Προς το περιεχόμενο

Android tv box x96 plus I

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πηρα αυτο παιδεια.στη περιγραφη στο σιτε της clevermarket λεει οτι παιζει και αγωνες superleague ελληνικο πρωταθλημα.αλλα τα καναλια οτε τβ δεν τα διχνει.επανω αριστερα μου διχνει ενα δορυφορο.μηπως χριαζετε κανενα πιατο για να παιξουν τα οτε τβ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 4:30 ΠΜ, rexmania είπε

Το πηρα αυτο παιδεια.στη περιγραφη στο σιτε της clevermarket λεει οτι παιζει και αγωνες superleague ελληνικο πρωταθλημα.αλλα τα καναλια οτε τβ δεν τα διχνει.επανω αριστερα μου διχνει ενα δορυφορο.μηπως χριαζετε κανενα πιατο για να παιξουν τα οτε τβ.

Στο ίντερνετ το σύνδεσες ? Αυτό λέει θέλει μόνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kpins είπε

Τελικά κάνει όλα αυτά που λέει στη περιγραφή ?

Ναι και άμα εχεις και κάψες παιρνει και ... καταλαβαίνεις.

Κάντε ενα search για clevermarket και θα καταλάβεις γιατι ΔΕΝ πρεπει να ψωνισεις απο εκει. 

δυστυχώς πολλοι πιάνονται κότσοι και μετά ερχονται εδω και κλαιγονται για το πως θα γινει αυτό που γράφει η περιγραφή του clevermarket. Παρτε εκει τηλεφωνο ρε παιδια και ρωτήστε τους. Αφου το ακριβοπληρώσατε, απαιτείστε τη βοήθεια τους

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 4:30 ΠΜ, rexmania είπε

Τελικά τι έγινε, παίζει το μαραφέτι ??? Γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι, καθώς την Euroleague την έχει η Nova.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, θα παιζει τα νεύρα αυτών που το αγορασαν πανακριβα απο το συγκεκριμένο μαγαζι. 

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο σχετικό θέμα συζητησης ΕΔΩ -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=301&tab=comments#comment-56686273

Διάβασε καμια δεκαριά απο τις τελευταίες σελίδες και αν δεν εχει βρει κατι να σου κάνει, ρώτησε εκει.

7 λεπτά πριν, gtsali είπε

Τελικά τι έγινε, παίζει το μαραφέτι ??? Γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι, καθώς την Euroleague την έχει η Nova.

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Ναι, θα παιζει τα νεύρα αυτών που το αγορασαν πανακριβα απο το συγκεκριμένο μαγαζι. 

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο σχετικό θέμα συζητησης ΕΔΩ -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=301&tab=comments#comment-56686273

Διάβασε καμια δεκαριά απο τις τελευταίες σελίδες και αν δεν εχει βρει κατι να σου κάνει, ρώτησε εκει.

Thanks man !!! Αν δε μπορέσω να εντοπίσω κάτι θα ξαναγράψω. Βασικα, μου είπε ένα φιλαράκι ότι υπάρχουν android boxes, μέσω των οποίων μπορείς να δεις Αθλητικά γεγονοτα από κανάλια εξωτερικού, γι' αυτό και ψαχτηκα. Το συγκεκριμένο κατάστημα μου έπεσε σαν διαφήμιση και το κοίταξα σαν εύκολη λυση, καθώς δεν κατέχω και πολλά γύρω από το θέμα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδια ελεος κατεβάστε το απο το λαπτοπ και τελείωσε κάντε συνδεση με tv μέσω HDMI πανε στο YouTube δες πως να βαλεις repository και θα εχεις οτι addons θελεις και καταλάβετε Ενα πραγμα εκει που μπορεί το addons να παίζει μια χαρα.. Εκει το μπλοκάρει και πρέπει να βρεις αλλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...