Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ilos είπε

Δοκίμασε να παίξεις κάτι που παίζει ρόλο το latency όπως fighting games και shooters.

Μάλλον δεν έχεις παίξει rocket league. Πάντως σίγουρα cs δεν παίζεις με wifi ούτε από πισί, άρα γιατί το συζητάμε αυτό; Παιχνιδάκια όμως σαν το rocket league τρέχουν ρολόι.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρίσκομαι στην Ελλάδα και θέλω να το αγοράσω και να το στείλω στην Γαλλία έχετε ιδέα πως μπορω να το κανω γιατι δεν με αφήνει να αλλάξω την χώρα 😕 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreasece είπε

Πάντως σίγουρα cs δεν παίζεις με wifi ούτε από πισί, άρα γιατί το συζητάμε αυτό;

Πλάκα κάνεις έτσι; Όλα τα χρόνια παίζω CSGO μόνο με WIFI γιατί εκεί που έχω το pc δεν θέλω να τραβάω καλώδια. Από ADSL μέχρι και τωρα VDSL 50αρα, μια χαρά παίζω χωρίς κανενά θέμα με ένα παλιοστικάκι της TP-Link κουμπωμένο σε μια θύρα USB στο pc.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koooleeek είπε

Πλάκα κάνεις έτσι; Όλα τα χρόνια παίζω CSGO μόνο με WIFI γιατί εκεί που έχω το pc δεν θέλω να τραβάω καλώδια. Από ADSL μέχρι και τωρα VDSL 50αρα, μια χαρά παίζω χωρίς κανενά θέμα με ένα παλιοστικάκι της TP-Link κουμπωμένο σε μια θύρα USB στο pc.

Οκ δεν είπα ότι δεν μπορείς να παίξεις. Αν θες να παίξεις competitive όμως με ethernet θα είσαι πολύ καλύτερα. Αν θες μπορείς να παίξεις και με dial-up σύνδεση, δεν σημαίνει όμως ότι θα παίζεις καλά!

• Moderators
Δημοσ.

Εβαλα την σωστη (τελικη) τιμη στον τιτλο για αποφυγη παραπληροφορησης. :)

Τετοια κολπακια ειναι γνωστα απο το ebay εδω και 10χρονια+... Παλια κολπα.

Δημοσ.

Παίδες αφού δεν γίνεται να αγοράσετε πάνω από 1. Επίσης χώρα προορισμού του πακέτου αν το πάρετε δεν αλλάζει

Προσωπική μου άποψη περιμένετε να βγει σε καμιά προσφορά από το game.co.uk όπως και παλαιότερα στις 6 λίρες περίπου + μεταφορικά(πολύ λιγότερα από steam). Επίσης μπορείτε να βρείτε και κανα bundle με χειριστήριο που είναι ακόμα πιο συμφέρουσα αγορά όπως πριν κανα 6μηνο  νομίζω.

Σίγουρα για γρήγορα παιχνίδια θέλει καλώδιο όπως αναφέρουν και οι υπόλοιποι. Αν δεν είστε πολύ απαιτητικοί ή τα παιχνίδια δεν απαιτούν καλή απόκριση μπορείτε και με wifi σε 5αρα μπάντα( συνήθως οχι 2.4 λόγω παρεμβολών από τα πολλά δίκτυα).

Προσωπικά εχω κάτι ενδιάμεσο και είμαι οκ. PC μεχρι modem-router μέσω powerline και από εκεί και πέρα wifi. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και είναι οκ χωρίς κωλύματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...