Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγκατεστησα τα windows 7 σε εναν καινουργιο δισκο, καθως και το office 2010 starter. Mετεφερα ολα τα αρχεια σε excel, word. Τα ανοιγει κανονικα αλλα στο excel δε μπορω να γραψω ενα σχολιο σε καποιο κελι. Δε μπορω  να γραψω τιποτα καινουργιο. Δε μου βγαζει την επιλογη edit comment καθολου.

Γιατι; 

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ.

Από ότι λένε στο ίντερνετ, μάλλον έχεις επιλέξει παραπάνω από ένα φύλλο ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνεις διπλό κλικ σε ένα tab και να κάνεις ungroup. Στα 2016 αν πας σε άλλο φύλλο κάνει ungroup αυτόματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το διαβασα αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει και πως γινέται. Που να κανω διπλο κλικ ;

Διαβασα οτι πρεπει λεει να παω απο την επιλογη rewiew στο excel αλλα εμενα δεν εχει την επιλογη αυτη.

Εδω στις ιδιοτητες του αρχειου γιατι δεν αναγραφει καμια απο τις δυνατοτητες αυτες ;

aaaa.png

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το διπλο κλικ που λενε το κανεις πανω στο tab, εκει που λεει Φυλλο 1,  Φυλλο 2, πριν τα μετονομασεις.

NJ434gs.png

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 1
Δημοσ.

Το εκανα

Δε δουλεψε. Το ιδιο συμβαινει σε ολα μου τα excel αρχεια.Εχω δοκιμασει τα παντα. Το επανεγκατηστησα, τιποτα...

Δημοσ.

Μήπως είναι σε δοκιμάστική έκδοση το office; Κάτι τέτοια κάνει όταν είναι trial, δηλαδή σε αφήνει μόνο να ανοίγεις και όχι να επεξεργάζεσαι τα έγγραφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...