Stathis.m Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, exor είπε Στην τιμη που πωλειται το π20 μου ειναι αδιαφορο . Δηλαδη αντι για s8 s9 + θα δωσω 600 700 να πανω χουαγουει .. μπορει να ειναι το ιδιο γρηγορο ..αλλα ποιοτητα και ντηζαιν σαμσουνγκ δεν εχει.. γιαυτο εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα ξιαομι.. ιδια φαση πιο ωραιο ντηζαιν και αρκετα πιο φτηνα Ναι φίλε μου να τα δώσεις άμα είναι καλύτερο γιατί όχι.. Ετικέτες σε μάρκες δεν βάζω,ότι είναι καλύτερο και αξίζει το παίρνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μου αρέσει που το προσπαθεί και κάνει κάτι η Huawei... Μου το σπάει όμως που πατάει σε δύο βάρκες... Δεν μπορείς να βγάζεις την σειρά, ας πούμε, P και να υπάρχει τόση αχανής διαφορά μεταξύ τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis.m Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, eemix είπε Ας αλλάξει το λογισμικό της κάμερας και στο κομμάτι της επεξεργασίας, διότι από τα δείγματα σε φως ημέρας που έχω δει, υπάρχει πολύ sharpening και οι φωτογραφίες στερούνται φυσικότητας. Με το hardware που διαθέτει (λέγε με μεγαλύτερος του ανταγωνισμού σένσορας) θα μπορούσε να έχει πολύ καλά αποτελέσματα και το DXο να μην χρειαστεί να ζοριστεί να βγάλει τέτοια βαθμολογία... Το βγάζεις το (AI) άμα θες που σου βγάζει κορεσμένα χρώματα.. Ότι θες κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Stathis.m είπε Ναι φίλε μου να τα δώσεις άμα είναι καλύτερο γιατί όχι.. Ετικέτες σε μάρκες δεν βάζω,ότι είναι καλύτερο και αξίζει το παίρνω Φιλε πραγματικα δε ξερω τι να πω.. το s9 εχει καλυτερο ντηζαιν.. καλυτερη οθονη .. καλυτερο επεξεργαστη.. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ.. και γενικα ειναι ανωτερη συσκευη..γιατι να δωσει κανεις τα ιδια..δεν σε καταλαβαινω.. ουτε τα μισα δεν επρεπε ναχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis.m Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, exor είπε Φιλε πραγματικα δε ξερω τι να πω.. το s9 εχει καλυτερο ντηζαιν.. καλυτερη οθονη .. καλυτερο επεξεργαστη.. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ.. και γενικα ειναι ανωτερη συσκευη..γιατι να δωσει κανεις τα ιδια..δεν σε καταλαβαινω.. ουτε τα μισα δεν επρεπε ναχει.. Δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη κανενός..και εγώ τρελαμενος με την samsung ήμουν μια ζωή αλλά υπάρχουν καί άλλα ισάξια και καλύτερα κινητά στα σημεία εκεί έξω.. ναυαρχίδες είναι κάπου χάνουν και κάπου κερδίζουν στα σημεία.στο p20 pro οποιος δίνει βάση στην φωτογραφία δεν υπάρχει αντίπαλος ειδικά στις νυχτερινές.. όσο για το ντιζάιν είναι καθαρά υποκειμενικό, ξέρω άτομο που πήρε το p20 pro γιατί δεν του άρεσε το s9. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Stathis.m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Stathis.m είπε Δεν προσπαθώ να αλλάξω την γνώμη κανενός..και εγώ τρελαμενος με την samsung ήμουν μια ζωή αλλά υπάρχουν καί άλλα ισάξια και καλύτερα κινητά στα σημεία εκεί έξω.. ναυαρχίδες είναι κάπου χάνουν και κάπου κερδίζουν στα σημεία.στο p20 pro οποιος δίνει βάση στην φωτογραφία δεν υπάρχει αντίπαλος ειδικά στις νυχτερινές.. όσο για το ντιζάιν είναι καθαρά υποκειμενικό, ξέρω άτομο που πήρε το p20 pro γιατί δεν του άρεσε το s9. και γω ξερω ατομο που αφησε 25αχρονο μοντελακι για να υποφερει με 10 χρονια μεγαλυτερη θεια αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι λογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stathis.m Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, exor είπε και γω ξερω ατομο που αφησε 25αχρονο μοντελακι για να υποφερει με 10 χρονια μεγαλυτερη θεια αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι λογικο Για αυτό σου λέω όλα είναι σχετικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα