Προς το περιεχόμενο

DBRAND SKINS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ποτέ αγοράσει κάποιο σκιν της dbrand για το κινητό του καθώς και για το τι παίζει με την ταχυδρόμηση του προϊόντος. Θα χρειαστεί να περάσει τελωνείο και αν ναι με τι κόστος;

Δημοσ.

Εγω αγοραζω της Slickwraps , ερχονται απο Αμερικη , με USPS , και δεν εχουν περασει ποτε απο τελωνειο. (αγορες αξιας 10-20€ το πολυ).

Οσο για την ποιοτητα , εγω τα βρισκω αψογα και σε γαματα σχεδια,  και εχω παρει για ολα τα κινητα μου . Και τα dbrand ειναι κορυφη , απλως σε σχεδια μου αρεσαν καλυτερα της slickwraps .

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει εγω 2 φορές d brand. 

Πολυ καλό αυτοκόλλητο και ποιότητα τρομερή. 

Δεν περνάει τελωνείο αλλά αργεί πολύ να έρθει να ξέρεις. 

Απο Jamaica μου ήρθε σε 2 μήνες. 

Στις 27/6/2018 στις 1:24 ΠΜ, niteline είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ποτέ αγοράσει κάποιο σκιν της dbrand για το κινητό του καθώς και για το τι παίζει με την ταχυδρόμηση του προϊόντος. Θα χρειαστεί να περάσει τελωνείο και αν ναι με τι κόστος;

Δημοσ.

Η dbrand στέλνει από Καναδά και μου ήρθαν τα skins για NOTE 8 μέσα σε 2 εβδομάδες, φυσικά δεν περνάνε τελωνείο γιατί έρχονται σαν επιστολικό δέμα

Αξίζουν 100%

• Like 1
Δημοσ.

1,5 εβδομάδα έκαναν να έρθουν της Dbrand χωρίς τελωνείο, συνολική αγορά 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά! Άψογα σαν ποιότητα και με πολύ αναλυτικές οδηγίες στο σαιτ σε περίπτωση που τα περνάς πρώτη φορά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω αυτο για να μην ανοιγω δικονμου θεμα

Τι εννοειται επιστολικο. Θελω να παρω και γω. Ενα για λαπτοπ και ενα για note 8 οποτε θα ξεπερασω τα 30 δολλαρια. Θα πςρασει τελωνειο εμενα?

2 βδομαδες παντως δεν ειναι ασχημα αν κανει, ειδικα τωρα με την φαση αυτη

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη απο Ιουλιο 2021 εχουμε τα νεα δεδομενα, μηπως εχει παραγγειλει κανεις;

Συμπληρωνουν την ioss φορμα, για να μην διπλοπληρωνουμε φπα και τελωνειο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να μαθουμε αν συμπληρωνουν την νεα IOSS πλατφορμα, για να μην διπλοπληρωσουμε φπα.

Επεξ/σία από mindreader
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

H παραγγελια που ειχα κανει στα μεσα Νοεμβρη, δεν ηρθε ποτε....1,5 μηνα μετα, παει, πεταξε... Ειχα επιλεξει βεβαια, την usps, χωρις tracking, γιατι την θεωρω αξιοπιστη, και πιθανολογουσα να μην εχω εξτρα χρεωσεις, εννοω αυτες που κανουν οι courier....

Τους το ανεφερα, και προσφερθηκαν να μου τα ξαναστειλουν, με tracking αυτη τη φορα, χωρις χρεωση.

Για να δουμε, θα τα παραλαβω ποτε;

:(

--------

Να ξερετε, στην ioss πλατφορμα, ΔΕΝ εχουν μπει...το εξεταζουν μου ειπαν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ειπαν μια αλλη εταιρεια την slickwraps στην οποια δεν πληρωνεις τελωνειο μονο μεταφορικα. Ξερουμε εκει αν ειναι το ιδιο καλη σε ποιοτητα προιοντος και εξυπηρετηση. Στην σελιδα τους λενε πως αν δεν εφαρμοσεις καλα την αυτοκολλητη μεμβρανη τους στελνεις μειλ και σου στελνουν πισω καινουρια

Αλλα γενικοτερα εχει κανεις εμπειρια απο αυτην την εταιρεια να μας πει

https://birchtree.me/blog/slickwraps-vs-dbrand/

Επεξ/σία από therock
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι δυστυχως στη δυσαρεστη θεση, να ζητησω refund.

Στο site τους λενε για 15 μερες παραλαβη, απο τη μερα παραγγελιας.
Οκ, Ελλαδα ειμαστε, αντε να το κανω double.
Αν και υπαρχουν και εταιριες, πχ shein απο Κινα, που παραλαμβανεις εντος 10μερου...απιστευτο.

1η αποστολη απο παραγγελια που εδωσα, τον Νοεμβριο 2021, με USPS.
Untracked.
Δεν ηρθε ποτε.

2η αποστολη, με δικη του πρωτοβουλια, αφου υπεθεσαν οτι μαλλον χαθηκε η παραγγελια,
με dhl, με tracking number. Στα μεσα Δεκεμβρη.
Επισης δεν ηρθε ποτε, και το tracking τους εχει κολησει εκει, στον Δεκεμβρη!
Επισης δεν ηρθε ποτε.

Τους εχω στειλει mail εδω και 10 μερες, ακομη να απαντησουν.
Απλα σκεφτομαι αν θα τους περιμενω λιγο ακομη,
μπας και φιλοτιμηθουν και προχωρησουν μονοι τους σε refund οπως ζητησα στο τελευταιο mail μου,
ή θα αναγκαστω να ζητησω refund μεσω paypal.

Κριμα.
:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...