Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εννοείται... αλλα σχεδον κανείς δεν εχει(τουλάχιστον σε καλη κατάσταση). Αναλόγως με τις ορέξεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Με έχουν γράψει για ρεζέρβα ενώ το αυτοκίνητο δεν έχει ( φοράει runflat και kit επισκευής) ούτε καν κατάλαβε ο βοσκός τι του λεγα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εκτός από τρίγωνο ή φαρμακείο γράφουν και για γιλέκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα δεν είναι να τα έχεις για να μην σε γράψουν

Αλλά γιατί πυροσβεστήρας και τρίγωνο και φαρμακείο (+ γιλέκο ασφάλεια)θα σε σώσουν από μια δυσκολη στιγμή 

Πες ότι αρπαει το όχημα σου φωτιά,αν δεν έχεις άντε γεια.γινεραι στάχτη επειδή δεν "χαλασες" 10€ για ένα πυροσβεστήρα.

Επισεις το τρίγωνο είναι 10000% απαραίτητο. Πχ σε μια βλάβη το βάζεις σε απόσταση και ο άλλος δεν πέφτει πάνω σου ;) + το γιλέκο ασφάλεια απαραίτητο για την νύχτα να κάνει αντανάκλαση ώστε να μην πέσουν επάνω σου.

Για να μην πω για το φαρμακειο με τα είδη πρώτης ανάγκης....

Εγώ τα ανανεώνω κάθε χρόνο (πυροσβέστηρα και φαρμακείο) ώστε να είναι φρέσκα.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Πες ότι αρπαει το όχημα σου φωτιά,αν δεν έχεις άντε γεια.γινεραι στάχτη επειδή δεν "χαλασες" 10€ για ένα πυροσβεστήρα.

To οποιο ειναι ιδιαίτερο ως νομοθεσία, διοτι αν το καλοσκεφθούμε, αν πιάσει φωτιά το αμάξι, μέχρι να ανοιξεις το πορμπαγκαζ, έχει ηδη καει και εσυ μαζι. Αρκετοι έχουν τον πυροσβεστήρα κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού για άμεση προσβαση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pontez2 είπε

To οποιο ειναι ιδιαίτερο ως νομοθεσία, διοτι αν το καλοσκεφθούμε, αν πιάσει φωτιά το αμάξι, μέχρι να ανοιξεις το πορμπαγκαζ, έχει ηδη καει και εσυ μαζι. Αρκετοι έχουν τον πυροσβεστήρα κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού για άμεση προσβαση.

Ναι ισχύει αυτό.

Πρέπει να έχεις άμεση πρόσβαση

Δημοσ.

Επίσης, εχω την εντύπωση, ότι δεν ανοιγεις το καπο, γιατί θα μπει περισσότερο οξυγόνο και θα αρπάξει περισσότερο.

Διορθώστε με, αν γνωρίζετε πανω στο θέμα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jethro είπε

Με έχουν γράψει για ρεζέρβα ενώ το αυτοκίνητο δεν έχει ( φοράει runflat και kit επισκευής) ούτε καν κατάλαβε ο βοσκός τι του λεγα.

Σοβαρά τώρα; Και εμένα rft έχει αλλά δεν έτυχε ποτέ να με ελέγξουν για ρεζέρβα... δε πιστευω να την πλήρωσες-κράτησες, αυτό πάει κατευθείαν στο τμήμα για σβήσιμο και αναφορά του αστυνομικού υπαλλήλου. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kteohellas.gr/category/363/τριγωνο-φαρμακειο-πυροσβεστηρασ.html

Άρθρο 81,παράγραφος 16 του ΚΟΚ.

Οποτε ναι έχει δικαίωμα η τροχαία να σε γράψει.

Φυσικά πέρα από το πρόστιμο είναι κουτό ενα αμάξι να μην έχει τα παραπανω.

Εγώ μέσα στο αμάξι εκτός από αυτά τα αυτονόητα έχω μέσα στο αμάξι, τσάντα με κλειδιά διαφόρων μεγεθών,κατσαβίδια,κάβουρα, πενσα,σφυριά,

φακό, γάντια,καλώδια για μπαταρία,σχοινί ρυμούλκησης,κομπρεσσερακι αερα,εφεδρικό κλειδί μηχανής/πορτας κρυμμένο,αδιάβροχο,ομπρέλα και διάφορα άλλα.

Όλα αυτά κάτω απο το πατακι του πορτμπαγκάζ, το οποίο είναι άδειο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Σοβαρά τώρα; Και εμένα rft έχει αλλά δεν έτυχε ποτέ να με ελέγξουν για ρεζέρβα... δε πιστευω να την πλήρωσες-κράτησες, αυτό πάει κατευθείαν στο τμήμα για σβήσιμο και αναφορά του αστυνομικού υπαλλήλου. 

Μου την έσβησε, το παράδοξο μου πε στο τμήμα της τροχαίας ότι ορθά με έγραψε κακώς δε.

Διότι δεν υπάρχει πρόβλεψη στον ΚΟΚ για τα Runflat.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Jethro είπε

Μου την έσβησε, το παράδοξο μου πε στο τμήμα της τροχαίας ότι ορθά με έγραψε κακώς δε.

Διότι δεν υπάρχει πρόβλεψη στον ΚΟΚ για τα Runflat.

100 χρόνια πίσω είμαστε. Κατά τα αλλά ήξεραν να μειώσουν τα πρόστιμα στον κοκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...