spiroskt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα Δεν ξέρω αν εχει ξανασυζητηθεί, θέλω να εγκαταστήσω dual boot στο Asus G701vo ο οποίος έχει 2 M.2 σε raid 0. υπάρχει τρόπος χωρίς να χάσω το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ειναι hardware raid? Αν ναι, o installer θα τους δει σαν ενα σκληρο και θα δυνεχισει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroskt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, jim_p είπε Ειναι hardware raid? Αν ναι, o installer θα τους δει σαν ενα σκληρο και θα δυνεχισει κανονικα. Ο installer (antergos) δεν τους βλέπει καθόλου. Αμα βγάλω το raid απο το Bios (έχω τη δυνατότητα) τότε θα χασω το υπάρχον σύστημα και θα πρέπει να το ξαναστήνω. Υπάρχει άλλη δυνατότητα μέσω software? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Αν κανεις ενα modprobe raid0 μετα το βλεπει ο installer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα