Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, είμαι 14 ετών και θα ήθελα να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό. Συγκεκριμένα θα ήθελα να φτιάξω παιχνίδια. Έχω γνώσεις μαθηματικών μέχρι β' Γυμνασίου και ξέρω τα βασικά της Html. Από που μου συστήνετε να αρχίζω να μαθαίνω προγραμματισμό και από ποιά γλώσσα θα έπρεπε να ξεκινήσω ώστε να αρχίζω να φτιάχνω μικρά προγράμματα και παιχνίδια; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Όλες οι απαντήσεις δεκτές!!
mikebol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δικη μου γνωμη, διαβαζε τα μαθηματα του σχολειου σου. Παιξε με την παρεα σου η με καμια κοπελιτσα και αν σου μεινει ελευθερος χρονος μαθε πραγματακια απο το ιντερνετ σε html και css μιας και το ξεκινησες. Αλλα πρωτα το σχολειο. Στα λεω εγω που ειμαι 24 οχι 40. Αυτο ειναι το σημαντικοτερο, τα υπολοιπα ερχονται. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, mikebol είπε Δικη μου γνωμη, διαβαζε τα μαθηματα του σχολειου σου. Παιξε με την παρεα σου η με καμια κοπελιτσα και αν σου μεινει ελευθερος χρονος μαθε πραγματακια απο το ιντερνετ σε html και css μιας και το ξεκινησες. Αλλα πρωτα το σχολειο. Στα λεω εγω που ειμαι 24 οχι 40. Αυτο ειναι το σημαντικοτερο, τα υπολοιπα ερχονται. Το θέμα είναι ότι δεν έχω φίλους και τώρα που είμαι σε καλοκαιρινές διακοπές έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και θα ήθελα να ασχοληθώ. Με την html και css μπορώ να φτιάξω online παιχνίδια; και από ποιό site μου προτίνεις να μάθω προγραμματισμό;
mikebol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ειναι πολλα που χρειαζεται να μαθεις. Η html με css ειναι για δημιουργια site για μικρα παιχνιδακια θες javascript. Ξεκινα μαθε τα βασικα απο w3schools και ασε προς το παρων τα παιχνιδια. Θα ερθουν ολα σιγα σιγα
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Στράτος Σκλ είπε Το θέμα είναι ότι δεν έχω φίλους και τώρα που είμαι σε καλοκαιρινές διακοπές έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και θα ήθελα να ασχοληθώ. Με την html και css μπορώ να φτιάξω online παιχνίδια; και από ποιό site μου προτίνεις να μάθω προγραμματισμό; βήμα 1ο : ΒΡΕΣ ΦΙΛΟΥΣ !!! βήμα 2ο : Όταν βρεις φίλους πέρνα καλά το καλοκαίρι σου τώρα που είσαι νέος και μπορείς βήμα 3ο : αφού τα κάνεις αυτά στον ελεύθερο σου χρόνο ασχολήσου με τον προγραμματισμό και ότι άλλο σε ενδιαφερεί 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε βήμα 1ο : ΒΡΕΣ ΦΙΛΟΥΣ !!! βήμα 2ο : Όταν βρεις φίλους πέρνα καλά το καλοκαίρι σου τώρα που είσαι νέος και μπορείς βήμα 3ο : αφού τα κάνεις αυτά στον ελεύθερο σου χρόνο ασχολήσου με τον προγραμματισμό και ότι άλλο σε ενδιαφερεί Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. Είδα ότι μένεις Πειραιά και εγώ σχολείο Πειραιά πάω. Ψήνεσε να κάνουμε παρέα;
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, Στράτος Σκλ είπε Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. Είδα ότι μένεις Πειραιά και εγώ σχολείο Πειραιά πάω. Ψήνεσε να κάνουμε παρέα; Ευχαριστώ για την πρόταση Αλλά καλύτερα να βρεις φίλους γύρω στην ηλικία σου με κοινά ενδιαφέροντα και ελεύθερο χρόνο και όχι "κωλογερους" με τα διπλάσια σου χρόνια + σαν και εμένα :p
hariskap Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Για video games δοκίμασε unity ή unreal engine και οι 2 είναι τσάμπα στο personal licence. https://unity3d.com https://www.unrealengine.com/
marios28 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Για την ηλικία και τις γνώσεις σου, προτείνω το Scratch. Θα σε καλύψει άριστα. Μετά βλέπεις. Διάβασε και εδώ αντίστοιχη απάντησή μου σε συνομήλικό σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 51 λεπτά πριν, marios28 είπε Για την ηλικία και τις γνώσεις σου, προτείνω το Scratch. Θα σε καλύψει άριστα. Μετά βλέπεις. Διάβασε και εδώ αντίστοιχη απάντησή μου σε συνομήλικό σου. Δηλαδή να μην ασχοληθώ σε αυτήν την ηλικία καθόλου με προγραμματισμό και να περιμένω στο μέλλον την στιγμή όπου θα πάρω κατεύθυνση πληροφορικής;
marios28 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Στράτος Σκλ είπε Δηλαδή να μην ασχοληθώ σε αυτήν την ηλικία καθόλου με προγραμματισμό και να περιμένω στο μέλλον την στιγμή όπου θα πάρω κατεύθυνση πληροφορικής; Δε σου έγραψα να μην ασχοληθείς. Σου έγραψα να ξεκινήσεις με το Scratch και μετά βλέπεις. Προγραμματισμό μαθαίνεις.
paparovic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, Στράτος Σκλ είπε Δηλαδή να μην ασχοληθώ σε αυτήν την ηλικία καθόλου με προγραμματισμό και να περιμένω στο μέλλον την στιγμή όπου θα πάρω κατεύθυνση πληροφορικής; Ασχολήσου με ότι σου κάνει όρεξη και μην ακούς τα απωθημένα τρίτων Με τα αγγλικά πως τα πας; 1
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παν μέτρον άριστον , και εγώ στα 14 μάθαινα turbo pascal , είχα φίλους , πήγαινα 3 ώρες TaeKwonDo μια χαρά γίνονται όλα 3
ss13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλώς όρισες Όπως είπε πολύ σωστά ο paparovic , πως τα πας με τα Αγγλικά ; Αν τα πας καλά πατάς γκάζι , ακόμα ο tsofras είπε κάτι πολύ σοφό , ξεκίνα προγραμματισμό στη ζωή σου , όπως έκανε πράξε κι εσύ , κι εγώ το ίδιο έκανα και κάνω ( πολεμική τέχνη ) σε βοηθά να ηρεμείς και να συγκεντώνεσαι , πρόσεξε όμως να έχεις και κοινωνικές επαφές ( να βγαίνεις , φίλους , κοριτσάκια είναι απαραίτητα κλπ ) , διάβασε κι εδώ λίγο τι λέει ο defacer και ο stikos αφού έχεις κάνει αρχή με Htlm5 μάθε την πολύ καλά , επίσης μαζί μπορεις να μάθεις και Css3 για να κάνεις την αρχή ( είναι διασκεδαστικό το Web Development ) εκτός αν θες να πέσεις στα βαριά ναρκcoding που σημαίνει Java κλπ ( όπως και Android Development είναι κάτι δημιουργικό ) δες τα θετικά , έχε υπομονή και επιμονή , δες θα χάσεις , να είσαι σίγουρος Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από ss13 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, hariskap είπε Για video games δοκίμασε unity ή unreal engine και οι 2 είναι τσάμπα στο personal licence. https://unity3d.com https://www.unrealengine.com/ Ευχαριστώ, αλλά με unity η unreal engine δεν χρειάζεται να γράψω κώδικα; 10 ώρες πριν, paparovic είπε Ασχολήσου με ότι σου κάνει όρεξη και μην ακούς τα απωθημένα τρίτων Με τα αγγλικά πως τα πας; Καλά τα πάω με τα αγγλικά. Αλλά γιατί το ρωτάς αυτό; που χρειάζονται στον προγραμματισμό; 8 ώρες πριν, ss13 είπε Καλώς όρισες Όπως είπε πολύ σωστά ο paparovic , πως τα πας με τα Αγγλικά ; Αν τα πας καλά πατάς γκάζι , ακόμα ο tsofras είπε κάτι πολύ σοφό , ξεκίνα προγραμματισμό στη ζωή σου , όπως έκανε πράξε κι εσύ , κι εγώ το ίδιο έκανα και κάνω ( πολεμική τέχνη ) σε βοηθά να ηρεμείς και να συγκεντώνεσαι , πρόσεξε όμως να έχεις και κοινωνικές επαφές ( να βγαίνεις , φίλους , κοριτσάκια είναι απαραίτητα κλπ ) , διάβασε κι εδώ λίγο τι λέει ο defacer και ο stikos αφού έχεις κάνει αρχή με Htlm5 μάθε την πολύ καλά , επίσης μαζί μπορεις να μάθεις και Css3 για να κάνεις την αρχή ( είναι διασκεδαστικό το Web Development ) εκτός αν θες να πέσεις στα βαριά ναρκcoding που σημαίνει Java κλπ ( όπως και Android Development είναι κάτι δημιουργικό ) δες τα θετικά , έχε υπομονή και επιμονή , δες θα χάσεις , να είσαι σίγουρος Ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζω καλά αγγλικά, αλλά γιατί το ρωτάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις