογη αυτη. Εδω στις ιδιοτητες του αρχειου γιατι δεν αναγραφει καμια απο τις δυνατοτητες αυτες ; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από drapanakis
Miracle Worker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το διπλο κλικ που λενε το κανεις πανω στο tab, εκει που λεει Φυλλο 1, Φυλλο 2, πριν τα μετονομασεις. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Miracle Worker 1
drapanakis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το εκανα Δε δουλεψε. Το ιδιο συμβαινει σε ολα μου τα excel αρχεια.Εχω δοκιμασει τα παντα. Το επανεγκατηστησα, τιποτα...
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μήπως είναι σε δοκιμάστική έκδοση το office; Κάτι τέτοια κάνει όταν είναι trial, δηλαδή σε αφήνει μόνο να ανοίγεις και όχι να επεξεργάζεσαι τα έγγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα