argiriskapetanakis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Γεια σας, θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο πως μπορώ να αγοράσω ένα συναγερμό Digoo DG-Hamb μαζί με κάποια πρόσθετα που θέλω να βάλω επάνω. Έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 9:32 ΜΜ, argiriskapetanakis είπε Γεια σας, θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο πως μπορώ να αγοράσω ένα συναγερμό Digoo DG-Hamb μαζί με κάποια πρόσθετα που θέλω να βάλω επάνω. Έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Πριν λίγες ημέρες που έψαχνα για δικό μου πρόσωπο τον συναγερμό, δεν τον έβρισκα ούτε εγώ πουθενά και κατέληξα σε αυτό Είναι σχεδόν ίδιος με τον Hosa, νομίζω θα σε καλύψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argiriskapetanakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο σου. Θα περιμένω λίγο .... μήπως, αλλιώς θα κοιτάξω και εγώ γι' αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosk88 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 28/3/2022 στις 7:10 ΜΜ, argiriskapetanakis είπε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο σου. Θα περιμένω λίγο .... μήπως, αλλιώς θα κοιτάξω και εγώ γι' αυτόν. Αυτός είναι ίδιος με τον HAMB. Μάλιστα η pgst είναι η εταιρεία που τα φτιάχνει αρχικά και βάζει στάμπες για τις διάφορες εταιρείες που τα πουλάνε με τα λογότυπα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margiekam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον hamb με αρκετά παρελκόμενα (παγίδες για πόρτες, αισθητήρα κίνησης, extra σειρήνα, σειρήνα για εξωτερικό χώρο ηλιακή, χειριστήρια). Τον είχα πάρει για την μητέρα μου πριν 1.5 χρόνο περίπου αλλά δεν τον χρησιμοποιήσαμε. Είναι ολοκαίνουργιος στο κουτί του. Αύριο θα ξέρω τι ακριβώς έχει μέσα. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει Viber 6973632625. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabricated Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Σκέφτομαι να πάρω συναγερμό που συνδέεται με alexa ποιον προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis87 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η Digoo φαίνεται ότι μας την έφερε με τον Hama. Εδώ και αρκετό καιρό η εφαρμογή Easy Security δεν στέλνει ειδοποιήσεις σε Android και iOS. Επίσης στο Play Store δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή διαθέσιμη για κατέβασμα. Έχω στείλει mail σε digoo αλλά δεν πήρα απάντηση. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Meraklis87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestef Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 καλησπέρα έχω το digoo hosa δεν συνδέεται με τίποτα στο wifi τη κάνω λάθος? κατέβασα την εφαρμογή το βρίσκει αλλα μου λέει cannot bind το cloud please refresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Meraklis87 είπε Η Digoo φαίνεται ότι μας την έφερε με τον Hama. Εδώ και αρκετό καιρό η εφαρμογή Easy Security δεν στέλνει ειδοποιήσεις σε Android και iOS. Επίσης στο Play Store δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή διαθέσιμη για κατέβασμα. Έχω στείλει mail σε digoo αλλά δεν πήρα απάντηση. Πολυ κακη εξελιξη και μαθημα για τις αγορες απο Κινα, οτιδηποτε εχει μελλοντικη υποστηριξη στην χρηση, δεν πρεπει κινεζιες τελικα... Ηδη που δεν υπηρχε το app στο playstore απο καιρο και επρεπε να το βαλεις χειροκινητα απο αλλες πηγες, ηταν ανησυχητικο απο μονο του και παραμενει. Τωρα αν δεν δουλευει σωστα ουτε με τον πλαγιο τροπο, ειναι deal breaker για τα υπαρχοντα μοντελα και σαφως μαθημα για οτιδηποτε κινεζικο σε συναγερμους στο μελλον. Ας επιβεβαιωθει παρακαλω και απο τριτους αν ισχυει αυτο. (Εχω τον συναγερμο αλλα δεν τον εχω εγκαταστησει ακομη...) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arg_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, nek4d είπε Τωρα αν δεν δουλευει σωστα ουτε με τον πλαγιο τροπο, ειναι deal breaker για τα υπαρχοντα μοντελα και σαφως μαθημα για οτιδηποτε κινεζικο σε συναγερμους στο μελλον. Ας επιβεβαιωθει παρακαλω και απο τριτους αν ισχυει αυτο. η easy security στέλνει κανονικά ειδοποιήσεις σε android, μόλις το δοκίμασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Στις 14/1/2022 στις 11:28 ΠΜ, diego-10 είπε καλησπερα στην παρεα,εχω τον συναγερμο και ενω κανω airlink και συνδεεται με το wifi κανονικα,δεν μου το εμφανιζει στην εφαρμογη στο κινητο και λεει configuration failure.δηλαδη δεν το προσθετει.γνωριζει καποιος γιατι?μηπως επειδη τον εχω χρονια τελειωσε καποια αδεια με τον σερβερ της εταιρειας? Βρήκες άκρη τελικά ? Συνδέθηκε με το app ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diego-10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, azografos είπε Βρήκες άκρη τελικά ? Συνδέθηκε με το app ? ειδοποιησεις δεν στελνει σε iOS. να ανοιξεις και να κλεισεις και sos μπορεις απο κινητο. υπαρχει καποια λυση να ερχεται ειδοποιηση στο κινητο αν χτυπησει? η πρεπει μονο να βαλουμε καρτα κινητου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, diego-10 είπε ειδοποιησεις δεν στελνει σε iOS. να ανοιξεις και να κλεισεις και sos μπορεις απο κινητο. υπαρχει καποια λυση να ερχεται ειδοποιηση στο κινητο αν χτυπησει? η πρεπει μονο να βαλουμε καρτα κινητου? Με ποιο app συνδέεις το συναγερμό σου με το τηλ ? To Easy Security εμένα δεν κάνει connect με το συναγερμό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diego-10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 To Easy Security,εχει και αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) To Easy Security,εχει και αλλο? Εμένα δε βρίσκει ΠΟΤΕ το συναγερμό. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από azografos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα