4GGELOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον να ξεδιαλυνω μια το τοπιο. Η αληθεια ειναι πως και εγω στην αρχη την ιντελ ειχα στο μυαλο μου για την χρηση που το θελω. Χρηση καθαρα gaming, σερφαρισμα και δουλειες γραφειου. Αντε στο τσακιρ κεφι και κανενα photoshop.😋 Για oc μην φανταστειτε τρελα πραγματα, πχ να φτασω τον 2600 σε επιπεδα 2600χ. Τεινω προς αυτο το σετακι. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από 4GGELOS
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δες αν οι μνήμες υπάρχουν στο QVL και προχώρα σε παραγγελία 1
4GGELOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δες αν οι μνήμες υπάρχουν στο QVL και προχώρα σε παραγγελία Δυστυχως δεν τις εχει στο QVL της prime...
DiaperCh@nger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 4GGELOS είπε Δυστυχως δεν τις εχει στο QVL της prime... Παίζουν τεσταρισμένα. Άλλωστε με τους ryzen τα qvl πήγαν περίπατο. Τι παίζει και τι όχι και πόσο γρήγορα, το μαθαίνεις στη πράξη από τα fora. Το συγκεκριμένο συνδυασμό πάντως τον έχω δοκιμάσει. Μη κάνεις κάνα αστείο και πάρεις καμιά msi🤪 επειδή τις βλέπεις στο qvl. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 2 1
4GGELOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Παίζουν τεσταρισμένα. Άλλωστε με τους ryzen τα qvl πήγαν περίπατο. Τι παίζει και τι όχι και πόσο γρήγορα το μαθαίνεις στη πράξη από τα fora. Το συγκεκριμένο συνδυασμό πάντως τον έχω δοκιμάσει. Μη κάνεις κάνα αστείο και πάρεις καμιά msi🤪 επειδή τις βλέπεις στο qvl. Στο qvl υπαρχουν κανονικα, στο qvl για ryzen 2000 series ομως δεν υπαρχουν. Θα δουλευουν κανονικα στα 3200; Αν ναι τοτε θα ριξω παραγγελια στο σετακι.😁 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από 4GGELOS
DiaperCh@nger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, 4GGELOS είπε Στο qvl υπαρχουν κανονικα, στο qvl για ryzen 2000 series ομως δεν υπαρχουν. Θα δουλευουν κανονικα στα 3200; Αν ναι τοτε θα ριξω παραγγελια στο σετακι.😁 Θα δουλέψουν και (αρκετά) παραπάνω αν έχεις κέφια 😉 1
4GGELOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε Θα δουλέψουν και (αρκετά) παραπάνω αν έχεις κέφια 😉 Αχ θα με βαλεις στο τρυπακι του oc και θα τρεχω μετα😋 Λοιπον θα δω λιγο τα οικονομικα και αν ειμαι οκ αυριο θα κανω την παραγγελια. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!!😁 1
LambisElef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Με 8€ μακράν ανώτερες μητρικές: MSI B350 Krait, MSI X370 Gaming Plus 1
4GGELOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, LambisElef είπε Με 8€ μακράν ανώτερες μητρικές: MSI B350 Krait, MSI X370 Gaming Plus Εκτος απο τα καγκουροσχεδια😋, θα κερδισω κατι σε αποδοση; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από 4GGELOS
LambisElef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, είναι τουμπανιασμένα 4phase, σε αντίθεση με το αδύναμο 4phase της ASUS B350. Αρκετά ισχυρότερο VRM design. Επίσης το X370 socket έρχεται και με διάφορα άλλα "καλούδια" σε σχέση με το B350, όχι ότι το χρειάζεσαι, απλά more is better. Για τα VRM και μόνο θα πήγαινα στην MSI. Ειδάλλως, σε κάτι αρκετά φθηνότερο, γύρω στα 70€. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από LambisElef 1
4GGELOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καγκουρικες ρε γμτ, οχι οτι θα την βλεπω μεσα στο κουτι αλλα λεμε τωρα😁 Δεν τις εχει στο multicopter οποτε θα φυγει πολυ πιο πανω απο 8€ με τα μεταφορικα μαζι. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από 4GGELOS 1
DiaperCh@nger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, 4GGELOS είπε Εκτος απο τα καγκουροσχεδια😋, θα κερδισω κατι σε αποδοση; Εδώ δεν θες να κάνεις oc ή μάλλον σε πάμε λίγο σπρώχνοντας, σε πήρε ο πόνος για τα vrm μη χάσεις κάνα mhz στη γωνία?😋 Το msi X370 που σου προτείνει ο φίλος παραπάνω δεν το γνώριζα ότι είναι τόσο φτηνό και τόσο κοντά στη τιμή με την prime. Εγώ έχω τις ιδεοληψίες μου με τις msi, δεν θα έπαιρνα ποτέ, αλλά το Χ370 είναι ένα κλικ πάνω σε όλα από b350 για 8 ευρώ διαφορά μόνο. Η b350 krait έχει χειρότερα αλλά τα διπλά vrm από την prime, ο controller τους βέβαια βλέπει μόνο 4 φάσεις... Στη θεωρία αυτό μεταφράζεται ότι με ένα μέτριο oc σε έναν 6πύρηνο τα (''καλύτερα'') vrm της prime θα είναι πιο ψυχρά ένω σε ένα τσίτα oc σε 8πύρηνο τα (περισσότερα) vrm της krait θα είναι ψυχρότερα και θα δώσουν καλύτερα αποτελέσματα. Στη πράξη όσο oc και να κάνεις στον 6πύρηνο δεν θα ζορίζεις κανένα από τα δύο. Αν το overclockability είναι προτεραιότητα επιλέγεις ανάλογα. Αν δεν είναι, εμένα η εμπειρία μου, μου δείχνει asus για λιγότερο κλάμα. Βέβαια είμαι και asus φανμπόης. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από DiaperCh@nger 2
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Gaming Carbon PRO X370 της MSI έχει 110 ευρω αυτη τη στιγμη στο skroutz. Όλες οι MSI έχουν τα ίδια componets άρα δεν είναι ανώτερες. Βάλε την PLUS, δε θα έχεις πρόβλημα , ούτε με τις MSI θα έχεις θέμα, αλλά η ASUS έχει το όνομα. Όμως, έχει και δυσκολίες γιατί το παίζουν ιστορία με τις εγγυήσεις. Προσωπικά, πήρα από Kaizerstore Z370-F ROG STRIX Gaming της ASUS και μου ήρθε με καμμένη τη μια θέση στη RAM, κολλούσε στο BIOS (εκεί πρόσεξα το πρόβλημα και με αυτη τη δικαιολογία την έστειλα για έλεγχο) και μου είπαν ότι δεν κολλούσε σε αυτούς το BIOS. Αυτή ειναι η εμπειρία μου από ASUS και ο τεχνικός του Kaizerstore την έβγαζε ότι είναι κομπλέ, πήρα τα λεφτά μου πίσω και πήρα την AORUS Gaming 7 και δεν έχω κανένα θέμα δόξα το Θεό. Αργότερα θυμήθηκα ότι στο Task manager διάβαζε μόνο 3 απο τα 4 DIMM slots και όχι 4, τους ενημέρωσα, δε ξέρω τι έκαναν. Επίσης δε μου πούλησαν άλλο προϊόν και το πήρα από αλλου. Η διαφορά του B350 και το X370 ειναι 1 FPS σε απόδοση. Αν μπορείς να πάρεις σε ίδια τιμή X370 πάρτην, η μόνη διαφορά είναι ότι οι X370 προσφέρουν περισσότερα features (M2 θέσεις, USB κλπ) και SLI. Τίποτα παραπάνω, και ορισμένες καλύτερα VRMs. Η MSI πχ έχει τα ίδια VRMs https://www.hardwareluxx.de/community/f12/pga-am4-mainboard-vrm-liste-1155146.html Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από thetiesthatbind 1
4GGELOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Εδώ δεν θες να κάνεις oc ή μάλλον σε πάμε λίγο σπρώχνοντας, σε πήρε ο πόνος για τα vrm μη χάσεις κάνα mhz στη γωνία?😋 Ε τωρα αμα μπορουμε να το παμε πανω απο 3200, να μην το παμε;😋 Αρα σε asus B350 prime καταληγω, που την εχεις και δοκιμασμενη. 😁 1
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δώσε ρε 20-30 ευρω παραπανω και παρε την X370 Prime-Pro, εγώ αυτο θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα