vidias.m Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, και εγώ κοίταζα για αγορά μεταχειρισμένου Mini Countryman SD 4x4 αυτόματο μοντέλο μετά του '14 δηλαδή να είναι euro6. Διαβαζω καλα λόγια για το πετρέλαιο.. Μήπως να αρχίσω να το ξαναβλέπω??? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από vidias.m
Dinos1973 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, vidias.m είπε Καλησπέρα, και εγώ κοίταζα για αγορά μεταχειρισμένου Mini Countryman SD 4x4 αυτόματο μοντέλο μετά του '14 δηλαδή να είναι euro6. Διαβαζω καλα λόγια για το πετρέλαιο.. Μήπως να αρχίσω να το ξαναβλέπω??? μην φοβασαι το πετρελαιο, δυστυχως (επειδη τα κοιταζα και εγω) τοσο παλια countryman ειναι αρκετα ταλαιπωρημενα με τιμές στα 15,000. 1
vidias.m Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε μην φοβασαι το πετρελαιο, δυστυχως (επειδη τα κοιταζα και εγω) τοσο παλια countryman ειναι αρκετα ταλαιπωρημενα με τιμές στα 15,000. Το θέμα είναι ότι τα sd, από εκεί που έπαιζαν κάτω από 20κ τώρα παίζουν πάνω από 20κ. Όπου σκέφτομαι μήπως αξίζει να το φέρεις απέξω Ιταλία-Γερμανία. Εκεί βρίσκεις με 13κ-14κ τα ίδια και καλύτερα και από θέμα εξοπλισμού αλλα και απο χιλιόμετρα και χρονολογίες. Είναι λιγο ρίσκο να το φέρεις νομίζω απέξω για μα γλυτώσεις ουτε 5κ στην τελική..
ipnotistis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Φίλη μου σε μια συζήτηση που είχαμε, δέχεται να μου πουλήσει το mini Cooper της γενιάς 2016 αυτόματο με περίπου 100.000 χιλιόμετρα. Δεν θυμάμαι πόσα κυβικά. Με πρόχειρη σκέψη μου είπε 14.500 με 15 χιλιάρικα αλλά θα το συζητήσουμε μήπως πάει 13.5 ή 14. Θεωρείτε ότι είναι καλη ευκαιρία; Φοβάμαι μην είναι από κάποια προβληματική γενιά αν και η ίδια μου είπε ότι δεν ξέρει και δεν της έχει τύχει κάτι. Προορίζεται για την γυναίκα μου γιατί αν της πάρω με ταχύτητες, πάμε σίγουρα για αλλαγή δίσκο πλατώ κάθε τόσο... Επίσης, δεν ξέρω αν γίνεται να βγάλω το καντράν στο κέντρο που έχει για να βάλω οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας, γίνεται; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από ipnotistis
vamvakoolas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, ipnotistis said: Καλησπέρα! Φίλη μου σε μια συζήτηση που είχαμε, δέχεται να μου πουλήσει το mini Cooper της γενιάς 2016 αυτόματο με περίπου 100.000 χιλιόμετρα. Δεν θυμάμαι πόσα κυβικά. Με πρόχειρη σκέψη μου είπε 14.500 με 15 χιλιάρικα αλλά θα το συζητήσουμε μήπως πάει 13.5 ή 14. Θεωρείτε ότι είναι καλη ευκαιρία; Φοβάμαι μην είναι από κάποια προβληματική γενιά αν και η ίδια μου είπε ότι δεν ξέρει και δεν της έχει τύχει κάτι. Προορίζεται για την γυναίκα μου γιατί αν της πάρω με ταχύτητες, πάμε σίγουρα για αλλαγή δίσκο πλατώ κάθε τόσο... Επίσης, δεν ξέρω αν γίνεται να βγάλω το καντράν στο κέντρο που έχει για να βάλω οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας, γίνεται; δε μπορω να απαντησω για αξιοπιστεια γιατι δεν αναφερεις το σουπερ βασικο: κινητηρα/καυσιμο Η φιλη και η καθε φιλη θα πει οτι ειναι τελειο και οτι αλλαζει μονο λαδια. Εσυ ομως θα δωσεις 13+ χιλιαρικα οποτε ξεχνα τι σου λεει. το αυτοματο κιβωτιο γενικα ειναι αξιοπιστο δε παιζει αυτο που θες για την οθονη αλλα και παλι η γυναικα σου ειναι συμφωνη με τοδικο σου κανιβαλισμο; Υ.Γ: σκεφτεσαι να δωσεις 13ή 14Κ και δε δινεις 80-120 ευρ για ενα ελεγχο απο bmw να εχεις το κεφαλι σου ησυχο;
ipnotistis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 16/10/2023 at 09:36, vamvakoolas said: δε μπορω να απαντησω για αξιοπιστεια γιατι δεν αναφερεις το σουπερ βασικο: κινητηρα/καυσιμο Η φιλη και η καθε φιλη θα πει οτι ειναι τελειο και οτι αλλαζει μονο λαδια. Εσυ ομως θα δωσεις 13+ χιλιαρικα οποτε ξεχνα τι σου λεει. το αυτοματο κιβωτιο γενικα ειναι αξιοπιστο δε παιζει αυτο που θες για την οθονη αλλα και παλι η γυναικα σου ειναι συμφωνη με τοδικο σου κανιβαλισμο; Υ.Γ: σκεφτεσαι να δωσεις 13ή 14Κ και δε δινεις 80-120 ευρ για ενα ελεγχο απο bmw να εχεις το κεφαλι σου ησυχο; Κανένας κανιβαλισμος. Με παρεξήγησες, ισως όχι τελείως άδικα. Και η ίδια το λέει και ψαχνόμαστε για αυτόματα. Η εμπειρία μου όμως σχετικά με τα αυτόματα σταματάει σε καιρούς όπου δεν ήταν τόσο αξιόπιστα. Ο έλεγχος θα γινόταν ό,τι αμάξι ήταν κι αυτό. Η ερώτηση αφορούσε στο αν ήταν προβληματική η γενιά του 16. Το αν ειναι 1500cc ή με πετρέλαιο δεν νομίζω ότι θα έπαιζε ρόλο στο να πάρω απάντηση απο καποιον που γνωρίζει. Όπως και να έχει, νόμιζω ειναι βενζινη/1500cc Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από ipnotistis
vamvakoolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Το αν ειναι 1500cc ή με πετρέλαιο δεν νομίζω ότι θα έπαιζε ρόλο στο να πάρω απάντηση απο καποιον που γνωρίζει. Οπως εχω ξαναγραψει η αγορα του οχηματος δεν ισουται με αγορα τσιχλας ή τσιγαρα. Πρεπει απο τη μια να ξερεις ακριβως τις αναγκες σου αλλα και απο την αλλη τον κινητηρα (εχει τρελες διαφορες το καυσιμο, τα κυβικα ακομα και απο το ιδιο μοντελο π.χ cooper). Αν εχουμε πετρελαιο και το εχουμε για τη πολη, λογικα και επακολουθο σε λιγοτερο απο 100.000 χλμ να μας μεινει το φιλτρο dpf στο χερι). Υπαρχουν αγοραστες που δε τους νοιαζουν τα κυβικα και οταν βλεπουν τα τελη, την ασφαλεια, τη καταναλωση κτλ σε σχεση με ενα μικροτερου κυβισμου ή πιο συγχρονο που δεν εχει τετοια θεματα...μουτζωνονται
KX7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Ξεκιναμε απο την απλη ερωτηση. Γιατι το πουλαει;
ipnotistis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 On 25/10/2023 at 09:27, KX7 said: Ξεκιναμε απο την απλη ερωτηση. Γιατι το πουλαει; Κάνει οικογένεια και πάνε για άλλο αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα