Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Στο Apple TV 4th Gen χρησιμοποιώ ένα NAS με αρχεία ταινιών και σειρών και την εφαρμογή Infuse Pro για να βλέπω οργανωμένη τη video-βιβλιοθήκη μου (μου εμφανίζει εξώφυλλα ταινιών, υπότιτλους, υπόθεση, ηθοποιούς κλπ κλπ). Ψάχνω αντίστοιχη εφαρμογή για αρχεία ήχου (μουσική δηλαδή). Εννοείται και επί πληρωμή. Έχει κανείς κάτι υπ' όψιν του; Thanks.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 On 28/06/2018 at 18:57, Hal9000 said: plex.tv Το Plex.tv δουλεύει με αρχεία ήχου; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο.
Hal9000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, paredwse είπε Το Plex.tv δουλεύει με αρχεία ήχου; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο. Λογικό αφού είσαι άσχετος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 12 hours ago, Hal9000 said: Λογικό αφού είσαι άσχετος Στα μούτρα σου. 1 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Τς τς τς τι παράδειγμα δινουμε στους χρήστες...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 19 hours ago, billdanos said: Τς τς τς τι παράδειγμα δινουμε στους χρήστες... Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... Εσύ τουλάχιστον ξέρεις κανένα πρόγραμμα για tvOS που να διαβάζει mp3 από σκληρό και να σου 'φέρνει' στην οθόνη εξώφυλλο δίσκου, συντελεστές, ημερομηνία κυκλοφορίας κλπ; Γιατί από τον @Hal9000 άκρη δεν θα βρω - θα με ρωτήσει τι είναι το tvOS....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 hours ago, paredwse said: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι... Εσύ τουλάχιστον ξέρεις κανένα πρόγραμμα για tvOS που να διαβάζει mp3 από σκληρό και να σου 'φέρνει' στην οθόνη εξώφυλλο δίσκου, συντελεστές, ημερομηνία κυκλοφορίας κλπ; Γιατί από τον @Hal9000 άκρη δεν θα βρω - θα με ρωτήσει τι είναι το tvOS.... Κατι θα υπάρχει αλλα δεν χρειάστηκε να το κανω ποτε για τη μουσικη! Δεν παίζει το plex που ειπε ο αιρετικός? Αυτο δεν ξερω τι κανει: https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/DSM/tutorial/Multimedia/How_to_enjoy_my_Synology_NAS_music_on_iTunes_Mac
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 8 hours ago, billdanos said: [...] Αυτο δεν ξερω τι κανει: https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/DSM/tutorial/Multimedia/How_to_enjoy_my_Synology_NAS_music_on_iTunes_Mac Δυστυχώς όχι: Please note that you cannot use the following devices. The media devices access your DiskStation contents through Home Sharing. iPad, iPhone Apple TV Αποκλείει ακριβώς τις συσκευές που θέλω για την αναπαραγωγή μουσικής...
Jiakometi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Φοβάμαι πως η μοναδική λύση είναι να κάνεις import τα mp3 στο itunes......
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 On 03/07/2018 at 23:10, Jiakometi said: Φοβάμαι πως η μοναδική λύση είναι να κάνεις import τα mp3 στο itunes...... Σύμφωνοι, ακόμη κι αυτό όμως δεν μου λύνει το πρόβλημα γιατί το tvOS και το iOS δεν έχουν iTunes...
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, paredwse είπε Σύμφωνοι, ακόμη κι αυτό όμως δεν μου λύνει το πρόβλημα γιατί το tvOS και το iOS δεν έχουν iTunes... Μα στο TV oS υπάρχει το Application "Music" που διαβάζει και παίζει όλο το itunes library σου.......
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 10 hours ago, paredwse said: Σύμφωνοι, ακόμη κι αυτό όμως δεν μου λύνει το πρόβλημα γιατί το tvOS και το iOS δεν έχουν iTunes... Τι εννοεις βρε αφου το apple tv βλεπει ολο το περιεχομενο απο το itunes (playlists). 1
iYannis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 το MrMC είναι μια επιλογή, αλλά και εγώ πιστεύω ότι το app Music με το iTunes σου Server (που θέλω να πιστεύω ότι έχεις) είναι το καλύτερο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 hour ago, iYannis said: το MrMC είναι μια επιλογή, αλλά και εγώ πιστεύω ότι το app Music με το iTunes σου Server (που θέλω να πιστεύω ότι έχεις) είναι το καλύτερο Ενδιαφέρον, δεν το γνώριζα το MrMC. Θα του ρίξω μια ματιά. Εν τω μεταξύ, στο iTunes Server στο Synology, δεν βρίσκω πουθενά επιλογή να βάλω icloud username/password. Κι έτσι τόσο το iTunes όσο και το Music app δεν 'βλέπουν' το %#@!* το shared folder και έτσι... back to square one. Σημειωτέον ότι το NAS μου τρέχει το τελευταίο DSM από τη Synology. Δεν ξέρω τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις