Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Παρέλαβα το φορητό ηχείο sony ΧΒ20 από το  amazon.de σε προσφορά που το είχε 50 ευρώ.

Δουλεύει κομπλέ, φοβερός ήχος πραγματικά (ειδικά για τα λεφτά του).  αλλά έχει ενα βαθούλωμα στις γρίλλιες όπως φαίνεται στις φώτο ... η συσκευασία εντωμεταξύ ανέπαφη. Να το έκανα εγώ αποκλείεται, είναι πολύ σκληρο για να πατηθεί με το χέρι..

Θα επικοινωνήσω με την αμαζον για να το στείλω πισω;;;;; ξενέρωμα, μεχρι να πάει και να έρθει καινούργιο...

στον ήχο βέβαια δεν επηρεάζει (λογικά) αλλα και πάλι δε λέει..

IMG_20180627_160711.jpg

IMG_20180627_160718.jpg

Δημοσ.

Επικοινωνια με amazon(μεσω chat, δεν χρειαζεται καν να κανεις τηλεφωνο) το οποιο θα σου στειλει καινουριο προιον και οταν το λαβεις, τοτε θα στειλεις το δικο σου πισω με πληρωμενα εξοδα.

5 λεπτα διαδικασία ειναι το amazon support μεσω chat.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει τύχει ποτέ να μπλέξω με αμαζον after sales. Σ ευχαριστώ πολύ!!  (Εγώ θα πήγαινα απο το my orders - > return/replace item)

Δημοσ.

Πως ακριβώς θα μιλήσω στο chat ;;;;  πηγα help  - need more help - contact us και φτάνω εδώ , οπου το chat ειναι κλειστό:

Καταγραφή.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να αρχίσεις την διαδικασια replace item, λογικά θα δεις ότι θα σου στείλει καινούριο πριν στειλεις το δικο σου. 

Παντως, περιεργο που το chat είναι κλειστό, αν θέλεις δοκιμασε με τηλέφωνο, θα ξεμπερδεψεις μπαμ μπαμ. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Επέλεξα  replace item.  Με ρώτησαν αν θέλω καινούργιο ή refund.  Ζήτησα replacement, όπου και θα σταλθεί άμεσα καινούργιο, και έχω περιθώριο ενα μήνα να στείλω το παλιό πίσω.   Τα παραπάνω  αυτοματοποιημένα όλα.. Έτσι ακριβώς όπως γίνεται και στην Ελλαδίτσα..... 😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...