Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, talibanakos είπε

Τα προστιμα εχουν μειωθει στο μισο ( οχι ολα ) αρα μια χαρα το πληρωσες. Αυτο το προστιμο παλιοτερα ηταν 80 που γινοταν 40 τις πρωτες 10 μερες.

Μεγαλη ρομπια να καλεις αστυνομια για τους αλλους ενω εισαι και εσυ παρανομος.

Εγω θα την καλουσα καθε μερα αν το εκανε αυτο καποιος ( δεν παρκαρω ποτε παρανομα ) .

Ανάλογα τι "είδους" παράνομο παρκάρισμα έκανε. Δεν ήταν όλα 80 ευρώ. Άλλα ήταν 40 ευρώ (20 δηλαδή με την έκπτωση)

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι να πω εγώ που με γράψανε προχτές τελευταιά μερά διακοπών σε νησί για προσπέραση σε ευθεία με μηχανάκι με 70χλμ/ω γιατι δεν είχε διακεκομένη διαγράμμηση 100 ευρώ χαριστηκα(κανονικά ήταν 700) και ναι δεν ισχύει και το 50% πλεον. Νομίζω όμως έχεις το δικαίωμα έσντασης μέσα σε 3 μέρες για το ποσό(δηλαδή ότι θα πληρώσεις είναι σίγουρο, μπας και δώσεις λιγότερα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Strategos είπε

τι να πω εγώ που με γράψανε προχτές τελευταιά μερά διακοπών σε νησί για προσπέραση σε ευθεία με μηχανάκι με 70χλμ/ω γιατι δεν είχε διακεκομένη διαγράμμηση 100 ευρώ χαριστηκα(κανονικά ήταν 700) και ναι δεν ισχύει και το 50% πλεον. Νομίζω όμως έχεις το δικαίωμα έσντασης μέσα σε 3 μέρες για το ποσό(δηλαδή ότι θα πληρώσεις είναι σίγουρο, μπας και δώσεις λιγότερα).

Η ένσταση έχει αλλη λογική και το κάνεις αν εχεις αδικιθει παραφορα ή κάτι δεν υφίσταται. Στην περιπτωση σου που σου έβαλε αλλη αιτιολογία, αν κάνεις ένσταση, στην καλυτερη θα απορριφθεί και θα πληρώσεις το ιδιο, στη χειροτερη ο αξιωματικος θα σου βάλει το κανονικό προστιμό. Τι προτιμας;

Επεξ/σία από isay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, isay είπε

Η ένσταση έχει αλλη λογική

Η ενσταση ηταν για ειδικες περιπτωσεις,του στυλ σας παρακαλω δουλευω οδηγος χρειαζομαι το διπλωμα,οχι αδικηθηκα δεν επρεπε ειχε νευρα το οργανο.

Παει το καθε γιδι και κανει ενσταση επειδη δε γουσταρει που τον γραψαν και πλεον δεν περναει σχεδον καμια ενσταση.

Να εισαστε καλα αδερφια Ελληνες.

9 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Τοτε φροντισε να μην εισαι εσυ παρανομος.

Νομιζω το ξεκαθαρισα οτι δεν παρκαρω παρανομα.

Αν ομως καποιος κανει ρουφιανια στη γειτονια ενω παρκαρει και εκεινος οπως να'ναι τοτε ναι,θα του φερνω εγω αστυνομια και ας μη με εχουν γραψει.

Μπορεις ανετα να καταλαβεις ποιος ειναι αυτος ο "Ρουφιανος" συνηθως.

Θυμαμαι εναν ρουφιανο που καλεσε υγειονομικο επειδη ειχε βαλει κοτες ο γειτονας και τελικα εγραψαν και τη μανα του ρουφιανου που ειχε και εκεινη κοτες :P

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1
Δημοσ.

γενικα οι νόμοι εφαρμόζονται κάτα επιλογή και οι επιπτώσεις είναι πολύ ακραίες, ποιος θα σε γράψει για προσπέραση με διπλή διαγράμηση στην Αθήνα;; Ποίος θα σε γράψει για handfree όταν δεν σε γράφουν καν για κινητό στο χέρι. με λίγα λόγια δεν είναι θέμα αν είσαι τυπικός ή όχι, νόμιμος ή όχι είναι θέμα ότι έτσι όπως έχει ο ΚΟΚ αν θέλουν να σε γράψουν και να το τραβήξουν απο τα μαλλία μπορούν να σε γράψουν για το οτιδήποτε 3ψήφιο ποσό εύκολα και φυσικά δεν υπάρχει η έννοια της προειδοποίησης αλλά ενός καθαρά φοροεισρπακτικού μηχανισμού.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, talibanakos είπε

Η ενσταση ηταν για ειδικες περιπτωσεις,του στυλ σας παρακαλω δουλευω οδηγος χρειαζομαι το διπλωμα,οχι αδικηθηκα δεν επρεπε ειχε νευρα το οργανο.

Παει το καθε γιδι και κανει ενσταση επειδη δε γουσταρει που τον γραψαν και πλεον δεν περναει σχεδον καμια ενσταση.

Να εισαστε καλα αδερφια Ελληνες.

Νομιζω το ξεκαθαρισα οτι δεν παρκαρω παρανομα.

Αν ομως καποιος κανει ρουφιανια στη γειτονια ενω παρκαρει και εκεινος οπως να'ναι τοτε ναι,θα του φερνω εγω αστυνομια και ας μη με γραψουν.

Μπορεις ανετα να καταλαβεις ποιος ειναι αυτος ο "Ρουφιανος" συνηθως.

Θυμαμαι εναν ρουφιανο που καλεσε υγειονομικο επειδη ειχε βαλει κοτες ο γειτονας και τελικα εγραψαν και τη μανα του ρουφιανου που ειχε και εκεινη κοτες :P

Αν δεν παρκαρεις παρανομα δεν μπορουν να σε γραψουν...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, talibanakos είπε

Κολλησε η βελονα;

Θες να μου εξηγησεις πως γινεται να παρακαρεις νομιμα και να φοβασαι μη σε γραψουν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Θες να μου εξηγησεις πως γινεται να παρακαρεις νομιμα και να φοβασαι μη σε γραψουν?

Που εγραψα  κατι τετοιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Για τον παράνομο που θα φώναζε αστυνομία να γράψει άλλους παράνομους λέει ενώ αυτός θα τη γλίτωνε αφού θα είχε φύγει. Γι'αυτόν θα καλούσε αστυνομία!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εχεις δικιο,  δεν διαβασα σωστα.

Kαι στην Καλαματα ακομα που βρισκεις παρκινγκ πολυ κοντα στον προορισμο σου προτιμω να παρκαρω λιγο πιο μακρια παρα να ενοχλει εστω και λιγο,ποσο μαλλον να ειναι παρανομο.

Κληση για παρκαρισμα δεν εχω φαει ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια αυτες οι καμερες σε μεγαλους δρομους τι ρολο παιζουν? Βλεπω σε διασταυρωσεις σε λεωφορους καμερες και περνανε καθε φορα 2-3 με πορτοκαλοκοκκινο σαν να μην γινεται τπτ, δεν σου στελνουν σπιτι προστιμο αμα σε βλεπει η καμερα να περνας με κοκκινο? Η χρησιμοποιουνται μονο για ατυχηματα κτλπ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, trelo_kotopoulo είπε

Ρε παιδια αυτες οι καμερες σε μεγαλους δρομους τι ρολο παιζουν? Βλεπω σε διασταυρωσεις σε λεωφορους καμερες και περνανε καθε φορα 2-3 με πορτοκαλοκοκκινο σαν να μην γινεται τπτ, δεν σου στελνουν σπιτι προστιμο αμα σε βλεπει η καμερα να περνας με κοκκινο? Η χρησιμοποιουνται μονο για ατυχηματα κτλπ?

Για ταχυτητα ειναι,τα λεγομενα gatsos,και για ατυχηματα η αλλα σκηνικα.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα πήγα για να δώσω τις πινακίδες. Ευτυχώς. Είχαν αρχίσει τα τηλέφωνα από το τμήμα για να ενημερώσουν ότι πρέπει να παραδωθούν οι πινακίδες γιατί οι υποθέσεις θα σταλούν στον εισαγγελέα. 

Μία εβδομάδα περιθώριο δίνουν από την στιγμή που δίνεται η κλήση. 

Έδωσα τις πινακίδες, την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα!!!

Να θυμησω ότι η παράβαση ήταν παράνομη στάθμευση. Ο αστυνομικός, ο οποίος πρέπει να ομολογήσω ήταν και πολύ εντάξει, μου είπε να υποβάλουμε ένσταση ώστε να μειωθεί η τιμωρία από 20 μέρες σε λιγότερες. Τελικά αφού έκανε μερικά τηλέφωνα, οι μέρες έγιναν πέντε και θα πάω την Δευτέρα να τα πάρω. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...