rexmania Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδεια με αυτο το ρουτερ μπορει να συνδεονται repeater.και extenders.οι εχει θεμα το ρουτερ αυτο Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από rexmania
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 μπορουν.πρακτικα ειναι ενα χαλια modem router οποτε καλο ειναι να βαλεις κατι καλυτερο απο αυτο
rexmania Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πουλινε σιγουρα γιατι ειχα ακουσει οτι εχει θεμα το ρουτερ αυτο δε θυμαμε απο τη vodafone μου ειπανε οι καποιος εδω στο φορουμ.το λεω μη παρω τζαμπα κανα repeater και δεν θα συγχρωνιζονται🤔
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 On 27/06/2018 at 14:20, rexmania said: Πουλινε σιγουρα γιατι ειχα ακουσει οτι εχει θεμα το ρουτερ αυτο δε θυμαμε απο τη vodafone μου ειπανε οι καποιος εδω στο φορουμ.το λεω μη παρω τζαμπα κανα repeater και δεν θα συγχρωνιζονται🤔 γενικα παιζει.στην πραξη εχει ηδη χαλια wireless οποτε το να βαλεις ενα repeater το οποιο θα παιρνει απο ενα χαλια wifi το μονο που μπορει να επιφερει ειναι παραπανω προβληματα.επισης θελει προσοχη και τι Repeater θα παρεις .υπαρχουν Repeater value for money πχ tp link αλλα υπαρχουν και Repeater κινεζικα απο το ebay με 5 ευρω ή κινεζικα απο το πλαισιο με 10 ευρω που μετα ο κοσμος αναρωτιεται γιατι δεν παιζουν.και ψαχνουν για υποστηριξη,firmware και δεν υπαρχει καν site.
seekingshred Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, δεν γνωρίζω τους λόγους που είναι "χάλια" το συγκεκριμένο μοντέλο αλλα ενημερώθηκα σήμερα οτι θα πάρω και εγώ το ίδιο. Αν μπορεί να παραθέσει κάπιος τους λόγους που δεν θα κάνει την τίμια δουλειά του και ταυτόχρονα ποιο θα συνιστούσε θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ - thanks
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, seekingshred said: Καλησπέρα, δεν γνωρίζω τους λόγους που είναι "χάλια" το συγκεκριμένο μοντέλο αλλα ενημερώθηκα σήμερα οτι θα πάρω και εγώ το ίδιο. Αν μπορεί να παραθέσει κάπιος τους λόγους που δεν θα κάνει την τίμια δουλειά του και ταυτόχρονα ποιο θα συνιστούσε θα ήταν ΤΕΛΕΙΑ - thanks Ποιος δινει ακομα zte 108? α.δοκιμασε το στην πραξη και με βαση τις αναγκες σου θα δεις αν σε καλυπτει.δεν εχει gigabit,δεν εχει dual band.εγω απλα αυτα θα αναφερω για να μην γινω κακος. μπορει εσενα να σε καλυπτει. απο εκει και περα υπαρχουν διαφορα Modem routers αναλγοως τις αναγκες σου.απο tp link vr200,vr400, fritz 7530,asus και διαφορα αλλα.ολα αναλογως τι θες .καποια ειναι Dual band και vdsl για μελλοντικη χρήση αλλα ειναι μονο adsl αλλα εχουν Dual band κτλ. 1
seekingshred Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Thanks Poulinos νομίζω οτι η πράξη θα δείξει next week!
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 On 12/12/2019 at 16:26, seekingshred said: Thanks Poulinos νομίζω οτι η πράξη θα δείξει next week! αλλωστε με λιγα λεφτα παιρνεις καλυτερα ρουτερ απο αυτο πλεον. αλλο τοσο που πολλες φορες τα πουλανε 10-20 ευρω οι παροχοι τα Modem router που δινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα