Προς το περιεχόμενο

Digoo Hosa alarm

crossmo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 349
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά σύντομα θα μετακομίσω σε ενοικιαζόμενο σπίτι (συνεπώς δεν μπορώ να κάνω μεγάλες παρεμβάσεις) και θα ήθελα να βάλω έναν ασύρματο συναγερμό, κυρίως για αποτρεπτικούς λόγους (μπας και φοβηθεί από τον ήχο κάνας απατεωνάκος). Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο Hosa/Hama, αλλά στα ίδια περίπου χρήματα βλέπω στο skroutz και έναν Olympia. Ποιον μου προτείνετε;

Επίσης, θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις:

1) Είναι γενικά αξιόπιστοι; Ή βαράνε όποτε θέλουν και "αποσυνδέουν" μόνοι τους τα αξεσουάρ;

2) Δεδομένου πως είναι wireless χρειάζονται συνεχώς πρόσβαση στο internet; Δηλαδή σε μια ενδεχόμενη αποσύνδεση χάνεται η όποια λειτουργία τους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

53.5€ από Αγγλία (μέσω Banggood app). Δεν ξέρω όμως αν έχει παίξει και φτηνότερα. 

https://www.banggood.com/Digoo-DG-HOSA-433MHz-2GGSMWIFI-Smart-Home-Security-Alarm-System-Protective-Shell-Alert-with-APP-p-1161427.html

Επεξ/σία από neosstoforum

27 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

53.5€ από Αγγλία (μέσω Banggood app). Δεν ξέρω όμως αν έχει παίξει και φτηνότερα. 

https://www.banggood.com/Digoo-DG-HOSA-433MHz-2GGSMWIFI-Smart-Home-Security-Alarm-System-Protective-Shell-Alert-with-APP-p-1161427.html

Merci! Τον Hosa προτείνεις; Τίποτα Hama/Hamb ή κάνας Digoo ZXG30 δεν λένε; Τον τελευταίο ειδικά τον βρήκα με coupon στα 49€ περίπου και είναι πιο νέος από τον Hosa.

8 λεπτά πριν, magnam είπε

Merci! Τον Hosa προτείνεις; Τίποτα Hama/Hamb ή κάνας Digoo ZXG30 δεν λένε; Τον τελευταίο ειδικά τον βρήκα με coupon στα 49€ περίπου και είναι πιο νέος από τον Hosa.

Πραγματικά δεν έχω καμία ιδέα από αυτά. 😄

Απλά πέτυχα την προσφορά και είπα να την βάλω εδώ μπας και είναι καλή τιμή. 

• Thanks 1

21 ώρες πριν, magnam είπε

Καλησπέρα στην παρέα! Σχετικά σύντομα θα μετακομίσω σε ενοικιαζόμενο σπίτι (συνεπώς δεν μπορώ να κάνω μεγάλες παρεμβάσεις) και θα ήθελα να βάλω έναν ασύρματο συναγερμό, κυρίως για αποτρεπτικούς λόγους (μπας και φοβηθεί από τον ήχο κάνας απατεωνάκος). Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο Hosa/Hama, αλλά στα ίδια περίπου χρήματα βλέπω στο skroutz και έναν Olympia. Ποιον μου προτείνετε;

Επίσης, θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις:

1) Είναι γενικά αξιόπιστοι; Ή βαράνε όποτε θέλουν και "αποσυνδέουν" μόνοι τους τα αξεσουάρ;

2) Δεδομένου πως είναι wireless χρειάζονται συνεχώς πρόσβαση στο internet; Δηλαδή σε μια ενδεχόμενη αποσύνδεση χάνεται η όποια λειτουργία τους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Για τον olympia δε μπορώ να σου πω, αλλά σχετικά με τα ερωτήματα σου:

1. Είναι αξιόπιστοι. Δε μου έχει βαρεσει ποτέ οπότε να 'ναι.

2. Το ίντερνετ το χρειάζονται για να επικοινωνεί το κινητό σου (το app δηλαδή) με την κεντρική μονάδα και να μπορεις να δίνεις εντολές όπλισης αφοπλισης αλλά και να κάνεις κάποιες βασικές ρυθμίσεις, καθώς επίσης να μπορεί να σε ειδοποιήσει ο συναγερμός μέσω του app του αν χτυπήσει. Η κεντρική μονάδα επικοινωνεί άμεσα με τις παγίδες, χωρίς να μεσολαβεί το router (internet) οπότε δεν έχεις πρόβλημα.

• Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Κάτοχος του digoo Hama εδώ και δύο μέρες και θα ήθελα τις γνώσεις των παλιών.

Αρχικά να σας πώ ότι  η εγκατάσταση έχει γίνει σε μεζονέτα και δεν υπάρχει θέμα με την απόσταση του πάνω κάτω, το μόνο θέμα που έχει προκύψει και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει είναι τα false alarm στις παγίδες είτε είναι οπλισμένος stay arm h full arm αρχικά τα ξημερώματα που ήταν οπλισμένος σε stay χτύπησε η μια παγίδα πάνω  πόρτας (η μονάδα είναι στον κάτω όροφο)  αφόπλισα και όπλισα ξανά και μετά απο 2 ώρες έκανε το ίδιο υπέθεσα ότι μπορεί να είναι ελαττωματική η παγίδα και την αντικατέστησα με καινούρια.

Σήμερα είναι οπλισμένος σε full arm και ξαφνικά μετά απο 2 ώρες χτυπάει ο συναγερμός και μου δείχνει παγίδα παραθύρου (πολύ κοντά στην μονάδα) λέτε να έπεσα και εκεί σε ελαττωματική παγίδα η συμβαίνει κάτι αλλό που πρέπει να προσέξω?

Επεξ/σία από versyswoman

Στις 5/6/2020 στις 11:30 ΠΜ, versyswoman είπε

Καλησπέρα σας,

Κάτοχος του digoo Hama εδώ και δύο μέρες και θα ήθελα τις γνώσεις των παλιών.

Αρχικά να σας πώ ότι  η εγκατάσταση έχει γίνει σε μεζονέτα και δεν υπάρχει θέμα με την απόσταση του πάνω κάτω, το μόνο θέμα που έχει προκύψει και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει είναι τα false alarm στις παγίδες είτε είναι οπλισμένος stay arm h full arm αρχικά τα ξημερώματα που ήταν οπλισμένος σε stay χτύπησε η μια παγίδα πάνω  πόρτας (η μονάδα είναι στον κάτω όροφο)  αφόπλισα και όπλισα ξανά και μετά απο 2 ώρες έκανε το ίδιο υπέθεσα ότι μπορεί να είναι ελαττωματική η παγίδα και την αντικατέστησα με καινούρια.

Σήμερα είναι οπλισμένος σε full arm και ξαφνικά μετά απο 2 ώρες χτυπάει ο συναγερμός και μου δείχνει παγίδα παραθύρου (πολύ κοντά στην μονάδα) λέτε να έπεσα και εκεί σε ελαττωματική παγίδα η συμβαίνει κάτι αλλό που πρέπει να προσέξω?

Καλημέρα,

Κάνε ξανά συγχρονισμό της παγίδας. Επίσης σιγουρέψου ότι πατάει καλά το μεγάλο μέρος της.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Σκέφτομαι σοβαρά και εγώ στην αγορά του Hama. Θέλω να βάλω όμως και μια ip camera που να με ειδοποιεί ταυτόχρονα με τον συναγερμό. 

Έχετε να προτείνετε κάποια;

Πρέπει να είναι Digoo πχ https://www.banggood.com/Digoo-DG-Mini8-HD-720P-1080P-Wireless-WIFI-Indoor-Ip-Camera-Night-Vision-Moving-Detection-Webcam-p-1400228.html?rmmds=search&ID=557927&cur_warehouse=CN

ή μπορώ να βάλω και xiaomi πχ  https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html?from=vertical

Θα συνδέσω την κάμερα με τον συναγερμό  ή θα παίζουν ανεξάρτητα; 

Στις 2/7/2020 στις 12:23 ΠΜ, asxeto4 είπε

Σκέφτομαι σοβαρά και εγώ στην αγορά του Hama. Θέλω να βάλω όμως και μια ip camera που να με ειδοποιεί ταυτόχρονα με τον συναγερμό. 

Έχετε να προτείνετε κάποια;

Πρέπει να είναι Digoo πχ https://www.banggood.com/Digoo-DG-Mini8-HD-720P-1080P-Wireless-WIFI-Indoor-Ip-Camera-Night-Vision-Moving-Detection-Webcam-p-1400228.html?rmmds=search&ID=557927&cur_warehouse=CN

ή μπορώ να βάλω και xiaomi πχ  https://www.skroutz.gr/s/16495080/Xiaomi-Mi-Home-Security-Camera-360-1080p.html?from=vertical

Θα συνδέσω την κάμερα με τον συναγερμό  ή θα παίζουν ανεξάρτητα; 

Καλημέρα,

Θα παίζουν ανεξάρτητα. Υπάρχει υποτίθεται τρόπος να την συνδέσεις με το συναγερμό αλλά δεν ξέρω κάποιον που να τα έχει καταφέρει. Έτσι κι αλλιώς η κάμερα θα χτυπάει όποτε ανιχνεύει κίνηση.

Παρήγγειλα και περιμένω το HAMB, την xiaomi ip camera και μια Alexa που την είχε προσφορά το Amazon προχθές, Μόλις τα στησω θα πω και εντυπώσεις. 

Κάποιος ανέφερε ότι δεν είναι καλή ιδέα να συνδέσεις την Alexa με τον συναγερμό. Υπάρχει κίνδυνος παραβίασης; 

15 ώρες πριν, asxeto4 είπε

Παρήγγειλα και περιμένω το HAMB, την xiaomi ip camera και μια Alexa που την είχε προσφορά το Amazon προχθές, Μόλις τα στησω θα πω και εντυπώσεις. 

Κάποιος ανέφερε ότι δεν είναι καλή ιδέα να συνδέσεις την Alexa με τον συναγερμό. Υπάρχει κίνδυνος παραβίασης; 

Δεν έχω Alexa. Δεν ξέρω. Γενικότερα όλα παραβιάζονται. Το θέμα είναι πόσο θέλει κάποιος να μπει μέσα.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή θα μετακομίσω σε νέο σπίτι σύντομα, θέλω να πάρω άμεσα κάποιον συναγερμό. Ο συγκεκριμένος σε αυτό το thread μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή για την ώρα.

Έχετε να προτείνετε από που να τον πάρω; Ο χρόνος παράδοσης είναι σημαντικός πρώτα, και μετά η τιμή. Επίσης θα χρειαστώ 5 modules για τα παράθυρα. Επειδή έχω δει ότι τα περισσότερα πακέτα έχουν μόνο 2, φαντάζομαι δεν έχει θέμα με 5 ε;

Τέλος, επειδή βλέπω ότι λέει υποστηρίζει 2g sim, δε παίζει θέμα στην Ελλάδα ε; Στέλνει κανονικά SMS και κλήσεις;

Ευχαριστώ πολύ 

5 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα παιδιά, επειδή θα μετακομίσω σε νέο σπίτι σύντομα, θέλω να πάρω άμεσα κάποιον συναγερμό. Ο συγκεκριμένος σε αυτό το thread μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή για την ώρα.

Έχετε να προτείνετε από που να τον πάρω; Ο χρόνος παράδοσης είναι σημαντικός πρώτα, και μετά η τιμή. Επίσης θα χρειαστώ 5 modules για τα παράθυρα. Επειδή έχω δει ότι τα περισσότερα πακέτα έχουν μόνο 2, φαντάζομαι δεν έχει θέμα με 5 ε;

Τέλος, επειδή βλέπω ότι λέει υποστηρίζει 2g sim, δε παίζει θέμα στην Ελλάδα ε; Στέλνει κανονικά SMS και κλήσεις;

Ευχαριστώ πολύ 

Καλημέρα,

Αν θες γρήγορη παράδοση πρέπει να το πάρεις απο Ευρωπαική αποθήκη του Banggood. Δεν υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση περισσότερων παγιδών και ανιχνευτών κίνησης, παίρνει μέχρι 99 αν θυμάμαι καλά. Μην ξεχάσεις να πάρεις και εξωτερική σειρήνα (ενσύρματη ή ασύρματη) γιατί η ενσωματωμένη δεν ακούγεται πολύ δυνατά. 

Για την κάρτα sim δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω βάλει στον δικό μου.

6 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Ευχαριστώ πολύ 

Τσέκαρε εδώ.

https://www.banggood.com/DIGOO-DG-HAMA-All-Touch-Screen-Alexa-Version-433MHz-2GandGSMandWIFI-DIY-Smart-Home-Security-Alarm-System-Kits-p-1275518.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=UK

πάρε και επιπλέον ότι χρειάζεσαι. Προτείνω και ασύρματη και ενσύρματη σειρήνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...