Προς το περιεχόμενο

Digoo Hosa alarm

crossmo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα βρήκα πιστεύω λύση με το easy security. Το βασικό μου πρόβλημα ήταν ότι δεν είχα ειδοποιήσεις με την συγκεκριμένη εφαρμογή στο redmi 12. Επίσης δεν υπάρχει εφαρμογή για τον συναγερμό μου diggo. Οπότε γράφω παρακάτω τις ενέργειες που έκανα και μου έπαιξε.Ομως για να παίζει πρέπει την εφαρμογή να την ανοίξεις δηλαδή να κάνεις εισοδο και να μην την κλείσεις χειροκίνητα.Παρατηρησα ότι αν την κλείσεις παρά τις ενέργειες που έκανα δεν ανοίγει αυτόματα.

1.Αρχικά πατας συνεχόμενα πάνω στο easy security και ενεργοποιεις όλες τις ειδοποιήσεις

2.Επιλεγεις ρυθμισεις-- εφαρμογες-μπαταρια- πρόσθετες λειτουργίες η γρανάζι πάνω δεξια- εκκαθάριση cache όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και επιλεγουμε "ποτε". Είναι σημαντικό να επιλεξουμε ποτέ γιατι με το κλείσιμο της οθόνης διαγράφει το cache 

3. Από ρυθμίσεις πας Εφαρμογές-αδειες-αυτοματη εκκίνηση στο παρασκηνιο

Σε δύο κινητά redmi 12 και 9 μου έπαιξε. Καλή επιτυχια

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο,τι και να έκανα ειδοποιήσεις δεν ήρθαν. Βρήκα έναν PGST στα 29€ από Ali με Tuya και τον πήρα. Ελπίζω να δουλεύουν οι επαφές και οι παγίδες του Hosa. Εδώ το μοντέλο που πήρα, πρέπει να είναι PG108 ή PG105.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

πήγα να ξαναρυθμίσω τον συναγερμό που μετά την ανακαίνιση καθόταν στο κουτι του, μαζι με εναν δευτερο που ειχα παρει για το εξοχικό.

Διαβάζω τα σχόλια και πλήττω δευτερη φορά. ( η πρώτη ήταν όταν είδα πόσο δυσχρηστος ήταν ο συναγερμός)

άλλη μία φόλα του Σώτου.. thanks.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...