Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, pananton είπε

ισχύει, προσωπικά πιστεύω πως αυτό είναι "βίτσιο" του έλληνα και δεν αλλάζει εύκολα..σε όσους έλεγα πως κοιτάζω και τα dacia duster με κοίταζαν σαν εξωγήινο...απλά δεν το προτίμησα λόγω crash test...(θα μου πεις τώρα άλλα μούφα τεστ αλλά αυτό ειναι άλλη κουβέντα).

πολύ σωστή τοποθέτηση και του @primeragt

Tο duster και γενικα τα μοντελα της dacia πωλουνται σαν renault εκτος ευρωπης.

επειδη λογο δουλειας εχω μεινει μερικες μερες στην south africa ειδα παρα πολλα duster ,logan,freeway  με το σημα της renault αντι της dacia.  αμα αυτα τα αυτοκινητα τα εισαγαν στην ελλαδα με την χαμηλη τιμη που εχουν  αλλα με το σημα της renault οπως σε χωρες εκτος ευρωπης αλλα θα ελεγαν εδω αυτοι πολλοι που τα υποτιμουν οπως τα dacia ,hyundai , kia κ.λ.π.

40 λεπτά πριν, jmmys είπε

100.000 χλμ για μεγάλο αμάξι 5αετιας,ειδικά από Γερμανία, δεν είναι τίποτα. 

Εσύ θέλεις να εχεις ενα κουβαδακι καινουριο.Άλλος θέλει ένα πιο μεγάλο και υπάρχουν άψογα μεταχειρισμένα και με 100.000χλμ.Απορω γιατί ενοχλεισαι τόσο.

Το 5αετιας που έχει 25 χιλιάρικα, καινούριο στοιχίζει πάνω από 40.

Μου θυμίζεις την παροιμία "όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια"

κανεις παρα πολυ μεγαλο λαθος αγαπητε.πριν ενα χρονο εδωσα 12000 κας για το μικρο.πριν 7 μηνες 4000 κας για το σκουτερακι και ετοιμαζω αλλα 7000 κας για την μηχανη.σε δυο μηνες.οριστε. προτιμω καινουργια  με εγγυηση της σειρας παρα μτχ premium..

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουβάδες vileda με εγγύηση 12.000

Καλο μεταχειρισμένο premium αξία ανεκτίμητη. 

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του πορεύεται τα έχουμε ξαναπεί. Εγώ θα προτιμούσα να βάλω την οικογένεια μου σε ένα καλό μεταχειρισμένο premium παρά σε μια κονσέρβα κορεατική καινούργια «με εγγύηση» που την οδηγάς και μετά τα 110 χαω αμφιβάλλεις αν θα φτάσει ολόκληρη στην προορισμό της 

δεν έχει νόημα στο πριν νήμα αυτή η αντιπαραθεση ο άνθρωπος θέλει βόλβο δε θα λέει Χιουντάι η ντατσια

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Εγώ θα προτιμούσα να βάλω την οικογένεια μου σε ένα καλό μεταχειρισμένο premium παρά σε μια κονσέρβα κορεατική καινούργια «με εγγύηση» που την οδηγάς και μετά τα 110 χαω αμφιβάλλεις αν θα φτάσει ολόκληρη στην προορισμό της 

Δε νομίζω ότι υφίστανται πλέον τέτοιες κονσέρβες, κανένα "κορεατικό" δεν είναι χειρότερο από ένα οποιοδήποτε άλλο, ίδιας κατηγορίας, όχημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, aggeloszog93 είπε

Κοιτάζω αυτοκίνητα (κυρίως volvo v40 και s60) από μάντρες όπως bitros και georgiadis, και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει γνώμες για αυτούς τους 2 καθώς και γενικές συμβουλές. Τα αυτοκίνητα που κοιτάζω είναι πετρελαιοκίνητα (D2), έτους από το 13' και νεότερα. Μερικά από αυτά κυμαίνονται στη φιλοσοφία πολλά χιλιόμετρα - full extra εξοπλισμό, και άλλα απο αυτά έχουν τα μισά χιλιόμετρα αλλά τον basic εξοπλισμό.

Όποια tips ευπρόσδεκτα.. 😃

1. Πάντα να έχει ενημερωμένο Service Book ( για να ξέρεις τι έχουν κάνει στο αμάξι ) .

2. Πρόσεξε γιατί εαν θες να κρατήσεις το αυτοκίνητο , τα Euro 5 και 6 στα πετρέλεια νομίζω θα καταργηθούν σε λίγα χρόνια ( ρωτησέ το αυτό ) , μου το είπε μαντράς .

3. Οι μάντρες μπορεί να αλλάξουν χιλιόμετρα κοκ , εαν δεν ξέρεις τον μαντρά απλά δεν αγοράζεις από μάντρα .

4. Το Volvo καλό είναι αλλά είναι λίγο καλύτερο από το μέτριο , άρα λογικά θα έχεις το μαρούλι ζεστό , περίμενε καρτερικά για να βρει ιδιώτη να χτυπήσεις αμάξι , τώρα λόγω κρίσης καθημερινά αν βλέπεις στο

www.car.gr

θα βρεις σίγουρα κάποιον που να το πουλάει λόγω οικονομικού σφυξίματος ( κι εγώ που ψάχνω το 95 % των ιδιωτών που τα πουλάνε είναι λόγω κρίσης ) άρα χτύπα από ιδιώτη .

5. Να ξέρεις πως τα Volvo έχουν ακριβή συντήρηση γενικά ( έχει γνωστή μας Volvo ) σε κάθε Service κλαίει .

Για να μη πεταχτεί κανένας έξυπνος να μου πει τίποτα , αυτα που είπα είναι από μαντρά φίλο μου που με συμβούλεψε τι να κάνω B)

Επεξ/σία από ss13
  • Like 1
Δημοσ.

ΜΑΚΡΥΑ από αυτοκίνητα leasing, τα μεγαλοστελέχη και αν δεν τα προσέχουν καθόλου, τα σκίζουν κανονικά αφού δεν τα πληρώνουν οι ίδιοι....τα καλά τα σκοτώνουν από μέσα τα στελέχη των εταιρειών leasing τα σαπάκια δίνουν στον κόσμο....

17 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Ότι να ναι...

Από που ακριβώς τα συμπέρανες όλα αυτά; Μάλλον έχεις μπερδέψει το νοικιάρικο της Κρήτης που αλλάζει οδηγό ανά 2 μέρες με το μακροχρόνια μισθομένο με οδηγό επιχειρηματία που το κρατάει για πάνω από 2 χρόνια.

Τα μεγαλοστελέχη και αν τα σκίζουν τα αυτοκίνητα leasing που κάποιος άλλος πληρώνει για αυτούς...

Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mp123 είπε

Tο duster και γενικα τα μοντελα της dacia πωλουνται σαν renault εκτος ευρωπης.

επειδη λογο δουλειας εχω μεινει μερικες μερες στην south africa ειδα παρα πολλα duster ,logan,freeway  με το σημα της renault αντι της dacia.  αμα αυτα τα αυτοκινητα τα εισαγαν στην ελλαδα με την χαμηλη τιμη που εχουν  αλλα με το σημα της renault οπως σε χωρες εκτος ευρωπης αλλα θα ελεγαν εδω αυτοι πολλοι που τα υποτιμουν οπως τα dacia ,hyundai , kia κ.λ.π.

κανεις παρα πολυ μεγαλο λαθος αγαπητε.πριν ενα χρονο εδωσα 12000 κας για το μικρο.πριν 7 μηνες 4000 κας για το σκουτερακι και ετοιμαζω αλλα 7000 κας για την μηχανη.σε δυο μηνες.οριστε. προτιμω καινουργια  με εγγυηση της σειρας παρα μτχ premium..

Το μεγαλο μου λάθος δεν κατάλαβα φίλε μου που είναι.

Κατα τα αλλά σεβαστή η άποψη σου,δικαίωμα σου να προτιμας ότι θέλεις.

Δημοσ.
56 minutes ago, paylidis said:

Κουβάδες vileda με εγγύηση 12.000

Καλο μεταχειρισμένο premium αξία ανεκτίμητη. 

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του πορεύεται τα έχουμε ξαναπεί. Εγώ θα προτιμούσα να βάλω την οικογένεια μου σε ένα καλό μεταχειρισμένο premium παρά σε μια κονσέρβα κορεατική καινούργια «με εγγύηση» που την οδηγάς και μετά τα 110 χαω αμφιβάλλεις αν θα φτάσει ολόκληρη στην προορισμό της 

δεν έχει νόημα στο πριν νήμα αυτή η αντιπαραθεση ο άνθρωπος θέλει βόλβο δε θα λέει Χιουντάι η ντατσια

Τέρμα υπερβολή προφανώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/6/2018 στις 3:53 ΜΜ, jmmys είπε

Το μεγαλο μου λάθος δεν κατάλαβα φίλε μου που είναι.

Κατα τα αλλά σεβαστή η άποψη σου,δικαίωμα σου να προτιμας ότι θέλεις.

Μου θυμίζεις την παροιμία "όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια"

Παιδια εδω αποψεις λεμε. χωρις φυσικα παρεξηγησεις. εγω σας λεω οτι παλια ειχα παρει 3 αμαξια μτχ premium ετσι για να δω πως ειναι( τα 2 απο ενα 6μηνο 3ετιας αυτοκινητα κατω απο 60000 στην μιση τιμη αγορας καινουργιου , το rx8 το ειχα δυο χρονια το εδωσα γιατι πηγε 60000χλμ αρχιζε να πεφτει ο wankel ) .πιστεψεμε .αν εχεις 14000 ευρω δεν  αξιζει με τιποτα να παρεις μτχ premium.παρε κατι της σειρας αλλα κουτα. ολα τα αμαξια ειναι ασφαλη αμα τα πηγαινεις σωστα.

Spoiler

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Να πω κι εγώ εμπειρικά ότι τα leasing είνια περιεργη υποθεση. Και ότι μόνο για το σκισιμο που μπορεί να τρωνε από τους χρήστες τους αλλα και από την αντιμετωπιση τους από τις εταιρίες σε θεματα βλαβων.

Σε εκείνο που είχα μεχρι πριν λιγα χρόνια, αναψε λαμπακι μηχανής σε μια φάση, καλεσα την εταιρία, κανονισαν ραντεβού με συνεργείο και το πήγα. Το συνεργείο βρήκε το πρόβλημα σε λίγα λεπτα. Η εγκριση για την επισκευή πήρε 10 μέρες. Και ενώ το συνεργείο είχε βρεί και 1-2 θεματακια ακομα δεν πήραν εγκριση για επισκευη. Εσκασαν βέβαια λίγο καιρό αργότερα οποτε την ταλαιπορία την περασα παλι εγώ. Πέρα από τα λαστιχα, στην δική μου περιπτωση από τις επισκευές γινοντουσαν μόνο τα εντελώς απαραίτητα.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Τέλος, για τον έλεγχο: διάφορες εταιρίες όπως spotmechanic και checkyourcar, χρεώνουν ένα ποσό 60€ για έλεγχο πολλών σημείων του αυτοκινήτου. Πιστεύετε ότι είναι must το να μου το ελέγξει μια τέτοια εταιρία;

Ναι γιατι ειναι ο μονος ελεγχος που δεν θα αρνηθει κανενας σοβαρος πωλητης

Ολα τα αλλα τυπου "παμε στον μαστορα μου" κτλ,οι περισσοτεροι θα τα αρνηθουν

Αναφορά σε κείμενο

Τα αυτοκίνητα που κοιτάζω είναι πετρελαιοκίνητα (D2), έτους από το 13' και νεότερα

Αν μενεις σε μεγαλο αστικο κεντρο οπως Αθηνα,θα ελεγα οτι ειναι πολυ μεγαλο ρισκο να παρεις κατι κατωτερο απο EURO 6,και μεχρι το '15 νομιζω εβγαιναν EURO 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύο φορές μπήκα σε αναζήτηση μεταχειρισμένου ΚΑΙ τις δύο έψαχνα ιδιώτες. Τώρα στο δικό σου μπάτζετ προφανώς θα κοίταζα και σε έμπορο άλλα με πολύ αυστηρούς όρους και το λιγότερο συστημένος και σε λίγους. Στις μέρες μας είναι πολύ έυκολα να καλύψουν το οτιδήποτε, γι`αυτό μηχανικός της επιλογής σου και μη βιαστείς για την αγορά, 100% θα βρεις αυτό που θες, απλά, υπομονή φίλε.

btw σήμερα έβλεπα ένα διαφημιστικό βιντεάκι γνωστού εμπόρου στην ανατολική μεριά της Θεσσαλονίκης και κάπου στο τέλος έδειχνε το υπόγειο σημείου του κτηρίου που είχε από συνεργείο, φανοποιείο μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς που εντέλει άφηνε να εννοηθεί και καλά πως εκεί παρέχουν τα πάντα όλα για την εξασφάλιση της αγοράς, άλλα και με πόσο μεράκι πρόσεχαν τα αυτόκινητα (φαντάσου τι στολισμός θα πέφτει).

Προσοχή παντού και σου εύχομαι καλά και χαρούμενα χιλιόμετρα (Βολβάρες και τα δύο όποιο και να πάρεις, εξαιρετική επιλογή).

1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Δύο φορές μπήκα σε αναζήτηση μεταχειρισμένου ΚΑΙ τις δύο έψαχνα ιδιώτες. Τώρα στο δικό σου μπάτζετ προφανώς θα κοίταζα και σε έμπορο άλλα με πολύ αυστηρούς όρους και το λιγότερο συστημένος και σε λίγους. Στις μέρες μας είναι πολύ έυκολα να καλύψουν το οτιδήποτε, γι`αυτό μηχανικός της επιλογής σου και μη βιαστείς για την αγορά, 100% θα βρεις αυτό που θες, απλά, υπομονή φίλε.

btw σήμερα έβλεπα ένα διαφημιστικό βιντεάκι γνωστού εμπόρου στην ανατολική μεριά της Θεσσαλονίκης και κάπου στο τέλος έδειχνε το υπόγειο σημείου του κτηρίου που είχε από συνεργείο, φανοποιείο μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς που εντέλει άφηνε να εννοηθεί και καλά πως εκεί παρέχουν τα πάντα όλα για την εξασφάλιση της αγοράς, άλλα και με πόσο μεράκι πρόσεχαν τα αυτόκινητα (φαντάσου τι στολισμός θα πέφτει).

Προσοχή παντού και σου εύχομαι καλά και χαρούμενα χιλιόμετρα (Βολβάρες και τα δύο όποιο και να πάρεις, εξαιρετική επιλογή).

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4mage είπε

Δύο φορές μπήκα σε αναζήτηση μεταχειρισμένου ΚΑΙ τις δύο έψαχνα ιδιώτες

Η πλάκα είναι ότι πλέον ο πιο πολύς κόσμος κοιτάει σε μάντρες για να πάρει χρηματοδότηση, ακόμα και αν έχει τα χρήματα. Το βλέπω έντονα επειδή σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και να πάρω ένα πιο καινουργιο, από τους 10 που με παίρνουν οι 5 ψάχνουν τρόπο χρηματοδότησης, οι 2 θέλουν ηλίθια παζάρια και οι άλλοι 3 είναι μαντράδες-νταβαδεσ όποτε τους το κλείνω αυτόματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Η πλάκα είναι ότι πλέον ο πιο πολύς κόσμος κοιτάει σε μάντρες για να πάρει χρηματοδότηση, ακόμα και αν έχει τα χρήματα. Το βλέπω έντονα επειδή σκέφτομαι να δώσω το δικό μου και να πάρω ένα πιο καινουργιο, από τους 10 που με παίρνουν οι 5 ψάχνουν τρόπο χρηματοδότησης, οι 2 θέλουν ηλίθια παζάρια και οι άλλοι 3 είναι μαντράδες-νταβαδεσ όποτε τους το κλείνω αυτόματα.

Ναι γιατί έχουν μαύρα τα λεφτά και δεν μπορούν μαύρα εμφανίσουν μπαμ. Μέσω χρηματοδότησης τα ξεπλένουν 

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 8:24 ΜΜ, aggeloszog93 είπε

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όσον αφορά την έκδοση, το s60 που κοιτάω είναι summum, ότι πιο φουλ υπάρχει, μοντέλο του 14 με 200 χιλιάδες χιλιόμετρα. Δηλαδή πόσα παραπάνω να έχει κάνει μέσα σε ούτε τέσσερα χρόνια;

Τέλος, το ίδιο ακριβώς μοντέλο, με τα ίδια εξτρα αλλά με τα μισά χιλιόμετρα το δίνει ο ίδιος μαντρας 5000€ πάνω..

Εσείς τα δικαιολογείτε αυτά τα χρήματα; το αμάξι είναι για τον πατέρα μου και τον βλέπω πολύ διστακτικο να πάρει αμάξι leasing 200k χιλιομέτρων, παρόλο που τα σέρβις έχουν γίνει όλα κατά γράμμα χάρη στο ότι είναι leasing.

Τέλος, για τον έλεγχο: διάφορες εταιρίες όπως spotmechanic και checkyourcar, χρεώνουν ένα ποσό 60€ για έλεγχο πολλών σημείων του αυτοκινήτου. Πιστεύετε ότι είναι must το να μου το ελέγξει μια τέτοια εταιρία;

Φίλε τα service που κάνουν στα leasing είναι της πλάκας . Εχω να σου πω άπειρες ιστορίες 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

οι άλλοι 3 είναι μαντράδες-νταβαδεσ όποτε τους το κλείνω αυτόματα.

Ειναι επαγγελματιες.Αν θες να πουλησεις το αυτοκινητο σου θα το καταφερεις πιο ευκολα εκει.

Αλλιως περιμενε να βγαλεις ακρη με τον καθε τρελο που σε παιρνει τηλεφωνο (καποιοι δεν εχουν λεφτα,ουτε θελουν αυτοκινητο,απλα σκοτωνουν την ωρα τους).Βεβαιως αν δεν πεσεις σε απατεωνα ισως τα καταφερεις καποια στιγμη.

Φυσικα οσο καθυστερεις την πωληση το κοντερ τρεχει,η απαξιωση αυξανεται,τελη κυκλοφοριας πληρωνονται,υπαρχει αναγκη για λαστιχα,service κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...