Panas76 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, jmmys είπε https://www.kteohellas.gr/category/363/τριγωνο-φαρμακειο-πυροσβεστηρασ.html Άρθρο 81,παράγραφος 16 του ΚΟΚ. Οποτε ναι έχει δικαίωμα η τροχαία να σε γράψει. Φυσικά πέρα από το πρόστιμο είναι κουτό ενα αμάξι να μην έχει τα παραπανω. Εγώ μέσα στο αμάξι εκτός από αυτά τα αυτονόητα έχω μέσα στο αμάξι, τσάντα με κλειδιά διαφόρων μεγεθών,κατσαβίδια,κάβουρα, πενσα,σφυριά, φακό, γάντια,καλώδια για μπαταρία,σχοινί ρυμούλκησης,κομπρεσσερακι αερα,εφεδρικό κλειδί μηχανής/πορτας κρυμμένο,αδιάβροχο,ομπρέλα και διάφορα άλλα. Όλα αυτά κάτω απο το πατακι του πορτμπαγκάζ, το οποίο είναι άδειο. Και πόσο είναι το πρόστιμο αν δεν τα έχεις;
Lakou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Panas76 είπε Μπορεί να σε γράψει αν δεν έχεις ρεζέρβα, φαρμακείο, πυροσβεστήρα κτλ; Φυσικά και προβλέπεται αλλά τόσα χρόνια δεν έχω ακούσει κάποιον εκτός από τον κολλητό μου όταν είμασταν μικροί ο οποίος ήταν ειρωνικος και εριστικός ..... και όπως καταλαβαίνεις αν θέλουν να σε γράψουν πάντα κάτι υπάρχει...,,
stratosw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 και εγω ξερω μια και μοναδικη περιπτωση (εποχη δραχμης) που τον εγραψε για τριγωνο και φαρμακειο και ο λογος οτι μολις τον σταματησε του αρχισε τις μαγκιες (γνωστος φαφλατας καγκουρας της γειτονιας) τυπου εχω γνωριμιες και ξερεις ποιος ειμαι εγω και τετοια.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Το ανέκδοτο το ξέρετε Στις 23/6/2018 στις 1:59 ΠΜ, Vassilis_24 είπε Τροχονόμος σταματάει ένα αυτοκίνητο. Με ύφος λέει στον οδηγό, ενώ αρχίζει να γράφει: - Σπασμένο φλας μπροστά. Σπασμένο φλάς πίσω. Τρύπια εξάτμιση. Σε βλέπω μέχρι στιγμής, γύρω στα 250 ευρώ. - Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Πες μου απλά πότε θα είναι έτοιμο...
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μια που το λέτε 2000κατι που είχα βγάλει δίπλωμα τη δεύτερη μέρα με έγραψε ένας κοπανος για Ν που δεν είχα (20€ πρόστιμο-ποτέ δεν έβαλα), για πυροσβεστήρα δε θα γράψουν που είναι σοβαρό...;
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, stelios18120 είπε Το θέμα δεν είναι να τα έχεις για να μην σε γράψουν Αλλά γιατί πυροσβεστήρας και τρίγωνο και φαρμακείο (+ γιλέκο ασφάλεια)θα σε σώσουν από μια δυσκολη στιγμή Πες ότι αρπαει το όχημα σου φωτιά,αν δεν έχεις άντε γεια.γινεραι στάχτη επειδή δεν "χαλασες" 10€ για ένα πυροσβεστήρα. Επισεις το τρίγωνο είναι 10000% απαραίτητο. Πχ σε μια βλάβη το βάζεις σε απόσταση και ο άλλος δεν πέφτει πάνω σου + το γιλέκο ασφάλεια απαραίτητο για την νύχτα να κάνει αντανάκλαση ώστε να μην πέσουν επάνω σου. Για να μην πω για το φαρμακειο με τα είδη πρώτης ανάγκης.... Εγώ τα ανανεώνω κάθε χρόνο (πυροσβέστηρα και φαρμακείο) ώστε να είναι φρέσκα. Αν πιάσει φωτιά ο πυροσβεστήρας δε κανει τιποτα. Ειχαμε αδειάσει 20 πυροσβεστηρες και τιποτα δεν εγινε. 2
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, ParhsG είπε Αν πιάσει φωτιά ο πυροσβεστήρας δε κανει τιποτα. Ειχαμε αδειάσει 20 πυροσβεστηρες και τιποτα δεν εγινε. Εντάξει είπαμε για "μικρή" φωτιά βοηθάει και την σβηνει. Όχι να λαμπαδιασει όλο το όχημα,τότε το σβήνει το πυροσβεστικό.
karaLRS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μια που το λέτε 2000κατι που είχα βγάλει δίπλωμα τη δεύτερη μέρα με έγραψε ένας κοπανος για Ν που δεν είχα (20€ πρόστιμο-ποτέ δεν έβαλα), για πυροσβεστήρα δε θα γράψουν που είναι σοβαρό...; γιατί κόπανος;
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, karaLRS είπε γιατί κόπανος; Γιατί είναι... άκου εκεί για Ν... έψαχνε 15’ να με γράψει για κάτι και μετά είδε ποτέ εκδόθηκε το δίπλωμα και το βρήκε. Τώρα που βγήκε σύνταξη (ήταν ήδη μπάσταρδο γέρος από τότε) αν τον πετύχω θα του κάτω τη μύτη πλακέ έτσι για το σπάσιμο που μου είχε κανει 1
karaLRS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, paylidis είπε Γιατί είναι... άκου εκεί για Ν... έψαχνε 15’ να με γράψει για κάτι και μετά είδε ποτέ εκδόθηκε το δίπλωμα και το βρήκε. Τώρα που βγήκε σύνταξη (ήταν ήδη μπάσταρδο γέρος από τότε) αν τον πετύχω θα του κάτω τη μύτη πλακέ έτσι για το σπάσιμο που μου είχε κανει Δηλαδή ο κοκ δεν έπρεπε να ισχύσει για σένα; 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 24 λεπτά πριν, karaLRS είπε Δηλαδή ο κοκ δεν έπρεπε να ισχύσει για σένα; Δηλαδη βρηκε εναν ταλαιπωρο και επι 15 λεπτα εψαχνε κατι επιτηδες να τον γραψει και το θεωρεις λογικο... μεχρι και άμμο ειχε το αμαξι και 3κιλο πυροσβεστηρα ενω όλοι εχουν του κιλου και σπαστηκε...
sstratos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, jmmys είπε Εγώ μέσα στο αμάξι εκτός από αυτά τα αυτονόητα έχω μέσα στο αμάξι, τσάντα με κλειδιά διαφόρων μεγεθών,κατσαβίδια,κάβουρα, πενσα,σφυριά, φακό, γάντια..... Εαν σε σταματήσουν για έλεγχο , για πλάκα άνοιξε το πορτμπαγκάζ και πές με δυνάτη φωνή : "Δεν είμαι διαρρήκτης , για χόμπι τα κουβαλάω " 😂 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 😀😀Ενταξει δεν τα εχω χυμα,ειναι ολα στη θεση τους.Ευτυχως χωρανε ολα κατω απο το πατακι.Παλιά ειχα και σπρευ πιπεριού,αλλά με πιάσανε στα σύνορα Σερβίας Σκόπια στο πρεσεβο,έφαγα ενα πρόστιμο και τα άφησα. Όσο για το Ν και πρόστιμο για νέο οδηγό που δεν το έχει, πρωτη φορά το ακούω,είναι εντελώς παράλογο αν το δει κανείς με τη λογική.
BarcodeCrew Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Και αυτοι που εχουν μονιμο κοτσαδορο ,ποτε θα τους γραψουν? 1 2
zio10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δηλαδη βρηκε εναν ταλαιπωρο και επι 15 λεπτα εψαχνε κατι επιτηδες να τον γραψει και το θεωρεις λογικο... μεχρι και άμμο ειχε το αμαξι και 3κιλο πυροσβεστηρα ενω όλοι εχουν του κιλου και σπαστηκε... Άμμο;! Για Ν νομίζω μπορούν να σε γράψουν και αν δεν το βγάλεις μετά από κάποιο διάστημα. 43 λεπτά πριν, jmmys είπε 😀😀Ενταξει δεν τα εχω χυμα,ειναι ολα στη θεση τους.Ευτυχως χωρανε ολα κατω απο το πατακι.Παλιά ειχα και σπρευ πιπεριού,αλλά με πιάσανε στα σύνορα Σερβίας Σκόπια στο πρεσεβο,έφαγα ενα πρόστιμο και τα άφησα. Όσο για το Ν και πρόστιμο για νέο οδηγό που δεν το έχει, πρωτη φορά το ακούω,είναι εντελώς παράλογο αν το δει κανείς με τη λογική. Τα δεύτερα κλειδιά μέσα στο αμάξι πως βοηθάνε; Καλύτερα δεν είναι να τα έχεις σε άλλο μέρος σε περίπτωση που χάσεις τα πρώτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις