razorblade334 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 επιτελους!!! ειχα χρονια πισι και το μονο που με ξενερωνε στο xbox ηταν αυτο!!! χαιρομαι που δε πηρα πλει
georgepppo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Console Master0 είπε Μια χαρά είναι το χειριστήριο! Δεν φταίει η Microsoft άμα εσύ είσαι άχρηστος! τα χειριστήρια μια χαρά είναι για forza,gran turismo, god of war κλπ για fps κανένα controller δεν έφτασε ποτέ ποντίκι η πληκτρολόγιο ακόμα και τα καλά των xbox-ps σε σύγκριση με ποντίκια των 5 ευρώ είναι τραγικά χειρότερα για fps. αν εσύ είσαι τόσο καταπληκτικός που κάνεις τα ίδια με xbox controller δεν είναι άχρηστοι οι άλλοι εκτός αν είσαι τόσο fanboy (φαίνεται και απο το όνομα σου) που όποιος πει κάτι για τις κονσόλες τον βρίζεις προσπαθώντας να μας πείσεις ότι το xbox controller είναι κατάλληλο η του ps για fps.... δηλαδή ότι ο γάιδαρος πετάει και έχει και για πηδάλιο το μακρύ γνωστό των γαιδάρων. 4 2
anamenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 6 hours ago, Cowboy said: Ειναι μαπα να παιζεις FPS games με joystick. Οσο μαπα ειναι να παιζεις driving games με keyboard. Τωρα αν καποιος ειναι καλος ή όχι αυτο ειναι αλλο θεμα, εγω προσωπικα καλος ειμαι, αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι μαπα. Επαιζα Call of Duty 5 με mouse/keyboard (SplitFish FragFX) στο PS3 πριν απο 10 χρονια, στο online τους γλενταγα ολους για πλακα δεν υπηρχε συγκριση. θεωρώ πως στο κομμάτι των FPS τουλάχιστον, πως δεν θα αλλάξει κάτι και θα παραμείνει ως έχει, δλδ όλοι οι gamers θα ανταγωνιζονται με το μοχλό.
spectaculator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Τέλεια! Θα ζητήσω από το ΙΤ να μου αλλάξει το desktop PC στο γραφείο μ' ένα Xbox! 1
Agony Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα συνήθεια είναι κάποιοι τους αρεσει το χειριστήριο και σε ορισμένους το ποντικι . Το γεγονός όμως είναι ότι το ποντικι είναι σαφος ποιο λεπτομερες και γρηγορο από ένα χειριστήριο. Όπως γεγονός είναι ότι και η κινηση μπρος πισω κτλ είναι σαφος ποιο λεπτομερές με χειριστήριο από ότι είναι με πληκτρολόγιο . Όπως και 100 φορες καλυτερα είναι να οδηγας με τιμονι από ότι με χειριστήριο όπως επισης είναι 100 φορες καλυτερα να σημαδευεις με Motion Tracking system oculus rift πχ. από ότι με χειριστήριο η ποντικι. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Agony 2
smask Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πιστευω θα ειναι πολυ καλη προσθηκη αν το κρατησουν μονο για browsing και αν εντάξουν παιχνιδια οπως μερικα MOBA η MMORPG τυπου Heroes of the Storm και World of Wacraft. Σιγουρα γνωριζουν και οι ιδιοι οτι αν επιτρεψουν τη χρηση τους στα FPS θα υπαρχει προβλημα στο Online κομματι, εκτος και αν εχουν διαφορετικο matchmaking για τους μεν και τους δε.. Αλλα απο το να λεμε αερολογιες καλυτερα να περιμενουμε να δουμε τι και πως
Jihionfly Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δε νομιζω οτι βολευει να παιζεις με ποντικι στα 30 καρε που ειναι τα περισσοτερα παιχνιδια στο xb1 1
Hatsos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Streaming machine το βλέπω να γίνεται το Xbox one
JoJo1911 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 αυτο το εχει κανει η sony ηδη, αχρηστοι αμουρικανοι
Console Master0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ακούστε όλοι γιατί έχετε ξεφύγει λίγο και έχετε πέσει όλη μαζί να με φάτε (και σας κάνανε και likes τα άλλα τα πρόβατα)! 1. Ο καθένας παίζει με ότι τον βολεύει! Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος που είναι καλός με controller μπορεί να είναι άχρηστος με ποντίκι (εγώ πχ.) και φυσικά και το αντίθετο. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν θα σε κάνει καλό παίχτη άμα είσαι νουμπας! Και επίσης έχει να κάνει και με το game! Το Gears of War 4 έχει cross play και μια χαρά τα βγάζουμε πέρα εμείς οι console gamers! Τώρα για το call of duty που λέει ο άλλος μπορεί να έχεις πλεονεκτήματα όταν έχεις KB+M αλλά και πάλι ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει εξίσου καλά με controller! 2. Aim Assist! Δυστυχώς όταν πρόκειται να συγκρίνουμε KB+M με Controller όλοι το ξεχνάτε αυτό (γιατί προφανώς δεν σας συμφέρει!). 3. Στο κάτω κάτω εγώ δεν σύγκρινα το Controller με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι! Είπα απλά ότι το Controller είναι μια χαρά! Δεν φταίω εγώ άμα είστε αγράμματοι και δεν καταλαβαίνετε τι γράφω! Δεν θα έπρεπε να απαντήσω ούτως ή άλλως γιατί φαίνεται από τα σχόλια σας ότι οι περισσότεροι είστε fan boys (και λέει εμένα fan boy ο άλλος μετά επειδή απάντησα σε έναν που είπε μαλακία) αλλά δεν βαριέσαι! Όχι φυσικά πως θα αλλάξει κάτι! Fan boys και πρόβατα θα παραμείνετε! Κλασικά πράγματα όπως "Το Xbox δεν έχει παιχνίδια", "Το KB+M είναι καλύτερο από το Controller", "Τα κινέζικα κινητό είναι χάλια" και άλλες τέτοιες μαλακίες που λέει ένας και όλοι οι άλλοι ακολουθείται και το πιστεύετε ακράδαντα χωρίς να έχετε ψάξει για αυτό το θέμα αλλά γιατί είστε ΠΡΟΒΑΤΑ! Και δυστυχώς έτσι θα παραμείνετε! Δεν απαντάω σε άλλους μαλάκες! Καλή τύχη! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Console Master0
jimandri9000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Το παιχνίδι ιδιαίτερα FPS αν δεν έχει Mouse/keyboard χάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό όσο και να συνηθίσει κανείς το joystick. Το Joystick είναι απαραίτητο για παιχνίδια racing ακόμη και στον υπολογιστή. Φυσικά το καλύτερο είναι το τιμόνι αλλά αν δεν παίζει κανείς "επαγγελματικά" το joystick είναι σαφώς ανώτερο από το keyboard. Τα FPS / RPG / STRATEGY είναι εντελώς βλακεία το joystick. Πιστεύω δεν το κάνουν καθαρά για εμπορικούς λόγους. Αν το κάνει αυτό η MS στο XBOX προσωπικά επιτέλους θα ασχοληθώ σοβαρά με κονσόλες. 14 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε καλά έτσι και βγάλει υποστήριξη να τρέχει windows αγοράζω ένα ιδικά μετά το price drop.....απλά δεν φτιάχνεις PC με τέτοια specs στα 500 πόσο μάλλον στα 400 Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Γιατί σε κάθε κομμάτι η MS χάνει λεφτά που πρέπει να κερδίσει από τους τίτλους. Αν μπούνε windows πάνω τότε θα το αγοράζει και η "κουτσή Μαρία" για δουλειές γραφείου σαλόνι κλπ. και τα παιχνίδια θα βγάλουν αράχνες στα ράφια καταστημάτων, Εγώ από την άλλη αν μου έλεγε η Microsoft ότι υπάρχει έκδοση Xbox One W (indows) Edition και κόστιζε για παράδειγμα 700-800 ευρώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το αγοράσω όπως και πολλοί άλλοι αφού με τόση δύναμη σε τελική συμφέρει. Και να είναι λέει και dual boot Win/Xbox... Φανταστικό θα ήταν
swiftyowner Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλα ανταγωνιστικη ισορροπια και κουραφεξαλα. Αναλογα πως τη βρισκεις ειναι το ζητουμενο...Για παραδειγμα χρονια ολοκληρα παιζω με τιμονιερα γιατι ετσι μου αρεσει και το εννοω, δηλαδη τι επειδη εγω παιζω με τιμονιερα χαλαω την ισορροπια του εκαστοτε παιχνιδιου επειδη ο αλλος τη βρισκει με το pad?Ας δωσει τη δυνατοτητα και ο καθενας παιζει με οτι του ταιριαζει απλα και ξεκαθαρα. 1
georgetsl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 καλα νεα.....θα στραφουν πολλοι gamers στην κονσολα απο το να πληρωσουν τα διπλα τριπλα για μια καρτα γραφικων της προκοπης .....αλλαζουν τα δεδομενα ....βρηκανε τα mining ως δικαιολογια να φτασουν οι τιμες στον θεο ......τωρα θα πεσει ματσουκι με το κανταρι για να βαλουν μυαλο οι εταιριες ......με mouse kai keyboard το xbox X θα σπερνει ..... 2
Console Master0 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Επίσης κάτι άλλο που αξίζει να αναφέρω είναι ότι εφόσον υπάρξει υποστήριξη για KB+M μπορεί να έρθουν παιχνίδια στο One όπως LOL, DOTA 2, WOW κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα