preview_video Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 θελω να ρωτησω το εξης για αγορα λαπτοπ.(ελευθερος επαγγελματιας) θα κοπη τιμολογιο. τα παρακατω χαρακτηριστικα για λαπτοπ που θα κανη συγκεκριμενα μονο μονταζ (edius 9,2) και για ηχο (serato pro) γνησια αγορασμενα και τα δυο προγραματα. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ *οθονη 15,6 1920χ1080 *Με επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ, 2,80ghz (7ης γενιας) 4πύρηνος *μνήμη RAM DDR4 16GB(και τα δυο σλοτ γεματα 8+8 ), *κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050Ti με μνήμη 4GB ( με δυο θυρες mini display port και μια hdmi ) *m2 δισκο c! (λειτουργικο και προγραματα μονο) 240GB *d! δισκο 1Τ 7200 *windows 10 pro *2 χρονια εγγυηση * τελικη τιμη 850 ευρω μετρητα (θα ειναι με τιμολογιο) οποτε γλιτωνω και το φ.π.α σαν επαγγελματιας. (βγαινη χωρις τιμολογιο ολα τα παραπανω 1050 ευρω κανονικα) ειναι ενταξη τα χαρακτηριστικα του για την δουλεια που το θελω? σας ευχαριστω εκ των προτερων. preview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dproductionz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Είχα περίπου το ίδιο laptop και δούλευα μέχρι και RED r3d αρχεία πάνω σε γύρισμα και δούλευε αρκετά καλά και γρήγορα Η μόνη διαφορά είναι ότι είχα m.2 500gb και δούλευα τα αρχεία από εκεί Αν δουλέψεις τα αρχεία από τον 7200 θα δυσκολευτείς Καλύτερα ο 2ο δίσκος σου να είναι και αυτός SSD για να δουλεύεις άνετα Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από dproductionz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
preview_video Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Οκ.θα τον κάνουμε και αυτών ssd να μην έχω πρόβλημα πουθενα. Ξέρω και το premier και το edius. Αλλά το edius είναι ποιο σταθερο. Θα βάλω και το premier πάνω να υπαρχή και αυτό.απλά αυτό δεν το έχω αγορασμένο.το σταμάτησα στης προηγούμενες εκδόσεις λόγω του ότι είχα δοκιμαστή edius και από τότε έμεινα εκει. Οπότε αλαγη ο δίσκος d σε ssd και τουλάχιστον 500 αρις. Θα δω τι τιμές παίζουν και εάν είναι να γινη 1τ. Το 500 αρι θα γεμιζη γλήγορα σχετικα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου στο θεμα μου. Καλή σου μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dproductionz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Να σου πω την αλήθεια καλύτερα Premiere για το Workflow και έχει γίνει και πιο σταθερό τώρα Και λέγοντας για το Workflow εννοώ ότι μετά δίνεις το project σε κάποιον για να κάνει τα οπτικά εφέ χωρίς να μπλέξεις με EDL etc...απλά δίνεις υλικά και project και άλλος τα έχει όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα