kordokilas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας στα κόκκινα κανένα πρόβλημα. Σαν καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpemp6 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/12/2020 στις 12:19 ΜΜ, kordokilas είπε Μόλις την παρέλαβα από black friday 200€. Η οθόνη είναι καταπληκτική. Είχαμε και εμείς τους ενδοιασμούς μας αλλά μας βγήκε. Ούτε καμμένα pixel πολύ καλά χρώματα και εύκολο μενού στα Ελληνικά. Για xbox one x. φιλε μου καλημερα..ειναι καλη για το το xbox?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kordokilas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 11:00 ΠΜ, mpemp6 είπε φιλε μου καλημερα..ειναι καλη για το το xbox?? Πολυ καλή. Για xbox one x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcmasterrace123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 22/1/2022 στις 11:00 ΠΜ, mpemp6 είπε φιλε μου καλημερα..ειναι καλη για το το xbox?? Αν θέλεις να παίξεις προ πο με τα χρήματα σου ,αγοράσε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα