Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω δύο επιλογές για να φτιάξω ένα pc για gaming με 350€. 1) Αγοράζω ενα dell optiplex 790 (i5 2400,8 gb ram....) με 240 € και βάζω μια gt 1030. Θέλω να ξέρω εάν αυτό θα δουλεύει 100% γιατί έχω διαβάσει κάποιοι είχαν προβλήματα. 2) φτιάχνω ένα pc από την αρχή με ryzen 2200g , 8 gb ram , b 350 motherboard , 500 gb hdd ,..... Εδώ έχω αμφιβολίες στο θέμα του επεξεργαστή καθώς θέλει update το bios της μητρικής και δεν έχω την απαραίτητη cpu. Έχοντας στο μυαλό πως η πρώτη επιλογή είναι κατά 20-30€ πιο φθηνή τι πρέπει να επιλέξω ?

Δημοσ.

Μηχάνημα με Ryzen 2200g που έχει τις επιδόσεις μιας 1030 + ότι έχεις χώρο να κουμπώσεις μια κάρτα γραφικών στο μέλλον άμα δεν σε εξυπηρετούν τα γραφικά του Ryzen ενώ το άλλο που λες δεν έχει πολύ διάρκεια ζωής 

Δημοσ.

Θα τα πάρεις από ένα κατάστημα και θα ζητήσεις να σου κάνουν το update.

Γράψε ποια αν έχεις κάποια κομμάτια από παλιό pc και ποια είναι αυτά και ανέφερε τι παιχνίδια παίζεις ή τι θες να παίξεις.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Θα τα πάρεις από ένα κατάστημα και θα ζητήσεις να σου κάνουν το update.

Γράψε ποια αν έχεις κάποια κομμάτια από παλιό pc και ποια είναι αυτά και ανέφερε τι παιχνίδια παίζεις ή τι θες να παίξεις.

οχι δεν εχω καποιο παλιο pc. Τωρα για παιχνιδια τα απλα (csgo,lol,overwatch) και για πιο βαρια μπορω να κατεβαζω σε 720p

Δεν υπαρχει καποια μητρικη με υποστηριξη για τον 2200g χωρις update?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν ναι
https://www.skroutz.gr/s/11277007/Gigabyte-AB350-Gaming-3-rev-1-0.html
https://www.skroutz.gr/s/11276923/Gigabyte-AB350M-Gaming-3-rev-1-0.html

Edit: Μπορείς να περιμένεις και τις νέες 450 μητρικές που θα βγουν μέσα στον Ιούλιο.

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...