jtace Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε όλους Ειμαι Μαρούσι (συγρότημα 2 πολυκατοικιών) και δεν υπάρχει κανένας πάροχος που να δίνει vdsl και κατα συνέπεια σύνδεση σε ενα απο τα πολλά οπτικά καφάο που υπάρουν δίπλα μου. Η απάντηση των τεχνικών του ΟΤΕ, είναι ότι και οι 2 πολυκατοικίες συνέονται απευθείας σε dslam απόστασης 1.1 χλμ , οπότε οποιαδήποτε σκέψη για vdsl , ειναι αδύνατη. Εχεις κάποιος ιδέα , εαν υπάρχει και μπορώ να ζητήσω αναδρομολόγηση της γραμμής μου, έτσι ώστε να πέσει σε κάποιο γειτονικό οπτικό καφαο ? thank you
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δεν κατάλαβα τι πατέντα εχει κανει εκει ο μηχανικός με τον οτε, αλλα αν το ακραίο δικτυο δεν περνάει απο καφαο δεν υπάρχει λυση για VDSL Μένει εκει στο συγκρότημα κάποιος πολιτικός δικαστικός κλπ;
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Η μόνη σου ελπίδα είναι το FTTH αν και εφόσον το προσφέρουν ποτέ εκεί. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Bourdoulas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα