Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια. Μου εχουν σπασει τα νεύρα. Χωρις λογο πλεον οπου και ναι ειμαι, σε βιντεο σε εφαρμογη οπουδηποτε, ξεκαρφωτα μου πεταγονται διαφημισεις και λοιπα. και μολις ειχα κανει φορματ πριν απο λιγο καιρο σε android, εχω το note 8. κατι κατεβασα μαλλον την επαθα απο torrent ή απο μια εφαρμογη apk που κατεβασα. το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να βρω το προβλημα, η να το καθαρισω. τι να κανω. πλεον δεν αντεχω αλλο το ιδιο προβλημα. δεν μπορω καθε φορα να κανω φορματ και παλι απο την αρχη. μπορεί να να βοηθησει καποιος? ευχαριστω. 

Δημοσ.

οχι

τωρα το κατεβασα, μου βρήκε ενα σε μια εφαρμογή, την εσβησα, και τωρα περιμενω να δω πως θα παει. αν δουλεψει με εσωσες. εκανα συνδρομη στην εφαρμογη

Δημοσ.

Δέν πιστεύω να λύσεις το πρόβλημα , θέλει να το κάνεις Root , να δώσεις δικαιώματα χρήστη και να βάλεις το AdBlock.

Υπ οψίν εφαρμογές malwarebytes ή ccleaner καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.

Δές για σχετικούς οδηγούς στο https://forum.xda-developers.com/

Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 12:02 ΠΜ, anagnostaki είπε

Παιδιά βοήθεια. Μου εχουν σπασει τα νεύρα. Χωρις λογο πλεον οπου και ναι ειμαι, σε βιντεο σε εφαρμογη οπουδηποτε, ξεκαρφωτα μου πεταγονται διαφημισεις και λοιπα. και μολις ειχα κανει φορματ πριν απο λιγο καιρο σε android, εχω το note 8. κατι κατεβασα μαλλον την επαθα απο torrent ή απο μια εφαρμογη apk που κατεβασα. το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να βρω το προβλημα, η να το καθαρισω. τι να κανω. πλεον δεν αντεχω αλλο το ιδιο προβλημα. δεν μπορω καθε φορα να κανω φορματ και παλι απο την αρχη. μπορεί να να βοηθησει καποιος? ευχαριστω. 

Φλασαρε την stock rom από την αρχή και δεν θα έχεις θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αμα ειναι να φλασαρω καλε μου φίλε, το γνωριζω. εγω ηθελα να κανω κατι χωρις να χασω τιποτα. οσον αφορα το root, το. ειχα κανει και πολλα σημαντικα προγραμματα για. εμενα δεν ετρεχαν οπως φυσικα και οι αναβαθμισεις. π. χ.  netflix, samsung health, και αλλα. πολυ σπαστικο. οποτε αναγκάστηκα να το βγαλω. στο. θεμα μας τωρα. παραδοξως με την εφαρμογή που μου πρότεινε ο φιλος, το malwarebytez τα προβληματα σταματησαν και χωρις root. τον ευχαριστω, ειχα δοκιμασει παρα πολλα χωρις αποτελεσμα!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...