christopher0016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Έχω δει μοτέρ με 300κ χιλιόμετρα βαλβίδες εκκεντροφόροι κοκοράκια όλα ήταν πεντακάθαρα λόγω καλής συντήρησης και συχνές αλλαγές λαδιών + καλά λάδια που έβαζε ο ιδιοκτήτης Η από κάτω μεριά στον θάλαμο καυσης μαρτυρούσε ότι είχε πολλά χιλιόμετρα. Δυστυχώς σε καύσιμα υστερούμε παίζει πολύ νοθεία.. γι'αυτό βάζω καθαριστικά καυσίμου συχνά. Καλύτερα να τα δίνεται σε καλά λάδια καθαριστικά καυσίμου παρά σε αμφίβολου αποτελέσματος καθαρισμούς 1
meletis_m Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Έχω δει μοτέρ με 300κ χιλιόμετρα βαλβίδες εκκεντροφόροι κοκοράκια όλα ήταν πεντακάθαρα λόγω καλής συντήρησης και συχνές αλλαγές λαδιών + καλά λάδια που έβαζε ο ιδιοκτήτης Η από κάτω μεριά στον θάλαμο καυσης μαρτυρούσε ότι είχε πολλά χιλιόμετρα. Δυστυχώς σε καύσιμα υστερούμε παίζει πολύ νοθεία.. γι'αυτό βάζω καθαριστικά καυσίμου συχνά. Καλύτερα να τα δίνεται σε καλά λάδια καθαριστικά καυσίμου παρά σε αμφίβολου αποτελέσματος καθαρισμούς Σε μοτέρ με 300.000 θα κοιτάξεις λάδι με 6-7€/λτ , κυρίως ημισυνθετικά. Σαφως και συμφωνώ οι αλλαγές λαδιών ( μαζί και φίλτρου, αρκετοί το κάνουν κάθε 2η αλλαγή) , είναι σημαντικός παράγοντας για το κινητηρα 1
christopher0016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Σε μοτέρ με 300.000 θα κοιτάξεις λάδι με 6-7€/λτ , κυρίως ημισυνθετικά. Σαφως και συμφωνώ οι αλλαγές λαδιών ( μαζί και φίλτρου, αρκετοί το κάνουν κάθε 2η αλλαγή) , είναι σημαντικός παράγοντας για το κινητηρα Συμφωνώ μαζί με λάδια μαζί και φίλτρο όπως μου είχε πει ένας μάστορας μια φορά είναι σαν να κάνεις μπάνιο και να φοράς το ίδιο βρακί 😛 2
[email protected] Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 TO EKANA ΣΕ SWIFT 2006 ΜΕ 130.000 km. -ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ. -ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν το Forum jazzmania.gr έχει κλείσει ?
paneasxj Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 παιδιά εγώ έχω ένα yamaha diversion xj 400 20ετιας και επειδή είναι παλιό το μηχανάκι σίγουρα έχει πιάσει μέσα πολύ κάπνα,, μήπως στην δική μου περίπτωση θα βοηθήσει αυτό το καθάρισμα;;;
Paok1978 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα έχω ένα 320d bmw με προγράμμα επάνω και εδώ Κύπρο θελουν90€ για την υπερεσια αυτή..δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αντίκτυπο στο αμάξι..δεν έχει πολλά χιλιόμετρα το αυτοκίνητο και ας είναι του2006
Theios_Alekos Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδες. Το εκανα σε ενα 207 rallye που εχω. Πιο πολυ μου ταλαιπωρησαν το αυτοκινητο, με τις ξερογκαζιες που παταγαν επι μιση ωρα συνεχόμενα, παρα εκαναν δουλεια. Ειχα μια μικρη βελτιωση στην καταναλωση περιπου μισο λιτρο και καπως καλυτερη αποκριση στο γκαζι. Οπου ολα αυτα κρατησαν σκαρτη μια εβδομαδα. Ο μαστορας μου λεει, οτι για να καθαρισουν βαλβιδες σε μοτερ απευθειας ψεκασμου, μονο με ανοιγμα και καθαρισμα. Τιποτε αλλο! 1
meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Theios_Alekos είπε Καλησπερα παιδες. Το εκανα σε ενα 207 rallye που εχω. Πιο πολυ μου ταλαιπωρησαν το αυτοκινητο, με τις ξερογκαζιες που παταγαν επι μιση ωρα συνεχόμενα, παρα εκαναν δουλεια. Ειχα μια μικρη βελτιωση στην καταναλωση περιπου μισο λιτρο και καπως καλυτερη αποκριση στο γκαζι. Οπου ολα αυτα κρατησαν σκαρτη μια εβδομαδα. Ο μαστορας μου λεει, οτι για να καθαρισουν βαλβιδες σε μοτερ απευθειας ψεκασμου, μονο με ανοιγμα και καθαρισμα. Τιποτε αλλο! Το πιο σωστό είναι αυτό που σου είπε ο μάστορας . Υπάρχει όμως πιο δαπανηρη μέθοδος λεγόμενη υδροβολη που ανοίγουν τη εισαγωγή , δεν ξέρω όμως τι αποτέλεσμα εχει
mechpanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Παλιότερα πούλαγαν κάτι μαγνητάκια για τα μπεκ... 1
georgepppo Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 27/6/2018 στις 7:18 ΜΜ, phanispal είπε 4E-FE είναι το μοτέρ. Μέχρι ότι έχει μπεκ γνωρίζω. δεν είναι τα toyota μοτέρ αυτής της γενιάς είναι έμμεσου ψεκασμού και δεν θέλουν carbon off αλλά γκαζοματάκια που και που και ξεμπουκώνουν μια χαρά
andreas4067 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Απο αυτα που διαβάζω κι εγώ... Περισσότεροι δεν είδαν διαφορά. Οπότε θεωρώ πως δεν θα υπάρξει σοβαρή διαφορά. Που ακόμα και να γίνει κατι μικρό, θα ειναι προσωρινο. Μαλλον για μόδα φαίνεται που ήδη ξεφουσκώνει..... 1
tigergreg Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μακακιες για αρχικαγκουρες που βλεπουν διαφορες οταν βαζουν αζωτο στα λαστιχα υδρογονα στην μηχανη και ωσοβαζτοσομυριζ στην καμπινα....🤣 1
villasg Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Πιο καλα να πεταξεις τα λεφτα σου εδω : https://www.facebook.com/groups/455337739156180/permalink/707191560637462
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα