Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν έχει καμία σύνδεση το γράμμα και εμένα ΙΜΚ είναι αλλά καμία σχέση με νοικιαρικο ή leasing. Τα γράμματα χαρακτηρίζουν περιοχή προέλευσης πχ εμένα είναι ΒΑ Αττική Ι* είναι και τα δικά μου .. Κανένα leasing αλλά και τα 3 BA Αττική. Μάλιστα το ένα leasing που πέρασε από τα χέρια μου ήταν μοντέλο 3006 με πινακίδα ΖΕΑ
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, amagawd είπε Ι* είναι και τα δικά μου .. Κανένα leasing αλλά και τα 3 BA Αττική. Μάλιστα το ένα leasing που πέρασε από τα χέρια μου ήταν μοντέλο 3006 με πινακίδα ΖΕΑ Γενικά τυχαίνει ανάλογα την εταιρεία μίσθωσης και την περιοχή που δραστηριοποιείται να παίρνουν σερί πινακίδες με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή η αίσθηση σε κάποιους σε καμία όμως περίπτωση δε συγκεκριμενοποιείται. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεις τον προηγούμενο κάτοχο αν το ψάξεις λίγο μόνος σου το αμάξι
mp123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, paylidis είπε Η πλάκα είναι ότι πλέον ο πιο πολύς κόσμος κοιτάει σε μάντρες για να πάρει χρηματοδότηση, ακόμα και αν έχει τα χρήματα. Το βλέπω έντονα επειδή σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και να πάρω ένα πιο καινουργιο, από τους 10 που με παίρνουν οι 5 ψάχνουν τρόπο χρηματοδότησης, οι 2 θέλουν ηλίθια παζάρια και οι άλλοι 3 είναι μαντράδες-νταβαδεσ όποτε τους το κλείνω αυτόματα. αν επιτρεπετε τι αμαξι πουλας ,ποσα χλμ ,ποσο το δινεις ετσι απο περιεργια.
aGka8l Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε αν επιτρεπετε τι αμαξι πουλας ,ποσα χλμ ,ποσο το δινεις ετσι απο περιεργια. Ένα ι10 νομίζω έχει paylidis ο μάντρας σου δίνει τα λεφτά που θες η κάνει παζάρι ?αν ναι πόσα σου κόβει ?
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, aGka8l είπε Ένα ι10 νομίζω έχει paylidis ο μάντρας σου δίνει τα λεφτά που θες η κάνει παζάρι ?αν ναι πόσα σου κόβει ? 9 το δίνω (θα κόψω κάτι) οι μαντραδεσ δίνουν 7-7.5-7.8 χιλ. χλμ έχω 159χιλ. Ε87 lci ειναι full extra πλην xenon/δερμάτων/ηλιοροφης (τα δυο τελευταία δε τα θέλω σε αμάξι-τα xenon καλά αλλά δε καίγομαι) ο μέσος όρος για τα χαρ/κα του πάει πανω από τα 9... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από paylidis
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Ε δεν το λες και full extra,😀.. Τα μισά αμάξια στο car.gr φουλ έξτρα είναι, πραγματικά full extra είναι έναι 0,1%.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, guy_threepwood είπε Ειναι αλήθεια όσοι έχουν leasing αυτοκίνητο, είναι κανίβαλοι. Τα σπάνε, τα χαλάνε, τα βάζουν φωτιά γιατί έτσι. Δεν είναι σαν όλους τους άλλους ανθρώπους, που έχουν ένα αυτοκίνητο να πάνε από το Α στο Β μέρος. Προσωπικά εχω αλλάξει 9 αυτοκίνητα leasing και τα μετά χειριζόμουν σαν να είναι δικά μου Πιστεύω ότι η πλειοψηφία αυτό κάνει . Το πρόβλημα είναι κυρίως αν πας σε μικρό αυτοκίνητο που το παίρνουν οι εταιρίες σαν εργαλείο και κάθε μέρα το οδηγάει διαφορετικός οδηγός πολλές φορές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, jmmys είπε Ε δεν το λες και full extra,😀.. Τα μισά αμάξια στο car.gr φουλ έξτρα είναι, πραγματικά full extra είναι έναι 0,1%. Ε ότι υπήρχε στον κατάλογο πλην πακέτου φωτισμού, δερμάτων και ηλιοροφης το έχει. Τι άλλο εξτρα πρέπει να μπει...; 😛 ένας μαύρος να κάνει αέρα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δερμάτινο σαλόνι,Xenon εργοστασιακά φώτα και ηλιοροφή δεν τα λες και λίγα. Θυμάμαι στο δικο μου αμάξι,στοίχιζε καινούριο τότε το 1998 στη Γερμανία 36.000 ευρώ,70.000 μαρκα. Ελλαδα στοιχιζε τοτε 55.000 ευρω,μου το ειπε ο τελωνειακος οταν το εβγαλα ελληνικες πινακιδες. Αν έβαζαν επάνω όλο τον εξοπλισμό που είχε ο κατάλογος ο επίσημος ώστε να είναι το αμάξι πραγματικά full extra,η τιμή πήγαινε κάπου στα 110.000 μάρκα,55.000 ευρώ,στη Γερμανία. Καταλαβαίνεις ποσο θα στοιχιζε εδώ με πραγματικό φουλ εξτρα .
guy_threepwood Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 6 hours ago, kamarianakis.a said: Προσωπικά εχω αλλάξει 9 αυτοκίνητα leasing και τα μετά χειριζόμουν σαν να είναι δικά μου Πιστεύω ότι η πλειοψηφία αυτό κάνει . Το πρόβλημα είναι κυρίως αν πας σε μικρό αυτοκίνητο που το παίρνουν οι εταιρίες σαν εργαλείο και κάθε μέρα το οδηγάει διαφορετικός οδηγός πολλές φορές Δεν πιάνεις την ειρωνεία;
HILL.K Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακρυά από μάντρες....επειδη εψαχνα και εγω, γυρισα αρκετές μάντρες και απογοητεύτηκα από το πως τα ''προσέχουν'' τα αυτοκινητα. το μονο που κανουν είναι να τα πλύνουν καλα και να τα μοστραρουν γυαλισμενα και με κατεβασμενα χλμ οπου μπορουν. Το 90% εισαγωγής εκτός αν παει καποιος και αφησει το αυτοκινητάκι του για ανταλλαγη το οποίο σιγουρα θα εχει καποιο προβλημα για να το δινει στο μαντρά. Ασε τις ιστορίες που ακους απο τον κάθε ενα που την εχει πατήσει.Η τακτική του αλλάζω πινακίδα για να μην φαινονται χλμ και τρακαρισματα ειναι γνωστή και αντε ψαξε βρες εσυ μετα.....Μην επενδύσεις πολλά χρηματα σε μτχ αυτοκινητο, δεν αξιζει.....αν παλι δεν βγαινεις οικονομικα τοτε δωσε αυτα προκαταβολη και βαλε και δoσεις για καινουριο. Το βασικότερο ειναι να προσεξεις το κοστος συντηρησης, ανταλλακτικών και τι προβληματα βγαζει γενικα καθε οχημα ( google) γιατι εκει παιζεται το παιχνιδι.....στα ανταλλακτικά και στις βλαβες-συντηρηση. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από HILL.K 1
ziaba Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, jmmys είπε Ε δεν το λες και full extra,😀.. Τα μισά αμάξια στο car.gr φουλ έξτρα είναι, πραγματικά full extra είναι έναι 0,1%. ακριβώς όταν λέμε full extra εννοούμε τα πάντα όλα που μπορεί να μπει από εργοστάσιο και όχι ζάντες με a/c ... πχ στα bmw (τα παλιά με τα καινούρια δεν ξέρω τι γίνεται) υπήρχε επιλογή για μπλόκε το βασικότερο στο πισωκίνητο, κλίμα, μ-πακ, ζάντα για ρεζέρβα, σπορ καθίσματά, ηλιοροφή , ηχοσύστημα harman kardon, αντικλεπτικά και άλλα πολλά που αν τα έβαζες όλα ήταν σαν να έπαιρνες άλλο ένα αυτοκίνητο επίσης με το vin μπορείς να μάθεις όλα τα extras online μιλάω για bmw
glazos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Πρίν περίπου ένα μήνα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο i20 diesel . Όπως και όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι αγοραστές ήμουν όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι και κοιτούσα στο car για αγγελίες . Είχα σαν κανόνα πρίν δω ένα αυτοκίνητο από κοντά να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο σε αντιπροσωπεία και εάν η τιμή είναι συζητήσιμη. Η πρώτη μου επαφή ήταν με "ιδιώτη" που όταν πήγα να δω το αυτοκίνητο με ενημέρωσε ότι το έχει δώσει ήδη αλλά έχει ένα ακόμη ίδιο σε άλλο χρώμα (κάπου εκεί κατάλαβα ότι ο ιδιώτης μας βγήκε εμποράκος) βγάζει λοιπόν και το δεύτερο αυτοκίνητο από το πάρκινγκ το βλέπω μου αρέσει και του ζητάω να κλείσουμε ένα ραντεβού σε αντιπροσωπεία συμφωνεί αλλά κάπου εδώ βγαίνει ο δράκος!!! Και το δεύτερο αυτοκίνητο το έχει πουλήσει.... Μπορεί όμως να μου βρει ένα εάν θέλω και να το φέρει από Ελβετία... Συγκράτησα τα νεύρα μου και αποχώρησα ο εμποράκος δούλευε με κραχτες και σου έτρωγε τον χρόνο.... Δεύτερη επαφή με μάντρα στην Νίκαια παίρνω τηλέφωνο ρωτάω για έλεγχο και τιμή και είναι Θετικότατος και πάω να δω από κοντά το αυτοκίνητο. Μετά τον δικό μου οπτικό έλεγχο ζητάω να κλείσουμε ραντεβού σε αντιπροσωπεία κοφτά και αυστηρά μου απαντάει το αυτοκίνητο δεν φεύγει από την μάντρα αλλά φέρε όποιον θέλεις εδώ έχω στο μαγαζί όλα τα εργαλεία για τον έλεγχο , προσπερνάω το ύφος του και του λέω ωραία να πάρω τηλέφωνο στην spotmechanic να έρθει κάποιος και με ποιο αυστηρό ύφος μου απάντησε ότι αυτοί δεν μπαίνουν στο μαγαζί του γιατί πουλάνε και αυτοί αυτοκίνητα και βγάζουν τα δικά του σκάρτα... Έφυγα και από εκεί και φυσικά δεν θα περνούσα ξανά ούτε από έξω. Τρίτη επαφή πάλι με μάντρα στην Νίκαια στο τηλέφωνο σε όλα θετικός και στην ερώτηση για τιμή απάντησε ότι δεν θα τα χαλάσουμε ,στην μάντρα απλά μου ζήτησε να είναι κάπου κοντά η αντιπροσωπεία και όταν ρώτησα για την τιμή πήρα την απάντηση με ύφος "τ θες εδώ ρε φτωχομπινε" ότι δεν πέφτει ούτε 10 ευρώ... Φυσικά αποχώρησα Τελικά το αυτοκίνητο που αγόρασα το πήρα από μάντρα με μεταχειρισμένα διπλανής αντιπροσωπείας ο πωλητής από την αρχή ήταν πολύ θετικός σε κάθε είδους έλεγχο και το παζάρι για την τιμή έγινε σε ωραίο κλίμα Το συμπέρασμα μου λοιπόν από αυτό το εξάμηνο που έψαχνα αυτοκίνητο είναι: Πρώτα από τηλέφωνο τα βασικά Έλεγχος, Τιμή , Αν είναι leasing , Αν είναι εισαγωγής κτλ. Αν άλλα είπε στο τηλέφωνο και άλλα λέει από κοντά απλά γειά σας και αντίο σας... Το ύφος του παίζει ρόλο για να πάρεις μια γεύση πόσο "αλητάκος" και καταλάβεις τι θα αντιμετωπίσεις κατά την συναλλαγή. Τα αυτοκίνητα leasing σε ποσοστό 100% από αυτά που είδα εγώ ήταν εμφανισιακά πολύ ταλαιπωρημένα και το εσωτερικό τους απαράδεκτο αλλά με λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο με περισσότερα χιλιόμετρα είναι καλύτερο από ένα αυτοκίνητο εμφανώς ταλαιπωρημένο με λιγότερα. Πριν την αγορά οπωσδήποτε έλεγχο σε αντιπροσωπεία με αναφορά γραπτώς για τα ευρήματα τους. Υπομονή, υπομονή, υπομονή και λίγη υπομονή γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει... 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, guy_threepwood είπε Δεν πιάνεις την ειρωνεία; Δεν καταλαβαίνω τι με Ρωτας φίλε
Mansora Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, glazos είπε Πρίν περίπου ένα μήνα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο i20 diesel . Όπως και όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι αγοραστές ήμουν όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι και κοιτούσα στο car για αγγελίες . Είχα σαν κανόνα πρίν δω ένα αυτοκίνητο από κοντά να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο σε αντιπροσωπεία και εάν η τιμή είναι συζητήσιμη. Η πρώτη μου επαφή ήταν με "ιδιώτη" που όταν πήγα να δω το αυτοκίνητο με ενημέρωσε ότι το έχει δώσει ήδη αλλά έχει ένα ακόμη ίδιο σε άλλο χρώμα (κάπου εκεί κατάλαβα ότι ο ιδιώτης μας βγήκε εμποράκος) βγάζει λοιπόν και το δεύτερο αυτοκίνητο από το πάρκινγκ το βλέπω μου αρέσει και του ζητάω να κλείσουμε ένα ραντεβού σε αντιπροσωπεία συμφωνεί αλλά κάπου εδώ βγαίνει ο δράκος!!! Και το δεύτερο αυτοκίνητο το έχει πουλήσει.... Μπορεί όμως να μου βρει ένα εάν θέλω και να το φέρει από Ελβετία... Συγκράτησα τα νεύρα μου και αποχώρησα ο εμποράκος δούλευε με κραχτες και σου έτρωγε τον χρόνο.... Δεύτερη επαφή με μάντρα στην Νίκαια παίρνω τηλέφωνο ρωτάω για έλεγχο και τιμή και είναι Θετικότατος και πάω να δω από κοντά το αυτοκίνητο. Μετά τον δικό μου οπτικό έλεγχο ζητάω να κλείσουμε ραντεβού σε αντιπροσωπεία κοφτά και αυστηρά μου απαντάει το αυτοκίνητο δεν φεύγει από την μάντρα αλλά φέρε όποιον θέλεις εδώ έχω στο μαγαζί όλα τα εργαλεία για τον έλεγχο , προσπερνάω το ύφος του και του λέω ωραία να πάρω τηλέφωνο στην spotmechanic να έρθει κάποιος και με ποιο αυστηρό ύφος μου απάντησε ότι αυτοί δεν μπαίνουν στο μαγαζί του γιατί πουλάνε και αυτοί αυτοκίνητα και βγάζουν τα δικά του σκάρτα... Έφυγα και από εκεί και φυσικά δεν θα περνούσα ξανά ούτε από έξω. Τρίτη επαφή πάλι με μάντρα στην Νίκαια στο τηλέφωνο σε όλα θετικός και στην ερώτηση για τιμή απάντησε ότι δεν θα τα χαλάσουμε ,στην μάντρα απλά μου ζήτησε να είναι κάπου κοντά η αντιπροσωπεία και όταν ρώτησα για την τιμή πήρα την απάντηση με ύφος "τ θες εδώ ρε φτωχομπινε" ότι δεν πέφτει ούτε 10 ευρώ... Φυσικά αποχώρησα Τελικά το αυτοκίνητο που αγόρασα το πήρα από μάντρα με μεταχειρισμένα διπλανής αντιπροσωπείας ο πωλητής από την αρχή ήταν πολύ θετικός σε κάθε είδους έλεγχο και το παζάρι για την τιμή έγινε σε ωραίο κλίμα Το συμπέρασμα μου λοιπόν από αυτό το εξάμηνο που έψαχνα αυτοκίνητο είναι: Πρώτα από τηλέφωνο τα βασικά Έλεγχος, Τιμή , Αν είναι leasing , Αν είναι εισαγωγής κτλ. Αν άλλα είπε στο τηλέφωνο και άλλα λέει από κοντά απλά γειά σας και αντίο σας... Το ύφος του παίζει ρόλο για να πάρεις μια γεύση πόσο "αλητάκος" και καταλάβεις τι θα αντιμετωπίσεις κατά την συναλλαγή. Τα αυτοκίνητα leasing σε ποσοστό 100% από αυτά που είδα εγώ ήταν εμφανισιακά πολύ ταλαιπωρημένα και το εσωτερικό τους απαράδεκτο αλλά με λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Ένα καλά συντηρημένο αυτοκίνητο με περισσότερα χιλιόμετρα είναι καλύτερο από ένα αυτοκίνητο εμφανώς ταλαιπωρημένο με λιγότερα. Πριν την αγορά οπωσδήποτε έλεγχο σε αντιπροσωπεία με αναφορά γραπτώς για τα ευρήματα τους. Υπομονή, υπομονή, υπομονή και λίγη υπομονή γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει... Γραφεις για το ύφος του αλητάκου αλά έχεις δεδομένο ότι θα σου κόψει λεφτά απλά για να σου κόψει ποσό μάλιστα που σου κόβει απ το κερδος του. Να του έλεγες πχ ότι κόψε κάτι γιατί τα λάστιχα είναι χάλια να το καταλαβω αλλά να του ζητάς να σου κόψει από κάτι που ξέρεις την τιμή και τον παίρνεις τηλ δεν μπορώ να το καταλαβω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα