Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε Και αυτοι που εχουν μονιμο κοτσαδορο ,ποτε θα τους γραψουν? Μα δεν είναι παράνομο να υπάρχει πάνω στο αυτοκίνητο κοτσαδόρος όταν δεν ρυμουλκεί... Αρκεί βέβαια να είναι εφοδιασμένο με άδεια έλξης(άδεια ρυμουλκούμενου). 1
haris_216 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το βασικό "πρόβλημα" του φαρμακείου είναι το να είναι "ενημερωμένο" και σωστό, με την έννοια του να έχει κάποια απαραίτητα αλλά και σε χρησιμοποιήσημη κατάσταση πράγματα. Το να τσεκάρεις μια φορά το χρόνο αν έληξε κάτι δεν βοηθάει ιδιαίτερα αφού ο καιρός της Ελλάδος κάνει επιτακτική την ανάγκη για πολύ συχνότερη αντικατάσταση όλων των περιεχομένων. Ειδικά το καλοκαίρι, και με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο που παρκάρει έστω και μία ώρα στον ήλιο ανεβάζει θερμοκρασίες 50 και 60 βαθμών (αν όχι παραπάνω), καταστρέφονται τα του φαρμακείου ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα. Πιτσιρικάς θυμάμαι τη μάνα μου να έχει πάρει πατριωτικά το θέμα του φαρμακείου και να φροντίζει τακτικά την ανανέωσή του. Μέχρι που κάποια στιγμή το παράτησε αφού είδε ότι ήταν ανώφελο. Μάλιστα θυμάμαι ότι κάποιο καλοκαίρι είχε σπάσει και το υδραργυρικό θερμόμετρο που έβαζε μέσα. Σχετικά με τον πυροσβεστήρα, προσωπικά έχω έναν με μανόμετρο τον οποίο και τσεκάρω/αλλάζω κάθε χρόνο. Έτσι για να έχω το μυαλό μου ήσυχο. Και βέβαια η θέση του μέσα στην καμπίνα (κάτω από το κάθισμα του οδηγού έτσι ώστε αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το συντομότερο όσο η ανάγκη θα είναι μικρή και πριν η κατάσταση κάνει απαραίτητη τη χρήση...canadair). Θα ανέφερα και το σφυράκι/κόφτη (για σπάσιμο κρυστάλλων και κόψιμο ζωνών) που έχω τοποθετημένο στην κολώνα πάνω από το στήριγμα της ζώνης αλλά φοβάμαι μήπως δείξω υπερβολικά τρελός 3
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μα δεν είναι παράνομο να υπάρχει πάνω στο αυτοκίνητο κοτσαδόρος όταν δεν ρυμουλκεί... Αρκεί βέβαια να είναι εφοδιασμένο με άδεια έλξης(άδεια ρυμουλκούμενου). Είναι παράνομο εδώ και πολλά χρόνια. 51 λεπτά πριν, haris_216 είπε Το βασικό "πρόβλημα" του φαρμακείου είναι το να είναι "ενημερωμένο" και σωστό, με την έννοια του να έχει κάποια απαραίτητα αλλά και σε χρησιμοποιήσημη κατάσταση πράγματα. Το να τσεκάρεις μια φορά το χρόνο αν έληξε κάτι δεν βοηθάει ιδιαίτερα αφού ο καιρός της Ελλάδος κάνει επιτακτική την ανάγκη για πολύ συχνότερη αντικατάσταση όλων των περιεχομένων. Ειδικά το καλοκαίρι, και με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο που παρκάρει έστω και μία ώρα στον ήλιο ανεβάζει θερμοκρασίες 50 και 60 βαθμών (αν όχι παραπάνω), καταστρέφονται τα του φαρμακείου ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα. Πιτσιρικάς θυμάμαι τη μάνα μου να έχει πάρει πατριωτικά το θέμα του φαρμακείου και να φροντίζει τακτικά την ανανέωσή του. Μέχρι που κάποια στιγμή το παράτησε αφού είδε ότι ήταν ανώφελο. Μάλιστα θυμάμαι ότι κάποιο καλοκαίρι είχε σπάσει και το υδραργυρικό θερμόμετρο που έβαζε μέσα. Σχετικά με τον πυροσβεστήρα, προσωπικά έχω έναν με μανόμετρο τον οποίο και τσεκάρω/αλλάζω κάθε χρόνο. Έτσι για να έχω το μυαλό μου ήσυχο. Και βέβαια η θέση του μέσα στην καμπίνα (κάτω από το κάθισμα του οδηγού έτσι ώστε αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το συντομότερο όσο η ανάγκη θα είναι μικρή και πριν η κατάσταση κάνει απαραίτητη τη χρήση...canadair). Θα ανέφερα και το σφυράκι/κόφτη (για σπάσιμο κρυστάλλων και κόψιμο ζωνών) που έχω τοποθετημένο στην κολώνα πάνω από το στήριγμα της ζώνης αλλά φοβάμαι μήπως δείξω υπερβολικά τρελός Πολύ σωστό σε βρίσκω. Τα ίδια ακριβώς τηρώ και εγώ. Προσωπικά έχω έναν του κιλού με μανόμετρο μέσα στην καμπίνα και έναν 2.5αρη στο πορτμπαγκάζ. Εννοείται σφυράει κόφτη ζώνης κλπ κ φαρμακείο με τα απαραίτητα και πολλά εξτρα-μέχρι και αυτοκόλλητα ράμματα και αλουμινοκουβερτες (την τελευταία είχαν μια οι Γερμανοί από όταν πήρα το αμάξι και πήρα άλλη μια) Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από paylidis
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, paylidis είπε Είναι παράνομο εδώ και πολλά χρόνια. Το υπουργείο πάντως και η τροχαία διαφωνούν μαζί σου: http://www.ahellas.gr/userfiles/file/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ.pdf Όπως επίσης και τα ΚΤΕΟ, κάθε φορά που περνάω το δικό μου αυτοκίνητο ζητάνε να δουν άδεια έλξης, και όχι να τον ξηλώσω. Τελευταία φορά ήταν πέρσι.
Lakou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ο κοτσαδόρος αν θυμαμαι σωστά πρέπει φυσικά να έχεις άδεια έλξης και σημαντικό να μην εξέχει του αμαξώματος....,
zio10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το υπουργείο πάντως και η τροχαία διαφωνούν μαζί σου: http://www.ahellas.gr/userfiles/file/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ.pdf Όπως επίσης και τα ΚΤΕΟ, κάθε φορά που περνάω το δικό μου αυτοκίνητο ζητάνε να δουν άδεια έλξης, και όχι να τον ξηλώσω. Τελευταία φορά ήταν πέρσι. Το 2 με το 3 δεν είναι αντίθετα; Ή το 3 είναι για αυτοκίνητα χωρίς αυτή την άδεια; Το λέω επειδή ο κοτσαδόρος προεξέχει. 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Το βασικό "πρόβλημα" του φαρμακείου είναι το να είναι "ενημερωμένο" και σωστό, με την έννοια του να έχει κάποια απαραίτητα αλλά και σε χρησιμοποιήσημη κατάσταση πράγματα. Το να τσεκάρεις μια φορά το χρόνο αν έληξε κάτι δεν βοηθάει ιδιαίτερα αφού ο καιρός της Ελλάδος κάνει επιτακτική την ανάγκη για πολύ συχνότερη αντικατάσταση όλων των περιεχομένων. Ειδικά το καλοκαίρι, και με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο που παρκάρει έστω και μία ώρα στον ήλιο ανεβάζει θερμοκρασίες 50 και 60 βαθμών (αν όχι παραπάνω), καταστρέφονται τα του φαρμακείου ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα. Πιτσιρικάς θυμάμαι τη μάνα μου να έχει πάρει πατριωτικά το θέμα του φαρμακείου και να φροντίζει τακτικά την ανανέωσή του. Μέχρι που κάποια στιγμή το παράτησε αφού είδε ότι ήταν ανώφελο. Μάλιστα θυμάμαι ότι κάποιο καλοκαίρι είχε σπάσει και το υδραργυρικό θερμόμετρο που έβαζε μέσα. Σχετικά με τον πυροσβεστήρα, προσωπικά έχω έναν με μανόμετρο τον οποίο και τσεκάρω/αλλάζω κάθε χρόνο. Έτσι για να έχω το μυαλό μου ήσυχο. Και βέβαια η θέση του μέσα στην καμπίνα (κάτω από το κάθισμα του οδηγού έτσι ώστε αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το συντομότερο όσο η ανάγκη θα είναι μικρή και πριν η κατάσταση κάνει απαραίτητη τη χρήση...canadair). Θα ανέφερα και το σφυράκι/κόφτη (για σπάσιμο κρυστάλλων και κόψιμο ζωνών) που έχω τοποθετημένο στην κολώνα πάνω από το στήριγμα της ζώνης αλλά φοβάμαι μήπως δείξω υπερβολικά τρελός Πιστεύω ότι το πορτ μπαγκάζ δεν πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες, αλλά δεν είμαι και σίγουρος!
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το υπουργείο πάντως και η τροχαία διαφωνούν μαζί σου: http://www.ahellas.gr/userfiles/file/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ.pdf Όπως επίσης και τα ΚΤΕΟ, κάθε φορά που περνάω το δικό μου αυτοκίνητο ζητάνε να δουν άδεια έλξης, και όχι να τον ξηλώσω. Τελευταία φορά ήταν πέρσι. Άλλαξε πριν μερικά χρόνια. Εφόσον δεν έχεις τρέιλερ πάνω απαγορεύεται να φέρει κοτσαδόρο το αμάξι. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Άλλαξε πριν μερικά χρόνια. Εφόσον δεν έχεις τρέιλερ πάνω απαγορεύεται να φέρει κοτσαδόρο το αμάξι. Έχεις να παραθέσεις κάτι επίσημο που να σε επιβεβαιώνει?
BarcodeCrew Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Και αδεια να εχεις ειναι για το τρειλερ,οχι για το κοτσαδορο.Και οι παραπανο που εχουν μονιμο δεν πιστευω να αναγραφεται στην αδεια για το αμαξι.Εδω και σε αφαιρουμενο κοτσαδρο κανονικα πρεπει να αναγραφεται στην αδεια.Διλαδη με λιγα λογια δεν μπορεις να τραβας οτι τρειλερ βρεις μπροστα σου,εκτος αυτο που ειναι στο ονωμα σου.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έχεις να παραθέσεις κάτι επίσημο που να σε επιβεβαιώνει? Βαριέμαι να το ψάξω. Ισχύει πάντως 100% πλέον έχω πετύχει τροχαίους να γράφουν για κοτσαδόρο ενώ και οι ασφαλιστικές δε καλύπτουν
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Βαριέμαι να το ψάξω. Ισχύει πάντως 100% πλέον έχω πετύχει τροχαίους να γράφουν για κοτσαδόρο ενώ και οι ασφαλιστικές δε καλύπτουν Και ο γάιδαρος πετάει, ισχύει 100%! Όσο αστήρικτος είναι ο παραπάνω ισχυρισμός, άλλο τόσο αστήρικτος είναι και ο δικός σου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Joshua21
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ισχύει ότι αν εχεις κοτσαδόρο που εξέχει αν σε κτυπήσει κάποιος από πίσω , είναι 50-50 η ζημία;
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Για το φαρμακείο και τις εσωτερικές θερμοκρασίες που φέρνουν αλλοίωση ή χαλάνε τα είδη πρώτης βοήθειας, συγγενής μου είχε φτιάξει μια πατέντα, πήρε κάποιο κουτί στο οποίο έβαλε θερμομονωτικό υλικό μέσα και μου έλεγε οτι κρατούσαν περισσότερο τα ιατροφαρμακευτικά. Τώρα πόσο ισχύει βέβαια η οχι δεν το ξέρω. 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, kamarianakis.a είπε Ισχύει ότι αν εχεις κοτσαδόρο που εξέχει αν σε κτυπήσει κάποιος από πίσω , είναι 50-50 η ζημία; νομιζω ειναι 90-10
fingolfingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Το βασικό "πρόβλημα" του φαρμακείου είναι το να είναι "ενημερωμένο" και σωστό, με την έννοια του να έχει κάποια απαραίτητα αλλά και σε χρησιμοποιήσημη κατάσταση πράγματα. Το να τσεκάρεις μια φορά το χρόνο αν έληξε κάτι δεν βοηθάει ιδιαίτερα αφού ο καιρός της Ελλάδος κάνει επιτακτική την ανάγκη για πολύ συχνότερη αντικατάσταση όλων των περιεχομένων. Ειδικά το καλοκαίρι, και με δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο που παρκάρει έστω και μία ώρα στον ήλιο ανεβάζει θερμοκρασίες 50 και 60 βαθμών (αν όχι παραπάνω), καταστρέφονται τα του φαρμακείου ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα. Πιτσιρικάς θυμάμαι τη μάνα μου να έχει πάρει πατριωτικά το θέμα του φαρμακείου και να φροντίζει τακτικά την ανανέωσή του. Μέχρι που κάποια στιγμή το παράτησε αφού είδε ότι ήταν ανώφελο. Μάλιστα θυμάμαι ότι κάποιο καλοκαίρι είχε σπάσει και το υδραργυρικό θερμόμετρο που έβαζε μέσα. Σχετικά με τον πυροσβεστήρα, προσωπικά έχω έναν με μανόμετρο τον οποίο και τσεκάρω/αλλάζω κάθε χρόνο. Έτσι για να έχω το μυαλό μου ήσυχο. Και βέβαια η θέση του μέσα στην καμπίνα (κάτω από το κάθισμα του οδηγού έτσι ώστε αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί το συντομότερο όσο η ανάγκη θα είναι μικρή και πριν η κατάσταση κάνει απαραίτητη τη χρήση...canadair). Θα ανέφερα και το σφυράκι/κόφτη (για σπάσιμο κρυστάλλων και κόψιμο ζωνών) που έχω τοποθετημένο στην κολώνα πάνω από το στήριγμα της ζώνης αλλά φοβάμαι μήπως δείξω υπερβολικά τρελός ΟΚ αλλά τι είναι απαραίτητο να έχει ένα φαρμακείο; Ειλικρινά το έχω απορία. Και το λέω γιατί όταν πριν από ένα χρόνο σε μια ερημιά η γυναικά μου έπεσε και χτύπησε το πόδι (γρατζουνιές) είπα να ανοίξω το φαρμακείο για να της βάλω κάτι πάνω και βάλαμε τα γέλια. Λίγο βαμβάκι και μια γάζα. Άντε να είχε και 1-2 τσιρότα. Οκ δεν περίμενα να έχει μέσα φιάλες με αίμα αλλά έστω ένα αντισηπτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις