alexakos89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Ξέρεις ποιος βάζει τα όρια ταχύτητας στους ελληνικού δρόμους ; Μάθε και έλα μετά να το συζητήσουμε . Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις το 70 Χίο όριο σε Αττική οδό σε ευθεία ότι είναι παρανοϊκό τουλάχιστον μαλλον δεν οδηγείς Και σε ρώτησα σε ποιο σημείο ; Μου λες ευθεία. Είχε κάποια είσοδο ; Κάποια στροφή κάποιο τούνελ κάτι ; Καμία διακλάδωση; Ναι είναι λίγο το όριο ταχύτητας που μου λες.και όχι δεν ξέρω ποιος τα βάζει τα όρια.
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Και σε ρώτησα σε ποιο σημείο ; Μου λες ευθεία. Είχε κάποια είσοδο ; Κάποια στροφή κάποιο τούνελ κάτι ; Καμία διακλάδωση; Ναι είναι λίγο το όριο ταχύτητας που μου λες.και όχι δεν ξέρω ποιος τα βάζει τα όρια. Τα βάζει ο Δήμος . Καλο εεε ;
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Τα βάζει ο Δήμος . Καλο εεε ; Θα ηθελα να δω το σημειο που εχει οριο 70.
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Μπες στην Αττική οδό και δες . Έχει αρκετά . Λογικά θα έπρεπε να τα εχεις δει
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε Μπες στην Αττική οδό και δες . Έχει αρκετά . Λογικά θα έπρεπε να τα εχεις δει Οσες φορες εχω δει τετοιο οριο ειχε τουνελ
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ρε φίλε ήμαρτον ... καταλαβαίνεις ότι πληρώνεις 2.80 για να μπεις σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και σε όλα τα σημεία το όριο είναι κάτω από 100 και αυτό το όριο το ορίζει ο κάθε Δήμος ; Πάρε στην τροχαία της Αττική οδού να ρωτήσεις να δις τι θα σου πούμε
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Ρε φίλε ήμαρτον ... καταλαβαίνεις ότι πληρώνεις 2.80 για να μπεις σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και σε όλα τα σημεία το όριο είναι κάτω από 100 και αυτό το όριο το ορίζει ο κάθε Δήμος ; Πάρε στην τροχαία της Αττική οδού να ρωτήσεις να δις τι θα σου πούμε Το οτι πληρωνεις 2.80 δε σημαινει οτι εχεις το ελευθερο να πηγαινεις οσο θελεις εδω βρηκα 3 σημεια με οριο 70, στα οποια λεει οτι εχει επικινδυνες στροφες. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλά φίλε αλλά γράφω , λες ότι θέλεις και όπως το θέλεις δεν βγάζουμε άκρη , μάθε τι σημαίνει δρόμος ταχείας κυκλοφορειας και να τελειώσουμε εδώ την συζήτηση .
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Καλά φίλε αλλά γράφω , λες ότι θέλεις και όπως το θέλεις δεν βγάζουμε άκρη , μάθε τι σημαίνει δρόμος ταχείας κυκλοφορειας και να τελειώσουμε εδώ την συζήτηση . Παρε τηλ την Αττικη οδο να τους διδαξεις.
talibanakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλο Σεπτεμβρη Αλεξανδρε.. Κανε κανα μπανακι και για μας
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Τα όρια ταχύτητας σε πολλά σημεία είναι όντως ανόητα. Σε πολλά άλλα λογικά. Το κάθε κράτος έχει τους νόμους του.Εφόσων μένουμε εδω,είναι στο χερι μας αν τους τηρουμε ή όχι. Και μην ξεχνάμε,Ελλάδα είμαστε, όχι σε ενα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.Οποτε μην περίμενετε και πολλά λογικά.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ποιος κρινει αν ειναι υψηλα η χαμηλα τα ορια ταχυτητας?Τι συζηταμε τωρα...Υπαρχουν ανθρωποι ειδικοι που τα κρινουν και οχι ο καραγκιοζοΑλεξανδρος (εμενα εννοω μην θιχτει κανας αλλος) στο ινσομνια...Γιατι αυτος που βαζει τα ορια δεν σκεφτεαι μονο αν ο δρομος ειναι φτιαγμενος με τις υψηλοτερες προδιαγραφες και μπορεις να πηγαινεις με 250 ανετα!Σκεφτεται και τον Ελληναρα που φοραει λαστιχα με ημ/νια παραγογησ 3312 εν ετη 2018.Σκεφτεται και τον Ελληναρα που εχει να περασει κανονικο ΚΤΕΟ μερικα χρονακια η τα περναει με δωρακια...Και αυτον που το service του το κανει μονος του κτλπ κτλπ...Και απο πανω τους βριζουμε κιολας! 1
Alexandros7474 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ποιος κρινει αν ειναι υψηλα η χαμηλα τα ορια ταχυτητας?Τι συζηταμε τωρα...Υπαρχουν ανθρωποι ειδικοι που τα κρινουν και οχι ο καραγκιοζοΑλεξανδρος (εμενα εννοω μην θιχτει κανας αλλος) στο ινσομνια...Γιατι αυτος που βαζει τα ορια δεν σκεφτεαι μονο αν ο δρομος ειναι φτιαγμενος με τις υψηλοτερες προδιαγραφες και μπορεις να πηγαινεις με 250 ανετα!Σκεφτεται και τον Ελληναρα που φοραει λαστιχα με ημ/νια παραγογησ 3312 εν ετη 2018.Σκεφτεται και τον Ελληναρα που εχει να περασει κανονικο ΚΤΕΟ μερικα χρονακια η τα περναει με δωρακια...Και αυτον που το service του το κανει μονος του κτλπ κτλπ...Και απο πανω τους βριζουμε κιολας! Φίλε επειδή μαλλον δεν το γνωρίζεις τα όρια ταχύτητας στους δρόμους τα βάζουν οι δήμοι . το αν είναι ειδικοί η όχι το καταλαβαίνεις από μόνος σου . Αλλα επειδή εχεις ημιμάθεια έγραψες την και καλά γνώμη σου. Ποιοι ειδικοί φίλε μου τι είναι αυτά που γράφεις ; Νομίζεις ότι ζεις στην Σουηδία Στις 30/7/2018 στις 11:28 ΠΜ, desertman είπε Καλημέρα παιδιά, Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει η έκπτωση 50% αν πληρωθεί το πρόστιμο εντός 10 ημερών? Πήγα τώρα στα ΕΛΤΑ να πληρώσω κλήση για παράνομη στάθμευση αξίας 40 ευρώ και μου έλεγε η ταμίας ότι δεν ισχύει πια η έκπτωση. Πάνω στην κλήση αναγράφεται ότι το πρόστιμο μειώνεται κατά 50% αν πληρωθεί εντός 10ημερου. Η ταμίας μου έλεγε ότι έχει καταργηθεί. Ευχαριστώ. Φίλε δεν ισχύει πλέον με τον νέο κόκ Στις 27/6/2018 στις 5:48 ΜΜ, paylidis είπε 100 χρόνια πίσω είμαστε. Κατά τα αλλά ήξεραν να μειώσουν τα πρόστιμα στον κοκ... Τα πρόστιμα δεν μειώθηκαν καθώς έχει αλλάξει και καταργηθεί το 50% εμπρόθεσμης πληρωμής . Επίσης μην ξεχνάς την οικονομική κατάσταση της χώρας . Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από Alexandros7474
bananasplit Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στις 29/6/2018 στις 3:00 ΠΜ, primeragt είπε Κοκ αρθρο 82 Ειδικες διαταξεις. http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf Απο τη στιγμη που ο κοτσαδορος (οπως και οτιδηποτε αλλο) σου προεξεχει του αμαξωματος ειναι παρανομος. Το ιδιο ακριβως εχεις παραθεσει και εσυ αν δεν μπορεις να κατανοησεις αυτο που λεει δεν φταιμε οι υπολοιποι που στο λεμε. να ρωτήσω κι εγώ επειδή είδα ότι έχετε ανοίξει θέμα με τον κοτσαδορο.. υπόθεση εργασίας,4x4.ο κοτσαδορος δεν προεξέχει μιας και καλύπτεται πλήρως από τη ρεζέρβα.όποτε σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν γίνεται να χτυπήσει άλλο όχημα.είναι νόμιμο το να μην τον αφαιρείς ή πρέπει να τον αφαιρείς;αν κάποιος απαντήσει,με επιχείρημα παρακαλώ..επίσης ρωτάω γιατί το ΚΤΕΟ τον θεωρεί νόμιμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις