Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάζω αυτοκίνητα (κυρίως volvo v40 και s60) από μάντρες όπως bitros και georgiadis, και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει γνώμες για αυτούς τους 2 καθώς και γενικές συμβουλές. Τα αυτοκίνητα που κοιτάζω είναι πετρελαιοκίνητα (D2), έτους από το 13' και νεότερα. Μερικά από αυτά κυμαίνονται στη φιλοσοφία πολλά χιλιόμετρα - full extra εξοπλισμό, και άλλα απο αυτά έχουν τα μισά χιλιόμετρα αλλά τον basic εξοπλισμό.

Όποια tips ευπρόσδεκτα.. 😃

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπάρχει αμάξι με κομπλε φουλ έξτρα εξοπλισμο,εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Υπάρχει ο βασικός εξοπλισμός και μετα αυτός με διάφορα έξτρα.

Δημοσ.

Συνήθως οι μάντρες δεν σε αφήνουν να κάνεις Test drive ούτε και να το πας σε δικό σου μηχανικό. Λένε αν θες να φέρεις τον δικό σου μηχανικό και κάποιες φορές έχουν και δική τους ράμπα για να το σηκώσεις. Επειδή το budget σου είναι σεβαστό και θες συγκεκριμένα μοντέλα , κατά την γνώμη μου κοίτα σε αντιπροσωπείες πρώτα και ακόμα στην stock center που έχω ακούσει καλές κριτικές και ότι η εγγύηση που δίνουν δεν είναι στα λόγια μόνο.

Δημοσ.

Αυτά που βλέπεις με «λιγα» χλμ και βασικό εξοπλισμό είναι από leasing με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό-καλό ή κακό...

κατα τα αλλά πωλητής που δε σε αφήνει να ελέγξεις όπου θες το αμάξι κάτι κρύβει όποτε πολύ απλά καντην όπως είσαι 

• Like 1
Δημοσ.

Μακριά από αυτούς που κοιτάς.

Αφου θες Volvo πήγαινε στη  stock center να πάρεις ένα αμάξι που θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν θα ήθελα να πάρω ένα «ελληνικό» εισαγωγής σαν «καινούριο» πετρέλαιο με «ελάχιστα χιλιόμετρα» σε σχέση με τα πραγματικά.

Συμφωνώ με stock center. Δες και Σφακιανάκη. Σε αυτούς πληρώνεις λίγο πιο ακριβά αλλά είσαι πιο σίγουρος ότι το αμάξι που θες έχει 100.000 χλμ και όχι 1.100.000 ….  

Επίσης προσπάθησε να μην πέσεις στη loopa «Θέλω το αμάξι να έχει κάτω από 100.000 χλμ». Τα 100Κ σε άλλες χώρες τα κάνουν σε 3 χρόνια. Σε εμάς φαίνονται πολλά που θέλουμε συνήθως 10 χρόνια για να τα κάνουμε.

Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να βρεις όσο νεότερο μοντέλο μπορείς και ας έχει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όσον αφορά την έκδοση, το s60 που κοιτάω είναι summum, ότι πιο φουλ υπάρχει, μοντέλο του 14 με 200 χιλιάδες χιλιόμετρα. Δηλαδή πόσα παραπάνω να έχει κάνει μέσα σε ούτε τέσσερα χρόνια;

Τέλος, το ίδιο ακριβώς μοντέλο, με τα ίδια εξτρα αλλά με τα μισά χιλιόμετρα το δίνει ο ίδιος μαντρας 5000€ πάνω..

Εσείς τα δικαιολογείτε αυτά τα χρήματα; το αμάξι είναι για τον πατέρα μου και τον βλέπω πολύ διστακτικο να πάρει αμάξι leasing 200k χιλιομέτρων, παρόλο που τα σέρβις έχουν γίνει όλα κατά γράμμα χάρη στο ότι είναι leasing.

Τέλος, για τον έλεγχο: διάφορες εταιρίες όπως spotmechanic και checkyourcar, χρεώνουν ένα ποσό 60€ για έλεγχο πολλών σημείων του αυτοκινήτου. Πιστεύετε ότι είναι must το να μου το ελέγξει μια τέτοια εταιρία;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπομονή να πάρεις ένα από ιδιώτη... αν έχεις το κασέρι και υπομονή άνετα θα βρεις κάτι καλό σε βάθος 3μηνου. 

Μακριά από συγκεκριμένους μαντραδες. Και μέσα σε αυτούς είναι οι παραπάνω 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, amagawd είπε

Υπομονή να πάρεις ένα από ιδιώτη... αν έχεις το κασέρι και υπομονή άνετα θα βρεις κάτι καλό σε βάθος 3μηνου. 

Μακριά από συγκεκριμένους μαντραδες. Και μέσα σε αυτούς είναι οι παραπάνω 

Ο λόγος αποφυγής των δύο παραπάνω;

Για τα χιλιόμετρα δύσκολα να φοβάμαι, πόσα παραπάνω από 200 να έχει κάνει μέσα σε τέσσερα χρόνια;

Δημοσ.

Πότε leasing , μην το σκέφτεσαι για καλό αλλά το ανάποδο, συνήθως τα κάνουν service οι εταιρείες που τα νοικιάζουν και είναι ότι να ναι επίσης συνήθως αυτός που το νοικιάζει δεν το προσέχει γιατί δεν τον ενδιαφέρει.

Προτείνω και εγώ ιδιώτη και να διαθέσεις και 60ε να πας σε 2 αντιπροσωπείες για έλεγχο

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πότε leasing , μην το σκέφτεσαι για καλό αλλά το ανάποδο, συνήθως τα κάνουν service οι εταιρείες που τα νοικιάζουν και είναι ότι να ναι επίσης συνήθως αυτός που το νοικιάζει δεν το προσέχει γιατί δεν τον ενδιαφέρει. 

Προτείνω και εγώ ιδιώτη και να διαθέσεις και 60ε να πας σε 2 αντιπροσωπείες για έλεγχο

Ότι να ναι...

Από που ακριβώς τα συμπέρανες όλα αυτά; Μάλλον έχεις μπερδέψει το νοικιάρικο της Κρήτης που αλλάζει οδηγό ανά 2 μέρες με το μακροχρόνια μισθομένο με οδηγό επιχειρηματία που το κρατάει για πάνω από 2 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Ότι να ναι...

Από που ακριβώς τα συμπέρανες όλα αυτά; Μάλλον έχεις μπερδέψει το νοικιάρικο της Κρήτης που αλλάζει οδηγό ανά 2 μέρες με το μακροχρόνια μισθομένο με οδηγό επιχειρηματία που το κρατάει για πάνω από 2 χρόνια.

Οκ ρε φίλε ακριβώς ότι να ναι

Δεν θα κάτσω να σου πω πως το ξέρω γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει και από που , αν θες μην το πιστεύεις βαρέθηκα να προσπαθώ να αποδείξω το οτιδήποτε εδώ μέσα.

Άντε πάρε εσυ leasing που τα εμπιστεύεσαι , το ότι πιστεύεις ότι μόνο leasing υπάρχουν στη Κρήτη δείχνει την άγνοια που έχεις.

Δεν συνεχίζω μεγάλα παιδιά είμαστε ο καθένας κάνει ότι γουστάρει

• Like 1
Δημοσ.

Στην εταιρία που είμαι ο ιδιοκτήτης έχει leasing αυτοκίνητο οπότε ξέρω πως το χρησιμοποιεί. Έχω γνωστό που ανά 2 χρόνια τα αλλάζει, πάντα μέσα στην εβδομάδα με το που τα παραδώσει έχουν βρει καινούργιο ιδιοκτήτη....

Αυτός που θα πάρει ένα volvo και γενικά ένα premium αυτοκίνητο μια χαρά θα το προσέξει. Μην μπερδεύεις τα leasing που παίρνουν οι εταιρίες για τους υπαλλήλους τους, εκείνα ναι είναι άλλη ιστορία αλλά δε μιλάμε για volvo,vw, bmw, audi με καλό εξοπλισμό αλλά για seat, skoda, opel κλπ. Εκείνα ναι είναι πολύ επίφοβα ως προς τη χρήση που έγινε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...