Teo9 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα, ψάχνω γυαλί για S7 Edge full glue και small size έαν έχει κάποιος υπόψιν που μπορώ να βρω σε φθηνή τιμή διότι αυτά που βρίσκω έιναι από 15 ευρώ και πάνω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
saruman123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Γιαλί δεν νομίζω να βρεις εύκολα λόγο τις κυρτότητας. Οι περισσότεροι πηγαίνουν στο Media Markt που βάζει κατι σαν γιαλί με 15€ νομίζω. 1
Teo9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Γιαλί δεν νομίζω να βρεις εύκολα λόγο τις κυρτότητας. Οι περισσότεροι πηγαίνουν στο Media Markt που βάζει κατι σαν γιαλί με 15€ νομίζω. Υπάρχουνε full glue tempered glass με κυρτοτητα κιολας οπως και σε s8 και s9! Απλώς είναι ακρίβα για s7 edge και δύσκολο να βρεις καλό! Εάν το έχει ψάξει κάποιος το θέμα και μπορούσε να με βοηθήσει θα τον υπερευχαριστήσω!
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 https://www.mythiki.gr/memvranes/samsung/samsung-galaxy-s7-edge/tel1-curved-glass-transparent-samsung-galaxy-s7-edge-detail.html
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το θεμα ειναι να βρεις καλο. Φθηνο δεν θα ειναι. Εκανα πολυ κοπο για να βρω για το iPhone 7 και ακομη ψαχνω για το Mi Note 2. Ολα σχεδον εχουν την αισθηση πλαστικου. Γυαλι δεν ειναι κι ας γραφουν tempered glass! 1
Teo9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, SeXBOX είπε https://www.mythiki.gr/memvranes/samsung/samsung-galaxy-s7-edge/tel1-curved-glass-transparent-samsung-galaxy-s7-edge-detail.html Αυτό είναι full cover νομιζω! Εγώ ψάχνω full glue και small size! 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το θεμα ειναι να βρεις καλο. Φθηνο δεν θα ειναι. Εκανα πολυ κοπο για να βρω για το iPhone 7 και ακομη ψαχνω για το Mi Note 2. Ολα σχεδον εχουν την αισθηση πλαστικου. Γυαλι δεν ειναι κι ας γραφουν tempered glass! Συμφώνω απόλυτα φίλε μου! Αλλα δεν βρίσκω με τίποτα! Έχεις μήπως κανένα σάιτ κατά νου για s7 edge;;
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Εαν βρηκες παρε καποιο απο αυτα που βρηκες. Δεν θα βρεις κατι φθηνοτερο και ποιοτικό
Teo9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 45 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εαν βρηκες παρε καποιο απο αυτα που βρηκες. Δεν θα βρεις κατι φθηνοτερο και ποιοτικό Το θέμα είναι ότι από Κίνα πχ βάζουν ότι φώτο να είναι στα προιόντα και θέλω small size σκέψου να δώσω ενά 20αρι και να μου έρθει και μετά από ένα μήνα και να μην κολλάει και καλά πχ
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 16 minutes ago, SeNNinhA said: Τι σημαινει small size? ίδια απορία... επίσης το Cover που πρότεινα με τα "Glue" ή όπως τα λένε δεν μπορώ να καταλάβω πια η διαφορά τους στην δουλειά που κανουν, Επίσης έβαλα Google να ψάξω και έβρισκε από 1$ μέχρι 4-5$ δεν έλεγε ούτε για small size ούτε τίποτε άλλο, είδα και πως εφαρμόζεται κι είναι ακριβός το ίδιο με το cover που πρότεινα.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καποια covers εχουν glue μονο περιμετρικα. Οποτε το full glue το καταλαβαινω. Το small size δεν καταλαβα. Εαν σημαινει βεβαια λεπτο παχος γυαλιου τοτε απλα ΔΕΝ υπαρχει πραγματικο tempered glass (με οντως αισθηση γυαλιου) που να ειναι λεπτο οσο τα laminated “tempered glasses”. Δεν γινεται γιατι θρυματιζεται μετα ευκολα Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από SeNNinhA 1
Teo9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Τι σημαινει small size? 41 λεπτά πριν, SeXBOX είπε ίδια απορία... επίσης το Cover που πρότεινα με τα "Glue" ή όπως τα λένε δεν μπορώ να καταλάβω πια η διαφορά τους στην δουλειά που κανουν, Επίσης έβαλα Google να ψάξω και έβρισκε από 1$ μέχρι 4-5$ δεν έλεγε ούτε για small size ούτε τίποτε άλλο, είδα και πως εφαρμόζεται κι είναι ακριβός το ίδιο με το cover που πρότεινα. 28 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Καποια covers εχουν glue μονο περιμετρικα. Οποτε το full glue το καταλαβαινω. Το small size δεν καταλαβα. Εαν σημαινει βεβαια λεπτο παχος γυαλιου τοτε απλα ΔΕΝ υπαρχει πραγματικο tempered glass (με οντως αισθηση γυαλιου) που να ειναι λεπτο οσο τα laminated “tempered glasses”. Δεν γινεται γιατι θρυματιζεται μετα ευκολα Σωστά το full glue εχει να κάνει με την κόλλα παντού για να μην αφήνει κενά! Το small size ειναι παραλλαγή του full cover που πιάνει όλη την οθόνη και είναι μικρότερο περιμετρικά ώστε να μην το "πετάνε" οι θήκες που βάζουμε! Το πόρισμα είναι μάλλον ότι για να με ρωτάτε μάλλον δεν γνωρίζετε ούτε εσείς που μπορούμε να βρούμε! Έχετε το ίδιο κινητό και εσείς? 😜
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Just now, Teo9 said: Έχετε το ίδιο κινητό και εσείς? 😜 Εγώ ναι, αλλά του εχω μόνο θήκη σιλικόνης. Το θεωρώ γελοίο σε κινητό που έκανε 700+€ να θέλει προστασία η οθόνη του για χαρακιές... υποτίθεται ότι πληρώνεις για να πάρεις κάτι που δεν μασά πουθενά εμένα προσωπικά μου έχει πέσει πολλές φορές κάτω εχω χαράξει την οθόνη με κλειδιά και δεν έπαθε το παραμικρό από day one που το πήρα...
Teo9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Εγώ ναι, αλλά του εχω μόνο θήκη σιλικόνης. Το θεωρώ γελοίο σε κινητό που έκανε 700+€ να θέλει προστασία η οθόνη του για χαρακιές... υποτίθεται ότι πληρώνεις για να πάρεις κάτι που δεν μασά πουθενά εμένα προσωπικά μου έχει πέσει πολλές φορές κάτω εχω χαράξει την οθόνη με κλειδιά και δεν έπαθε το παραμικρό από day one που το πήρα... Συμφωνώ απόλυτα αλλά ρε φίλε ένας λόγος παραπάνω που είναι τόσο ακριβό να το προσέχεις πιο πολύ! Και ένας λόγος παραπάνω που έχει 250 η αλλαγή της οθόνης στην έσχατη περίπτωση! 😜
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ψαχνω το ιδιο ακριβως πραγμα για το Mi Note 2 και δεν εχω βρει ακομη. Εδω για το iPhone 7 και δυσκολευτηκα να βρω. Βρηκα τυχαια μετα απο πολυ ψαξιμο σε μαγαζια. Απο internet δεν ξερεις τι θα σου ερθει. Ολοι γραφουν tempered glass και ειναι φτηνιαρικες πλαστικουρες. Μπορει να αντεχουν αλλα εχουν κακιστη αισθηση στην αφη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα