glazos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Mansora είπε Γραφεις για το ύφος του αλητάκου αλά έχεις δεδομένο ότι θα σου κόψει λεφτά απλά για να σου κόψει ποσό μάλιστα που σου κόβει απ το κερδος του. Να του έλεγες πχ ότι κόψε κάτι γιατί τα λάστιχα είναι χάλια να το καταλαβω αλλά να του ζητάς να σου κόψει από κάτι που ξέρεις την τιμή και τον παίρνεις τηλ δεν μπορώ να το καταλαβω . Μάλλον δεν κατάλαβες γιατί ήταν περιληπτικό και το συντακτικό μου..., Στο τηλέφωνο ρώτησα πρίν πάω κάτι καλύτερο θα κάνουμε στην τιμή; Μου απάντησε έλα να το δεις δεν θα τα χαλάσουμε. Όταν το είδα λοιπόν και με ενδιέφερε τον ρώτησα από κοντά ποίο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε στην τιμή και μου αποκρίθηκε , Μικρέ δεν πέφτω ούτε 10 ευρώ αυτή είναι η τιμή και αν σου αρέσει....και του έριχνα και καμιά δεκαετία... Συμπέρασμα; ναι όταν μου λέει στο τηλέφωνο ότι η τιμή είναι συζητήσιμη και πάω από κοντά να το δω και έχω τέτοια αντιμετώπιση θεωρώ ότι πρόκειται για αλητάκο... Το από πού θα κόψει και αν θα κόψει είναι δικό του πρόβλημα αλλά πρέπει να είναι ξεκάθαρος και ευγενικός από την αρχή έως το τέλος. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από glazos
mp123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, paylidis είπε Ε ότι υπήρχε στον κατάλογο πλην πακέτου φωτισμού, δερμάτων και ηλιοροφης το έχει. Τι άλλο εξτρα πρέπει να μπει...; 😛 ένας μαύρος να κάνει αέρα; Tην 116 την απλη την 5πορτη εχεις και μας λες πως εχεις premium.μην μας δουλευεις κιολας.. ουτε δερματινα ,ουτε ηλιοροφη ,ουτε alpine ηχοσυστημα ,ουτε διζονικο clima. τι full extra μας λες.ελεος. την e90 316 του 2007 ειχα ( με ηχοσυστημα alpine και δερματινα μεσα.δεν το ελεγα full extra γιατι δεν ειχε οροφη ,συν το πακετο m ) .το ξερω το αυτοκινητο τι μπουρουχα ειναι.για αυτο το πουλησα σε ενα 6μηνο και πηρα το alfa 159 1.9 .αυτο ηταν αυτοκινητο. ελα τωρα οκ .ενα αμαξι της σειρας ειναι στην κατηγορια του golf ,astra κλπ. εγω νομιζα πως μιλαγες για καμμια e90 e92 320 , 323 , 325.πραγματικη full extra. τουλαχιστον να λεμε την αληθεια.εγω ενα κουβαδακι εχω. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από mp123
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, amagawd είπε Ι* είναι και τα δικά μου .. Κανένα leasing αλλά και τα 3 BA Αττική. Μάλιστα το ένα leasing που πέρασε από τα χέρια μου ήταν μοντέλο 3006 με πινακίδα ΖΕΑ Σε ολη την Αθηνα βγαζουν Ι (εκτος απο το ΙΝ που το βγαζουν στα Γιαννενα). Πολλα με Leasing τα εχω δει με πινακιδα Υ. Γενικα η Αθηνα και τα περιχωρα βγαζουν Ι,Υ,Ζ αλλα τα περισσοτερα εχουν εξαντληθει. Επισης αν πετυχετε Yaris με ΡΟ, Ροδιτικες δηλαδη, υπαρχει καλη περιπτωση να ειναι απο αυτα που χρησιμοποιουσε η Uber στην Αθηνα
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Tην 116 την απλη την 5πορτη εχεις και μας λες πως εχεις premium.μην μας δουλευεις κιολας.. ουτε δερματινα ,ουτε ηλιοροφη ,ουτε alpine ηχοσυστημα ,ουτε διζονικο clima. τι full extra μας λες.ελεος Είσαι τρελός μωρε; Σου την έχει σκάσει η κορεατιλα στον εγκέφαλο; To full πακέτο με όλα μέσα και Navi έχω. Μέχρι και εργοστασιακό συναγερμό Ηλιοροφή και δέρματα δεν ήθελα και δεν θα έβαζα ποτέ, κάηκα από αυτά σε προηγούμενα αμάξια. Το πακέτο φωτισμού δεν έβαλα γιατί θεώρησα ότι δεν άξιζε να το πληρώσω όσο ένα μεταχειρισμένο i10 Και ποτέ είπα ότι έχω premium ;;; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από paylidis 1
mp123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, paylidis είπε Είσαι τρελός μωρε; Σου την έχει σκάσει η κορεατιλα στον εγκέφαλο; To full πακέτο με όλα μέσα και Navi έχω. Μέχρι και εργοστασιακό συναγερμό Ηλιοροφή και δέρματα δεν ήθελα και δεν θα έβαζα ποτέ, κάηκα από αυτά σε προηγούμενα αμάξια. Το πακέτο φωτισμού δεν έβαλα γιατί θεώρησα ότι δεν άξιζε να το πληρώσω όσο ένα μεταχειρισμένο i10 Και ποτέ είπα ότι έχω premium ;;; οτι θες νομιζε ..μια φορα ψωνιο δεν ειμαι. να μην υπαρξη παρεξηγηση δεν κατηγορω κανεναν οτι ειναι ψωνιο ουτε προσωπικα για σενα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από mp123
βιλλ29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 SPOTAWHEEL ΠΑΙΔΙΑ.. Εγγυηση στα χιλιομετρα και στην δομη του αυτοκινητου συν 5 χρονια εγγυηση!
aGka8l Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, βιλλ29 είπε SPOTAWHEEL ΠΑΙΔΙΑ.. Εγγυηση στα χιλιομετρα και στην δομη του αυτοκινητου συν 5 χρονια εγγυηση! Και αυτοί μαντραδες είναι και πουλάνε φίρμα . Το παιζαν τόσο καιρό φίλοι του λαού με ελέγχους κτλ .Τώρα πουλανε αμάξια με τρελό καπέλο 1000-2000€ , αμάξια που ούτε καν τα χουν αγοράσει απλά αναλαμβάνουν την πώληση για τον άλλον κ βάζουν τρελό καπέλο λόγω φιρμας .
1988panos2171 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, aGka8l είπε Και αυτοί μαντραδες είναι και πουλάνε φίρμα . Το παιζαν τόσο καιρό φίλοι του λαού με ελέγχους κτλ .Τώρα πουλανε αμάξια με τρελό καπέλο 1000-2000€ , αμάξια που ούτε καν τα χουν αγοράσει απλά αναλαμβάνουν την πώληση για τον άλλον κ βάζουν τρελό καπέλο λόγω φιρμας . Καπέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή με τους ιδιώτες;
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 56 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Καπέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή με τους ιδιώτες; Καπελαρα παντού. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχουν μεγάλες διαφορες. Το παίζουν βασικά έμπιστοι μαντράδες...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Κοιτούσα ένα lancer προ έτους. Τζαμί το αυτοκίνητο το είδα από κοντά όλα οκ αλλά αποφάσισα να πάω σε καινούργιο. Το ίδιο αμάξι που ο ιδιώτης μου το έδινε από 9.900 , 9.000 ... το έβαλαν αυτοι 12.900 ... δεν εχω ιδεα εαν πουλήθηκε
Liverpool89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Παιδια οσο μαμα ειναι ενα αμαξι τοσο πιο καλα πουλιέται. Τα εξαλλα βαζουν τον αλλον σε σκεψεις. Πχ το εβαψα για φρεσκαρισμα κλπ. Καλυτερα ασε το χτυπημα και δειξτο, δωστου δυο επιλογες μειωση τιμης ή φτιαξιμο πριν το παρεις. Πχ οι αλλοι πουλανε αμάξι με δεκα ηχεια στις πορτες, σου λενε χωρις ηχο η τιμη αλλαζει και την πορτα τι την κανεις θα την αφησεις με τρύπες; δεν στεκει αυτο. Δεν ξερουν να αξιολογουν το αμαξι σαν σκαφος και σαν κινητηρα, ολα τα αλλα ειναι απλά ή γκ@υλα του ιδιοκτητη που τα χανει μετα
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμαξι που έχει πειραγμενο μοτέρ με κιτ βελτίωσης, που έχει ένα κάρο aftermarket ανταλλακτικά επάνω,ζάντες αμφιβόλου ποιότητας, φώτα μαϊμού xenon και γενικά οτιδήποτε μη μανισιο καλό είναι να μην το κοιτάς καν. Πολύ σωστο αυτό,όσο πιο μαμά το αμάξι τόσο μεγαλύτερη η αξία μεταπώλησης και τόσο πιο εύκολη. Όσο για το φουλ πακέτο φίλε paylidis,sorry αλλά αν εσένα δεν σου αρέσουν κάποια έξτρα ή τα θεωρεις πεταμένα λεφτά,δικαίωμα σου να το λες το αμάξι φουλ έξτρα, εξάλλου Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.Θύματα υπάρχουν πολλά. Εμένα αν μου έλεγε πωλητής για "premium" αμάξι,παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα,τι ακριβώς θεωρείται premium,,οτι είναι φουλ έξτρα και δεν είχε δερμάτινο σαλόνι,εργοσταστιακα Xenon και ηλιοροφή, θα του έλεγα καλη σου μέρα και καλά να περνάς. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από jmmys
aggeloszog93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εν κατακλείδι.. Ωραία και χρήσιμα τα σχόλια όλων αν και το νήμα ξέφυγε από την αρχική τοποθέτηση. Η αλήθεια είναι ότι αύριο κατεβαίνω Αθήνα για ενδεχόμενη αγορά και δεν έχω καταλήξει, σίγουρα όμως δεν τα απέκλεισα τελείως τα leasing με κάμποσα χιλιόμετρα..
panos_90 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Για να μην απογοητευτείς από την αρχή, προτείνω να ξεκινήσεις με stock center και Σφακιανάκης επιλογές, μετέπειτα σε αντιπροσωπεία για το αυτοκίνητο που ψάχνεις (στην περίπτωση σου πχ Volvo αντιπροσωπεία) και τέλος αν έχεις χρόνο και υπομονή πιάσε τους μαντράδες. Κάποιοι μαντράδες έχουν και κριτικές στο Google ίσως και γλυτώσουν από το να φας φόλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ισχύει ο βασικός κανόνας για αγορά κάθε μεταχειρισμενου.Έχεις μαζι σου άτομο που ξερει από αμάξια αν δεν γνωρίζεις εσύ.Leasing ή όχι δεν παίζουν ρολο. Η γυναίκα μου έχει εταιρικό αμάξι,2015,το φροντίζω εγώ σαν δικο μου.Τα service όλα στην αντιπρόσωπεια.Έξοδα πληρωμενα.110.000χλμ, σε 3 χρόνια,το αμάξι είναι σαν καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα