diego-10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 και εμενα το εκανε αυτο αλλα συμμορφωθηκε και το βρισκει τωρα.αλλα ειδοποιησεις δεν ερχονται. υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ωστε να ερχονται οι ειδοποιησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, diego-10 είπε και εμενα το εκανε αυτο αλλα συμμορφωθηκε και το βρισκει τωρα.αλλα ειδοποιησεις δεν ερχονται. υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη ωστε να ερχονται οι ειδοποιησεις? Τί άλλαξε και το βρίσκει ???? Έκανες κάτι διαφορετικό ? Όσον αφορά τα app, είπα ΜΗΠΩΣ δουλεύει το Tuya Smart ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diego-10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, azografos είπε Τί άλλαξε και το βρίσκει ???? Έκανες κάτι διαφορετικό ? Όσον αφορά τα app, είπα ΜΗΠΩΣ δουλεύει το Tuya Smart ... δεν εκανα τπτ απο μονο του,απεγκατασταση και εγκατασταση την εφαρμογη. το Tuya Smart βλεπει τον συναγερμο η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, diego-10 είπε δεν εκανα τπτ απο μονο του,απεγκατασταση και εγκατασταση την εφαρμογη. το Tuya Smart βλεπει τον συναγερμο η οχι? Εμένα ούτε έτσι το βλέπει ... Για το Tuya κάπου εδώ αναφέρθηκε και γι' αυτό το ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, diego-10 είπε δεν εκανα τπτ απο μονο του,απεγκατασταση και εγκατασταση την εφαρμογη. το Tuya Smart βλεπει τον συναγερμο η οχι? Το Tuya Smart το χρησιμοποίησα πρόσφατα για να συνδέσω έναν κλώνο του Hama και το βρήκε πανεύκολα. Φαντάζομαι θα παίξει και με τον Hama το ίδιο εύκολα Επίσης να αναφέρω ότι εγώ με το Easy security δεν έχω κάποιο θέμα με τις ειδοποιήσεις. Μου έρχονται κανονικά (ειδοποίηση για arm-disarm μιας και είμαι γραφείο και δεν μπορώ να ανοίξω κάτι να τσεκάρω τον συναγερμό). Αλλά φαντάζομαι εφόσον έρχονται αυτά δεν έχει λόγο να μην ειδοποιεί για τα υπόλοιπα (android) Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από nodas_21greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, nodas_21greek είπε Το Tuya Smart το χρησιμοποίησα πρόσφατα για να συνδέσω έναν κλώνο του Hama και το βρήκε πανεύκολα. Φαντάζομαι θα παίξει και με τον Hama το ίδιο εύκολα Ποιά συσκευή διάλεξες από τη λίστα του app ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, azografos είπε Ποιά συσκευή διάλεξες από τη λίστα του app ? το βρήκε στις κοντινές συσκευές κατευθείαν η εφαρμογή (δεν θυμάμαι αν είχα βάλει σε κάποιο pairing mode τον συναγερμό, δυστυχώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, nodas_21greek είπε το βρήκε στις κοντινές συσκευές κατευθείαν η εφαρμογή (δεν θυμάμαι αν είχα βάλει σε κάποιο pairing mode τον συναγερμό, δυστυχώς) Εμένα δεν τον βρίσκει ... ούτε όταν κάνω Airlink. Επίσης, δυστυχώς δεν τον βρίσκει και το Easy Security ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestef Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, azografos είπε Εμένα δεν τον βρίσκει ... ούτε όταν κάνω Airlink. Επίσης, δυστυχώς δεν τον βρίσκει και το Easy Security ... φιλε μου εμενα το βρίσκει αλλα μόλις το συνδέω κάνει restart το application Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από anestef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christoforas78 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Έχω τον DG-Hosa εδω και 3 χρόνια και μου δουλεύει απροβλημάτιστα. Πρόσφατα άλλαξε κινητό η γυναίκα μου και δε βρίσκω πλέον την Easy Security στο playstore. Ήδη όμως χρησιμοποιώ τη smartlife για άλλες συσκευές. Έχει δοκιμάσει κάποιος να τη συνδέσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
walkera82 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Έχοντας και εγώ το παραπάνω πρόβλημα , δοκίμασα το "tuya smart" και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο hamb ελέγχεται κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Χρησιμοποιεί κανείς αυτού του τύπου τους συναγερμούς (hama/hamb/zxg-30 κλπ) με εφαρμογή σε iOS να μας πει αν του λειτουργεί κανονικά (ειδοποιήσεις, χειρισμός); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Τελικά ποια κάρτα Sim είναι η καλύτερη κ οικονομική λύση για αυτόν τον συναγερμό σημερα ? Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης26 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Καλημέρα, Τελικά ποια κάρτα Sim είναι η καλύτερη κ οικονομική λύση για αυτόν τον συναγερμό σημερα ? PlanetSim. Στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι το φυσικό κατάστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis87 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 12:22 ΜΜ, walkera82 είπε Έχοντας και εγώ το παραπάνω πρόβλημα , δοκίμασα το "tuya smart" και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο hamb ελέγχεται κανονικά! Και έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις στο κινητό με την tuya smart; Εάν χτυπήσει για παράδειγμα ο συναγερμός θα σου έρθει ειδοποίηση στο κινητό; Στις 28/6/2022 στις 11:50 ΠΜ, agnostos13 είπε Χρησιμοποιεί κανείς αυτού του τύπου τους συναγερμούς (hama/hamb/zxg-30 κλπ) με εφαρμογή σε iOS να μας πει αν του λειτουργεί κανονικά (ειδοποιήσεις, χειρισμός); Με την εφαρμογή Easy Security γίνεται κανονικά ο χειρισμός. Οι ειδοποιήσεις στο iOS αλλά και σε Android έχουν σταματήσει εδώ και 6 μήνες τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα