paiktaras69 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 και εγώ μέσα αν γίνει κάτι ομαδικό ( έλα, μην βλέπω χασκογελάκια )
MontzOlee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Παίδες Καλημέρα. έπειτα από ψάξιμο στο forum του steam κ από επικοινωνία διαμέσου mail, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γίνεται να πάρουμε πάνω από ένα κομμάτι π κάθε λογαριασμός Έχουν φάει το κράξιμο του αιώνα στο ίντερνετ γι αυτό το λόγο απ όσο είδα αλλά δεν έχουν αλλάξει από το 2014-15 που διάβαζα και ρωτούσαν. το σχέδιο λοιπόν ναυάγησε εκτός κ αν κάποιος μπορεί να δώσει κάποια εναλλακτική Διαφορετικά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα σας! ΥΓ: ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό 😕
ignited Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Και γω μέσα. Μιας και είμαστε πολλά άτομα, ίσως αξίζει proxy shipping? Απ' ότι αναφέρεται στο FAQ του Steam, οι αποστολές γίνονται από την πόλη Τίλμπουργκ της Ολλανδίας άρα δεν έχει τελωνείο. Επίσης αναφέρει ότι μπορεί να αποσταλεί μόνο στην δηλωμένη χώρα. Οπότε group buy νομίζω δεν γίνεται αλλά τουλάχιστον δεν θα έχει τελωνείο.
MontzOlee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ignited είπε Και γω μέσα. Μιας και είμαστε πολλά άτομα, ίσως αξίζει proxy shipping? Απ' ότι αναφέρεται στο FAQ του Steam, οι αποστολές γίνονται από την πόλη Τίλμπουργκ της Ολλανδίας άρα δεν έχει τελωνείο. Επίσης αναφέρει ότι μπορεί να αποσταλεί μόνο στην δηλωμένη χώρα. Οπότε group buy νομίζω δεν γίνεται αλλά τουλάχιστον δεν θα έχει τελωνείο. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει να το κάνει αυτό γιατί εγώ πχ σε αυτό είμαι άσχετος. Εννοείται από μεριάς μου ότι αν κάποιος είναι πρόθυμος να το κάνει, θα τα πάρει μπροστά τα χρήματα για να μην υπάρξουν λαλακιες στο τέλος κ προμήθεια για τον κόπο του. Θα επικοινωνήσω με έναν φίλο που είναι γάτα σε αυτά κ μπορέσει να μας βοηθήσει κ θα γράψω ξανά
bill987 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Βρε παίδες τι γράφεται ότι είστε μέσα ?? Ένα steam link ανα λογαριασμό λέει, δεν πα να χτυπιόμαστε όλοι μαζί κάτω δεν γίνεται τίποτα!!!
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Και όταν δεν το είχε σε προσφορά, αν έβαζες 2 στο καλάθι, διπλασιάζονταν τα μεταφορικά. Μάλλον ξεχωριστά τα στέλνουν.
dolph Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις ΗΠΑ που το πήρα, έχει μεταφορικά στα 8 δολάρια, οπότε σύνολο ούτε 11 δολάρια!!! Ευχαριστώ τον TS. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από dolph
chocorello Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, bill987 είπε Βρε παίδες τι γράφεται ότι είστε μέσα ?? Ένα steam link ανα λογαριασμό λέει, δεν πα να χτυπιόμαστε όλοι μαζί κάτω δεν γίνεται τίποτα!!! +1 από μένα
ilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Όσοι το αγοράσετε btw βάλτε ethernet, αλλιώς είναι άχρηστο εκτός από turn based games κλπ.
andreasece Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ilos είπε Όσοι το αγοράσετε btw βάλτε ethernet, αλλιώς είναι άχρηστο εκτός από turn based games κλπ. Εγώ πάντως με WiFi σε άλλο όροφο παίζω μια χαρά rocket league με μηδενικό lag.
ilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δοκίμασε να παίξεις κάτι που παίζει ρόλο το latency όπως fighting games και shooters.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα