burnin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδιά. Ψαχνω για ρομποτική σκούπα. Και δεν ξερω απο που να ξεκινήσω. κατ αρχάς, μένω σε μεζονέτα. Οποτε η σκούπα πρεπει να αναγνωρίζει σκάλες γιατι αλλιώς την κάτσαμε. Καλο θα ηταν να μπορει να σκαναρει το χώρο για να μην κουτουλαει. Φαντάζομαι πως όλες εχουν αξιοπρεπή μπαταρια , οποτε δε θαβσας τρελάνω με αυτο. Κάπου διάβασα πως υπάρχουν και σκούπες που σφουγγαριζουν. Πως δουλεύει αυτο; τους βάζεις σε ειδική θήκη χλωρίνη και νερό; αν δουλεύει σωστα αυτο, θα ήθελα να το εχει το ρομποτακι. Μπατζετ ειναι τα 150. Δε θα ήθελα να ανεβω παραπανω. Αλλα αν υπαρχει κατι που αξιζει, να το σκεφτω. υγ. Αν γίνεται να εχει χαμηλο προφιλ για να μπαίνει κατω απο καναπέδες. Χαλια χοντρά δεν εχω, αλλα καλο ηταν να μπορει να καβαλήσει καλώδια. οποιαδήποτε συμβουλή θα ηταν παραπανω απο ευπρόσδεκτη. Ναστέ καλα 1
squeez48 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Και εγώ ψάχνω κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω τι αξίζει να πάρει κανείς .... Και πόσα να ξοδέψει; 1
Hlias-- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, έχω αγοράσει την Ρομποτική Σκούπα ILIFE V7 από gearbest. Σκοπεύω να την βάλω να την πουλήσω. Γενικώς είναι κάτι το οποίο δεν το έχει ανάγκη κάποιος. Δεν σφουγγαρίζει και δεν μαζεύει υγρά (Τουλάχιστον τα συμβατικά μοντέλα όπως αυτό που έχω εγώ). Αυτό που θα σου πω με σιγουριά είναι ότι είναι χρήσιμη σε κάποιον που διαθέτει κατοικίδιο. Είναι σωστή στο να μαζεύει χνούδια και τρίχες, ακόμα και σε δύσκολες γωνίες. Αποφεύγει έπιπλα, δεν τα κουτουλάει εύκολα, χώνεται ανάμεσα στα πόδια καρεκλών και είναι έξυπνη. Πόσο έξυπνη? Όταν πρέπει να πάει σε ένα σημείο και βρει εμπόδιο, θα ψάξει να κάνει τον κύκλο. Αναγνωρίζει σκάλες για να μην πέσει. Αναγνωρίζει και χαλιά και σηκώνεται λίγο για να μπορέσει να τα ανεβεί. Όταν δει ένα χαλί και δεν μπορεί να το ανεβεί με την "μούρη" της, θα κάνει προσπάθεια με την όπισθεν, και μόλις ανέβει και θα συνεχίσει. Μπορείς να την προγραμματίσεις να αρχίσει σκούπισμα συγκεκριμένη ώρα. Μόλις αρχίσει να τελειώνει η μπαταρία θα επιστρέψει στην βάση της για φόρτιση. Γενικώς είναι μανούλα για σημεία όπως κάτω από κρεβάτια και κάτω από καναπέδες. Δεν είναι σκούπα που ρουφάει όπως οι ηλεκτρικές, αλλά είναι σαν μια σκούπα απλή με ένα φαράσι και συνεπώς δεν καθαρίζει σωστά αλλά κάνει "πασαλείμματα". Πρόβλημα με χαλιά δεν έχει, εφόσον δεν έχουν κρόσσια, τα οποία κολλάνε στα κινούμενα μέρη της. Για όποια άλλη απορία ρωτήστε με. 1 1
burnin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 σε ευχαριστω πολυ φιλε. Αν τα χαλια εχουν κροσια τι κανουμε; κοιτάμε για άλλο μοντέλο; κοιτάμε για σκούπα που εχει ρύθμιση για wall ετσι ώστε να μην περνάει ενα συγκεκριμενο σημειο που εμεις ορίζουμε; ευχαριστω
Hlias-- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Όλες οι ρομποτικές που έχω δει εγώ είναι στρογγυλές και και έχουν μπροστά μία ή δυο περιστρεφόμενες βούρτσες για να καθαρίζουν στις γωνίες. Αυτές έχουν το πρόβλημα με τα κρόσσια, αλλά αφαιρούνται αν θες (Τουλάχιστον στο μοντέλο που έχω). Σίγουρα αν αφαιρεθούν δεν καθαρίζει σε γωνίες λόγω σχήματος. Σε περίπτωση που θες να την εμποδίσεις να φτάσει σε κάποια σημεία, πρέπει να βρεις μοντέλο που διαθέτει και δυνατότητα για vurtuall wall. Μικροί αισθητήρες είναι και τους πουλάνε ξεχωριστά. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σκούπα που έχει από μόνη της ρύθμιση να της ορίζεις εσύ (μέσω κινητού π.χ.) σημεία που δεν θες να πηγαίνει. Αυτή που έχω εγώ δεν έχει. Στην δικά μου όταν δεν θέλω να πηγαίνει σε κάποιο δωμάτιο κλείνω απλά την πόρτα και στα χαλιά που είχα το πρόβλημα, απλά τα δίπλωνα στις άκρες και δεν τα ανέβαινε καθόλου. Έτσι και αλλιώς τα χαλιά δεν τα καθαρίζει καλά γιατί όπως είπα και πάνω, τα συμβατικά μοντέλα δεν έχουν αναρρόφηση αέρα, αλλά καθαρίζουν σαν μία σκούπα χειρός. Αλλά να έχεις υπόψη σου ότι και αναρρόφηση να κάνει μία σκούπα ρομποτ, σε καμία περίπτωση δεν θα έχει την δύναμη μιας ηλεκτρικής σκούπας. Μία ρομπότ είναι περίπου 60 - 70 Watt και μια ηλεκτρική είναι 700 Watt.
burnin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 σας ευχαριστώ όλους. Έχω διαβάσει ένα εκατομμύριο ριβιουζ και έχω δει χαρακτηριστικά από όλα τα μοντέλα life. Προφανώς και έχω προβληματιστεί τρελα. κατ αρχάς, θέλω να ρωτήσω αν το Suction power: 400 - 600PA είναι γενικά αρκετό. Γιατί υπάρχουν μοντέλα που έχουν 800-1000pa. Αυτά που συνήθως είναι και για σφουγγάρισμα, έχουν 400, τα αλλα που είναι μόνο σκούπισμα 800 και πάνω. επίσης κατιναλλο. Τα χαλια μου δεν έχουν κροσια. Κάποια όμως έχουν χοντρο πελος. Εκεί παίζει να έχει θέμα; το θέμα μου είναι να μην μαγκωνει η σκούπα. Δεν με πολυαπασχολει αν δεν καθαρίζονται καλά τα χαλια. Απλα να μην μαγκωνει η σκούπα. Αν δεν τα ανέβει πάλι δεν υπάρχει θέμα. Επίσης θέλω το μάρμαρο ή παρκέ να το καθαριζει καλά. αν πάρω μοντέλο με σφουγγάρισμα, εκεί γίνεται δουλίτσα ή είναι μουφα; μπορείς να ρίχνεις και λιγο καθαριστικό στο τανκ ή όχι; αν ειναι μουφα, κοιτάω εντελώς διαφορετικά μοντέλα. Αν κάποιος εχει να προτεινει και άλλες μάρκες θα ήμουν υπόχρεος. Να ειστε καλα
Hlias-- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Νομίζω δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω εγώ. Δεν έχω άλλη τεχνογνωσία ή εμπειρία... Ατό που μπορώ να σε συμβουλέψω προσωπικά είναι: Αν είσαι όντως πολύ προβληματισμένος μην κάνεις την αγορά. Νομίζω δεν είναι ένα προϊόν που πρέπει να το ψάξεις πολύ, γιατί είναι κάτι που σου κάνει απλά εξυπηρέτηση-διευκόλυνση και δεν σου βγάζει ας πούμε δουλειά... Suction Power με μετρήσεις δεν νομίζω να έχει νόημα να τις κοιτάς... Χοντρό πέλος είχαν και κάποια δικά μου. Δεν είχε πρόβλημα... Στα άλλα δυο ερωτήματα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, άλλα όπως είπα πιο πάνω αν είσαι προβληματισμένος μην κάνεις καμία αγορά, ή τουλάχιστον κάνε μια απλή αγορά οικονομική με σκοπό να σε διευκολύνει σε κάποιες περιπτώσεις.. 1
tsiro7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Το συγκεκριμένο μοντέλο για ξύλινα πατώματα κάνει ή θα τα καταστρέψει?
Hlias-- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δεν έχει γενικώς σκληρά μέρη από κάτω. Έχει λάστιχα σε όλες τις ρόδες και μαλακές βούρτσες. Θεωρώ ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα. 1
g_kor06 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα , Εχει βγει σε προσφορά απο το Gearbest αυτό το μοντέλο της iLife... https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_615462.html?wid=1433363 Αξίζει τα λεφτά της ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα