kathytherion Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Sos βοηθεια! Έχω το galaxy note 2 εδω και καποια χρόνια και το τελευταίο διάστημα το είχα δίχως κάρτα μνήμης , οποτε φωτογραφίες , τηλέφωνα , σημειώσεις κλπ ειναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Η μπαταρία το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε προβλήματα κ ειναι κάπως φουσκωμένη. Πλέον, δεν μπορω να λειτουργήσω τη συσκευή, δεν ανοίγει και δεν φορτίζει. θελω απλα να μεταφέρω οτι έχει η συσκευή σε έναν υπολογιστη. Μπορω να το κάνω αν δεν έχει μπαταρία; Προσπάθησα να συνδέσω το κινητο στο λαπτοπ μου αλλα δεν αναγνώριζε εξωτερική συσκευή το λαπτοπ (ειναι αργό και ταλαιπωρημένο λαπτοπ). Τι αλλο μπορω να κάνω (πέραν απο το ν αγοράσω καινουρια μπαταρία, που προϋποθέτει αναμονή τριών ημερών, κ ένα έξοδο για ένα κινητο που σκοπεύω να παροπλισμό μιας και μου έδωσαν αλλο.)
SeNNinhA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Εαν βρεις τροπο να λειτουργησεις ηλεκτρονικη συσκευη χωρις ρευμα μην το πεις σε κανεναν πριν το πατενταρεις! 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόνο με απευθείας τροφοδοτικό και καλώδια πάνω στις επαφές της πλακέτας μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 1
kathytherion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εαν βρεις τροπο να λειτουργησεις ηλεκτρονικη συσκευη χωρις ρευμα μην το πεις σε κανεναν πριν το πατενταρεις! Δενμ ενδιαφερει να τη λειτουργήσω, απλα να περάσω τα αρχεία μου στο πίσι όπως θα έκανα με ένα φλασάκι για παράδειγμα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, kathytherion είπε Δενμ ενδιαφερει να τη λειτουργήσω, απλα να περάσω τα αρχεία μου στο πίσι όπως θα έκανα με ένα φλασάκι για παράδειγμα. Και το φλασάκι ρεύμα θέλει, απλα το παίρνει απο το usb, το κινητό θέλει μπαταρία.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το κυκλωμα του κινητου παιρνει ρευμα απο την μπαταρια. Ο φορτιστης φορτιζει την μπαταρια και δεν δινει ρευμα στο κυκλωμα του κινητου κατευθειαν οπως πχ στα laptops. Αφου η μπαταρια εχει καυαστραφει εντελως ειναι σαν να εχεις κλειστο τον διακοπτη συνεχεια. Δεν υπαρχει κυκλωμα για να περασει ρευμα. Εαν δεν βαριεσαι κανεις βολτα στα τοπικα μαγαζια επισκευων μηπως εχουν καποιο κατεστραμενο για να σου δανεισουν την μπαταρια.
kathytherion Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλη ιδέα θα ρωτησω σε κάνα δυο μαγαζια αν και ειναι παλιό μοντέλο. Σκέφτηκα να ρωτησω κι εδω στο αντίστοιχο νήμα αλλα δεν νομιζω να επιτρέπεται.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δεν νομιζω οτι ειναι απαγορευτικο το κοστος.... https://www.skroutz.gr/s/3225525/Samsung-Galaxy-Note-2.html
kathytherion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Στις 29 Ιουνίου 2018 στις 1:29 ΜΜ, tsilitheo1 είπε Δεν νομιζω οτι ειναι απαγορευτικο το κοστος.... https://www.skroutz.gr/s/3225525/Samsung-Galaxy-Note-2.html Ειναι λογική η τιμη της μπαταρίας απλα το μονο που θελω ειναι να τραβήξω τ αρχεία κ τα τηλέφωνα μου σε αλλο κινητο. Άμα ειναι να παρω μπαταρία κάλυτερα για το και ούριο τηλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα