Προς το περιεχόμενο

HDD Storage

Archilleo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια! 

Χρειαζομαι σκληρο δισκο για αποθηκευση μονο, να τον χρησιμοποιω δηλαδη ως Storage εναν τον 4γιγα ή και παραπανω. 

Τι θα προτιμουσατε...εξωτερικο ή εσωτερικο αλλα με θηκη που τον μετατρεπει σε εξωτερικο;;; 

Ο εξωτερικος ή ο εσωτερικος ειναι πιο αξιοπιστος και ανθεκτικος;;;

Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, odystam είπε

Δε νομίζω ότι υπάρχουν σκληροί 4gb :P

Καλύτερα έναν αξιόπιστο σκληρό και ενα case κατά τη γνώμη μου 

Εννοουσα Τερα... Μπερδευτικα. 

Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω εξωτερικο με θηκη, απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι ακριβως το ιδιο... 

Επεξ/σία από Archilleo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το ίδιο είναι αλλά συνήθως στους εξωτερικούς σκληρούς δε ξέρεις ποιο μοντέλο ειναι ο σκληρός. Αν παρεις δικό σου εσωτερικό σκληρό ξέρεις και τι ποιότητα πήρες...αλλη η τομάτα της λαϊκής, άλλη η συσκευασμένη :P

Επίσης αν πάρεις δικό σου εσωτερικό σκληρό (για να τον βάλεις σε θήκη) μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και αλλού  (πχ σε Λαπτοπ). Μπορείς αν θες να ανοίξεις τον έτοιμο εξωτερικό δίσκο, αλλά λογικά θα είναι πιο δύσκολο, οπότε καλύτερα πάρε ξεχωριστά θήκη-σκληρό. 

Επεξ/σία από odystam

Ευχαριστω για τη αποψη σου. Και αυτο σκεφτομουνα... Επισης, εχω εναν δισκο εσσωτερικο ο οποιος ειχε μερικα bad sectors και με ενα προγραμματακι τα βρηκα και τα διορθωσα. Υπαρχει κινδυνος να τον χρησιμοποιω σαν αποθηκευτικο χωρο και να χασω αρχεια στον μελλον;;; 

4 ώρες πριν, keravnos21 είπε

Κανε ενα σκαναρισμα με το hd sentinel και δες την υγεια του δισκου σου.

εχω κανει με το HDD Regenerator. Την πρωτη φορα οταν εκανα βρηκα 30-60 Bad Sectors και τα διορθωσα, εγιναν ολα recovered. Το ξαναεκανα σκαναρισμα με το ιδιο προγραμμα, την δευτερη φορα δεν βρηκε τιποτα...ολα μια χαρα, δεν βρηκε τιποτα. Για το σκαναρισμα εκανε περιπου 5-6 ωρες. Θα κατεβασω ομως και αυτο που προτεινεις για να το ελεγξω αλλη μια φορα.

Εγω ρωτησα αν ειναι επικυνδινο να κρατησεις αρχεια μεσα π.χ ταινιες και τετοια χωρις να φοβασαι μην τα χασεις λογω των bad sectors που ειχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...