Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/6/2018 στις 12:38 ΜΜ, Console Master0 είπε

Λοιπόν ακούστε όλοι γιατί έχετε ξεφύγει λίγο και έχετε πέσει όλη μαζί να με φάτε (και σας κάνανε και likes τα άλλα τα πρόβατα)!

1. Ο καθένας παίζει με ότι τον βολεύει! Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος που είναι καλός με controller μπορεί να είναι άχρηστος με ποντίκι (εγώ πχ.) και φυσικά και το αντίθετο. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν θα σε κάνει καλό παίχτη άμα είσαι νουμπας! Και επίσης έχει να κάνει και με το game! Το Gears of War 4 έχει cross play και μια χαρά τα βγάζουμε πέρα εμείς οι console gamers! Τώρα για το call of duty που λέει ο άλλος μπορεί να έχεις πλεονεκτήματα όταν έχεις KB+M αλλά και πάλι ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει εξίσου καλά με controller!

2. Aim Assist! Δυστυχώς όταν πρόκειται να συγκρίνουμε KB+M με Controller όλοι το ξεχνάτε αυτό (γιατί προφανώς δεν σας συμφέρει!).

3. Στο κάτω κάτω εγώ δεν σύγκρινα το Controller με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι! Είπα απλά ότι το Controller είναι μια χαρά! Δεν φταίω εγώ άμα είστε αγράμματοι και δεν καταλαβαίνετε τι γράφω!

Δεν θα έπρεπε να απαντήσω ούτως ή άλλως γιατί φαίνεται από τα σχόλια σας ότι οι περισσότεροι είστε fan boys (και λέει εμένα fan boy ο άλλος μετά επειδή απάντησα σε έναν που είπε μαλακία) αλλά δεν βαριέσαι! Όχι φυσικά πως θα αλλάξει κάτι! Fan boys και πρόβατα θα παραμείνετε! Κλασικά πράγματα όπως "Το Xbox δεν έχει παιχνίδια", "Το KB+M είναι καλύτερο από το Controller", "Τα κινέζικα κινητό είναι χάλια" και άλλες τέτοιες μαλακίες που λέει ένας και όλοι οι άλλοι ακολουθείται και το πιστεύετε ακράδαντα χωρίς να έχετε ψάξει για αυτό το θέμα αλλά γιατί είστε ΠΡΟΒΑΤΑ! Και δυστυχώς έτσι θα παραμείνετε! Δεν απαντάω σε άλλους μαλάκες! Καλή τύχη!

Ρε φιλε καμια σχεση το ποντικι με το controller για fps.Τι να κανουμε τωρα;Η αληθεια ποναει!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...