stelios18120 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, sts4x4 είπε Ευχαριστώ πολύ, αλήθεια κάποια κάμερα μπορεί να παίξει με το συγκεκριμένο σύστημα συναγερμού; Δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalas10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα,εχω τον συγκεκριμενο συναγερμο,εχω δυο ερωτησεις. πως μπορω να μειωσω τον χρονο των 30 δευτερολεπτων οταν κλειδωνω ξεκλειδωνω,και τα ρανταρ πιανουν τα σκυλια?υπαρχε καποια επιλογη να μην χτυπαει συναγερμος οταν κυκλοφορει ο σκυλος? ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos154 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα για τα 30 δευτερολεπτα μπορεις να το αλλαξεις μεσα απο το κινητο η την εφαρμογη καπου το ειχα δει.. τα αλλα δεν τα γνωριζω.. εγω ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος η ειδοποιηση στο κινητο να κραταει παραπανω και οχι μονο 5 δευτερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 σειρινα εχει? οταν γινει αποπειρα τι χτυπαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, postfire είπε σειρινα εχει? οταν γινει αποπειρα τι χτυπαει? Εχει πολλα αξεσουαρ και σειρηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, nek4d είπε Εχει πολλα αξεσουαρ και σειρηνες. τνχ με εξτρα χρεωση το καθενα τα αγοραζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, τα αγοράζεις έξτρα. Εγώ εξακολουθώ να μην βρίσκω την επιλογή chime mode. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Εγώ την παραπάνω Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από BELL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, postfire είπε τνχ με εξτρα χρεωση το καθενα τα αγοραζεις? Υπαρχουν διαφορα αρχικα σετ, ετσι θυμαμαι οταν τον ειχα παρει, ειχε 3 επιλογες, μπορει τωρα λιγοτερα ή περισσοτερα, αλλα σαφως υπαρχουν και μεμονωμενα τα εξτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ αγόρασα το πακέτο με τα βασικά μέσα,και μετά αγόρασα απο άλλον πωλητή τα έξτρα και μου βγήκαν αρκετά φθηνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατα λάθος βρήκα την ελληνική έκδοση της digoo. Οι τιμές απλησίαστες. https://interfox.gr/synagermoi-interfox-alarm-cameres/asirmatoi/wolf-guard/gsm-wifi-proton.html https://interfox.gr/synagermoi-interfox-alarm-cameres/asirmatoi//set1proton.html Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, pavloa είπε Κατα λάθος βρήκα την ελληνική έκδοση της digoo. Οι τιμές απλησίαστες. https://interfox.gr/synagermoi-interfox-alarm-cameres/asirmatoi/wolf-guard/gsm-wifi-proton.html https://interfox.gr/synagermoi-interfox-alarm-cameres/asirmatoi//set1proton.html Χαχαχαχα σχεδόν τριπλάσια τιμή 😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, stelios18120 είπε Χαχαχαχα σχεδόν τριπλάσια τιμή 😂😂 Να αγοράσουμε 5-6 να έχουμε χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 4:01 ΠΜ, postfire είπε σειρινα εχει? οταν γινει αποπειρα τι χτυπαει? αν δεν πάρεις εξωτερική σειρήνα που είναι έξτρα (14€), χτυπάει εσωτερική σειρήνα μέσα στο κοντρόλ αφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει εσωτερική σειρήνα και εξωτερική Έχω και τις δύο και χτυπάνε ταυτόχρονα Η εξωτερική (η ασύρματη αλλιώς) την βάζεις σε όποιο άλλο σημείο του σπιτιού θέλεις. Βολεύει πάρα πολύ και δίνει παραπάνω ένταση στον κλέφτη με τόσα db να βαρανε από παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδες θελω να τον αγορασω προτεινεται ποια σειρινα να παρω και την καμερα του για να βλεπω απομακρυσμενα τι γινεται σπιτι? τα βρηκα ολα παιδες tnx! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα