Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jimandri9000 είπε

Προσπάθησε λίγο...

Εσύ δηλαδή βλέπεις τρομερή αλλαγή από το 4 στο 8. Εκτός αν περιμένεις ότι στο 9 θα δείς καμια τρομερή αλλαγή.

Όσο για την παλαιοτητα..... την δουλεια μου την κάνω. Δεν θα δώσω ενα σκασμό λεφτά για να εχω το τελευταιο αν δεν εχει καμια τρομερή διαφορά.

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Εσύ δηλαδή βλέπεις τρομερή αλλαγή από το 4 στο 8. Εκτός αν περιμένεις ότι στο 9 θα δείς καμια τρομερή αλλαγή.

Όσο για την παλαιοτητα..... την δουλεια μου την κάνω. Δεν θα δώσω ενα σκασμό λεφτά για να εχω το τελευταιο αν δεν εχει καμια τρομερή διαφορά.

Εντάξει έτσι είναι ποιο ομαλό. Κοίταξε ... μιλάμε για αρκετά έντονες διαφορές από το 4 στο 8 για αυτό σχολίασα με χιούμορ. Από την άλλη θα μου πεις θρύλος το 4. Μαζί σου. Να το έβγαζαν αυτό το κινητό με 845 ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimandri9000 είπε

Εντάξει έτσι είναι ποιο ομαλό. Κοίταξε ... μιλάμε για αρκετά έντονες διαφορές από το 4 στο 8 για αυτό σχολίασα με χιούμορ. Από την άλλη θα μου πεις θρύλος το 4. Μαζί σου. Να το έβγαζαν αυτό το κινητό με 845 …

και το 2 είναι καλύτερο από το 4 αμα το πας ετσι μια χαρα δουλειά κανει το 2αρι

Δημοσ.
1 hour ago, NEKROMA said:

και το 2 είναι καλύτερο από το 4 αμα το πας ετσι μια χαρα δουλειά κανει το 2αρι

Το 4 είναι πιο ολοκληρωμένο. Το 2 ήταν για την εποχή του καινοτόμο και πολύ καλό τηλέφωνο. Να δούμε και το 9 πως θα είναι, αν και τον τελευταίο καιρό απλά είναι ενα S με πενάκι και κάποια εξτραδάκια.

Δημοσ.

Και μόλις είχα αποφασίσει να αποχωριστώ το note Edge και να πάρω το s9.... Αλλά θα περιμένω να δω πως θα είναι το note 9 και βλέπουμε... 

Δημοσ.
Στις 28/6/2018 στις 9:32 ΠΜ, jimandri9000 είπε

Ωχ! Αναβάθμισες από το 9200 το nokia και πήγες σε Note4? Πω πω αλλαγή!!! :D

το 920 εννοείς γιατί το άλλο παραπέμπει σε ταχυδρομικό κώδικα Μπέβερλυ Χίλς (εκεί κοντά στον Μπράντον και στη Μπρέντα!!!!) 😛

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mants118 είπε

το 920 εννοείς γιατί το άλλο παραπέμπει σε ταχυδρομικό κώδικα Μπέβερλυ Χίλς (εκεί κοντά στον Μπράντον και στη Μπρέντα!!!!) 😛

μπα εσύ κάνεις λάθος σόρρυ...

https://www.youtube.com/watch?v=L53eSRJrKK0

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει κρατηθεί όμως κρυμμένο αυτό ...

θα διαθέτει δύο αισθητήρες δακτυλικού αποτυπώματος, αυτος που μας έχουν δείξει πίσω κ κάτω από τις κάμερες

και ο δεύτερος

«ενσωματωμένος» στην οθόνη.  😛

Επεξ/σία από rafeek
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να και η πρώτη "εκρηκτική" είδηση για το Samsung Galaxy Note9, η οποία μας φέρνει πίσω στις εποχές του Galaxy Note7, αν και για την ώρα πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Μια μεσίτρια από το Long Island κατέθεσε αγωγή κατά της εταιρείας επειδή το Galaxy Note9 που είχε στην κατοχή της ξαφνικά αναφλέχθηκε.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, η Diane Chung βρισκόταν στον ανελκυστήρα ενός κτιρίου όταν το Galaxy Note9 ανέβασε θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να σταματήσει να το χρησιμοποιεί και να το τοποθετήσει μέσα στην τσάντα της. Τότε άκουσε ένα σφύριγμα και παρατήρησε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από εκεί. Στην προσπάθεια της να το βγάλει από την τσάντα έκαψε τα δάκτυλα της και τελικά το κλώτσησε έξω από τον ανελκυστήρα για να το δει να αναφλέγεται, ώσπου κάποιος το έπιασε με ένα κομμάτι ύφασμα και το πέταξε σε έναν κάδο με νερό.

https://www.techgear.gr/samsung-galaxy-note9-explodes-144658/?amp

giphy.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...