ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην εταιρία που είμαι έχουμε αυτή τη στιγμή singular και το site ειναι χτισμένο custom . Γενικά υπάρχουν θέματα, για να δημιουργήσεις κάτι στο site θέλει αρκετή δουλειά μέσω άλλου προγράμματος μιας και δεν έχει διαχειριστικό backend. Το site ειναι b2b (εταιρία χονδρικής) και βάση αρκετά μεγάλης εμπειρίας που έχω σε διαχείριση opencart και μιας και έχω δουλέψει softone πιστεύω ότι ειναι μια καλή λύση. Στο site φυσικά δεν θα φαίνονται τιμές παρά μόνο στους πελάτες χονδρικής όπως συμβαίνει και τώρα , διαθεσιμότητες κλπ κλπ Έχει δουλέψει κάποιος την συγκεκριμένη σύνδεση; Έχετε να προτείνετε υπέρ και κατά ; έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
possiz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Το erp δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή πλατφόρμας για την ανάπτυξη b2b. Για αυτό φτιάχνονται γέφυρες για την μεταξύ τους επικοινωνία, για να ειναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Το softone γενικά είναι καλό. Το κομμάτι ανάπτυξης του b2b στο web ποιος θα το αναλάβει? Εσύ? Αν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου προχωρά, αν όχι ψάξε κατασκευαστή κάνοντας πρώτα προδιαγραφές.
takis1984 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Business Views σε σύνδεση με opencart το έχω δουλέψει και τρέχει κανονικά
nyne Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Το softone συνδέεται μεσω web services με το εκάστοτε site/b2b ,θα χρειαστείς όμως κάποιον να κάνει τη παραμετροποίηση και του softone αλλα και την συνδεση με το site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα