Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια σας παρακαλώ μου ήρθε σήμερα μια samsung q9f προς αντικατάσταση μιας παλιά τηλεόρασης που είχα 65ks9000 γιατί 4 φορες την είχα στήλει για φτιάξιμο

λοιπόν από αρχεία δεν παίζει τίποτα δεν παίζει avi δεν έχει dvix δεν έχει DTS ήχο με αποτέλεσμα ότι mkv βάζω να μην έχουν ήχο και τα avi δεν τα ξεκινα
δοκίμασα να στείλω τον ήχο dts μέσο οπτικής ίνας σε home cinema αλλα τίποτα άρα πρεπει να πάρω media player και πλέον όλα τα αρχεία να τα παίζω από τον media

Αυτό που ψάχνω και εδώ θέλω την βοήθεια σας είναι να έχει dlna UPNP γιατί τις ταινίες τις έχω σε σκληρούς δικτύου NAS να παίζει τα πάντα από αρχεία mkv avi dvix mp4 srt υπότιτλους στα ελληνικά και ηχους ac3 και dts ,dts-hd να είναι κάτι καλο δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα να έχει κάρτα δικτύου 1000 να είναι 4k με HDR και να έχει οπτική ίνα ώστε να στέλνω τον ήχο στο home cinema με οπτικό καλώδιο και όχι με hdmi στην τηλεόραση γιατί πλάι δεν θα ακούγεται ήχος

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο για άμεση αγορά από ελλάδα από skroutz??

Σας ευχαριστω

Έχω βρει αυτό τι γνώμη έχετε http://zappiti.com/zappiti-mini-4k-hdr.html
Αυτό που με προβληματίζει σε αυτόν είναι ότι γραφει αυτό αν και δεν πολύ καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά και παιδεύομαι με τις μετάφρασης από το google

Force SD Audio: In SPDIF output, multichanel HD audio formats are donwmixed in Dolby Digital or DTS (if Core) or stereo (if not core). Note: Only HDMI can support HD audio formats such as Dolby TrueHD or DTS-HD.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο θα σε βοηθησει αυτό...αλλα πρεπει να δεις ποιο ειναι στις προσδοκιες σου και να κρινεις μονος μου. Τσεκαρε τα χαρακτηριστικα απο το καθενα, συγκρινε, ελεγξε μία και στο banggood ή gearbest για καλυτερες τιμες/μαρκες, αν δεν βρεις κατι που να σου αρεσει απο Skroutz.

Για το ποια ειναι η ποιο καλη μαρκα δεν ξερω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...