dimmis1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλησπερα Ειμαι στην διαδικασια ανανεωσης του Macbook pro 2013 με το νεο 2017 15'. Παρατηρω στο Skroutz οτι υπαρχουν 2 ειδων τα mptt2 και mptv2. Γνωριζει καποιος την διαφορα και αν η αγορα απο Skroutz διαφερει απο το επισημο καταστημα και τι να προσεξω? Ευχαριστω εκ των προτερων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Αν δε κάνω λάθος, νομίζω πως η διαφορά είναι στο χρώμα. Το ένα πρέπει να'ναι το Space Grey και το άλλο το Silver. Σε γενικές γραμμές, αν η διαφορά των σκρουτζομάγαζων δεν είναι χαοτική με κάποιον επίσημο διανομέα, εγώ για μια αγορά τόσο ακριβή δε θα το έπαιρνα από σκρουτζ. Για μένα θα μετρούσε το after sales διότι αν σου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στον 2ο χρόνο, θα πρέπει να μιλήσεις με το μαγαζί με το οποίο το αγόρασες. Προφανώς προσέχεις πάρα πολύ το μαγαζί από το οποίο θα το αγοράσεις, κριτικές κτλ και τι πολιτική έχουν στο DOA. Επίσης, δε γνωρίζω τη φιλοσοφία σου, τη δουλειά που θα κάνεις, αν θα το δουλεύεις μόνο πάνω σε γραφείο ή όχι, το πόσα θέλεις να δώσεις και πιο θα επιλέξεις αλλά και πιο μοντέλο είχες προηγουμένως, αλλά πλέον πιστεύω θα γνωρίζεις πως RAM, σκληρούς δίσκους κτλ, δεν αλλάζουνε, οπότε πρόσεξε τι θα επιλέξεις. Πλέον τα built in με τα 8GB RAM για μένα είναι ξεπερασμένα, όπως και επίσης πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η χωρητικότητα αλλά και ο επεξεργαστής. Προσωπικά έχω έναν iMac του 2010, και τότε θα προτιμούσα να είχα δώσει το κάτι παραπάνω για να έπαιρνα αυτόν με τον μεγαλύτερο επεξεργαστή. Προσωπικά εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον i7 επεξεργαστή, και 16GB ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 100% καλυτερα να το παρεις απο apple store παρα απο σκρουτζ και ιστοριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, yazidis είπε Προσωπικά εγώ θα πρότεινα τουλάχιστον i7 επεξεργαστή, και 16GB ram Το 15αρι MBP που θέλει ο φίλος μας τα έχει όλα αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, onelonelystar είπε Το 15αρι MBP που θέλει ο φίλος μας τα έχει όλα αυτά. Ναι όντως, τώρα μπήκα everymac και το είδα! Τότε καλορίζικο dimmis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimmis1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ευχαριστω ολους τους κυριους για τις απαντησεις σας. Σε 15αρι εχω καταληξει με i7 16gb ram, 512gb ειμαι ηδη κατοχος mid 12 , i7 ,15αρι ,256 , και ειναι εξειρετικο εργαλειο χωρις κανενα απολυτος προβλημα! (ειναι και προς πωληση ) απλα δεν μου αρκει ο χωρος αποθηκευσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimmis1 είπε ειμαι ηδη κατοχος mid 12 , i7 ,15αρι ,256 , και ειναι εξειρετικο εργαλειο χωρις κανενα απολυτος προβλημα! (ειναι και προς πωληση ) απλα δεν μου αρκει ο χωρος αποθηκευσης. Στο Mid 12, ο δίσκος είναι user-upgradable. Μπορείς δηλαδή να αγοράσεις SSD από εδώ ή αντίστοιχο ευρωπαικό (παράδειγμα). Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από natural_sgf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 9 hours ago, dimmis1 said: ευχαριστω ολους τους κυριους για τις απαντησεις σας. Σε 15αρι εχω καταληξει με i7 16gb ram, 512gb ειμαι ηδη κατοχος mid 12 , i7 ,15αρι ,256 , και ειναι εξειρετικο εργαλειο χωρις κανενα απολυτος προβλημα! (ειναι και προς πωληση ) απλα δεν μου αρκει ο χωρος αποθηκευσης. New https://www.apple.com/shop/buy-mac/macbook-pro/15-inch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimmis1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Πάντως δε ξέρω αν αγόραζα καινούριο αν ήμουν στη θέση σου. Τα καινούρια και με τα usb c προς το παρόν θα μου δυσκόλευαν τη ζωή. Στο παλιό που έχεις θα μπορούσες να αγοράσεις και μια μεγάλη sd card και να την είχες μόνιμα κουμπωμένη επάνω στο laptop. Και μιλάμε για μόνο 256gb διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 On 28/06/2018 at 16:10, yazidis said: Προσωπικά έχω έναν iMac του 2010, και τότε θα προτιμούσα να είχα δώσει το κάτι παραπάνω για να έπαιρνα αυτόν με τον μεγαλύτερο επεξεργαστή. Το iMac πάντως που εχεις ενημερωτικά μπορείς να αναβαθμιστεί μέχρι και i7 cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ναι αλλα αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να βρω τον i7 που κουμπωναν σε εκεινο το μηχανημα εκεινη την εποχη, ετσι δεν ειναι; γιατι αν ειναι ετσι, και περασαν πολλα χρονια και δεν κυκλοφορεί πολυ πολυ, και αυτους που βρισκεις σε κατι αμαζον νομιζω ειχε δει τιμες 250€+ για επεξεργαστη 8+ ετων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ναι προφανως μπαίνουν οι επεξεργαστής με τους οποίους κυκλοφόρησε και σίγουρα μπορείς να βρεις με ~80ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Να σου πω την αλήθεια, σε 21,5 inch μόλις είδα πως έμπαινε max ο 3.6 GHz Core i5 (I5-680) Εγώ αυτή τη στιγμή έχω τον 3.2 GHz Core i3 (I3-550) Δε ξέρω αν θα μπορούσα να βρω φθηνά τον i5, και επίσης αν αξίζει να μπω στην διαδικασία για αλλαγή επεξεργαστή (άνοιγμα μηχανήματος κτλ). Άσε που όπως σου είπα δεν τον έχω βρει πουθενά φθηνά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 28/6/2018 στις 5:35 ΜΜ, najinblue3 είπε 100% καλυτερα να το παρεις απο apple store παρα απο σκρουτζ και ιστοριες γινεται να αγορασουμε κατευθειαν απο apple store? η εννοεις επισημους μεταπωλητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα