spy94 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Σόρρυ παιδιά αλλά έτσι όπως το σκέφτεστε όντως δεν είναι προσφορά και εξηγώ: Δεν μπορούμε να κοστολογούμε την colorful όσο καλή και αν είναι στα 300€ ενώ τόσο έχει μία καινούργια gigabyte από Ελλάδα (όχι ότι είναι πάντα καλό-καλύτερο πάντως από Κίνα) Δεν μπορούμε να κοστολογούμε τον i5 7400 στα 150€ όταν ο (μάλλον καλύτερος) i3 8100 κάνει 100€ και ούτε και όλα τα υπόλοιπα noname parts στην ίδια τιμή με επώνυμα. Τώρα αν χρειαστεί να κοστολογήσουμε ψύκτρα στα 15€ πιθανώς χειρότερη από στοκ ενώ ακόμη και ίδια στο skroutz έχει μισή τιμή οκ ναι είναι προσφορά. Για κάποιον που θέλει μία έτοιμη σύνθεση είναι προφανώς πολύ καλή προσφορά,δεδομένου ότι αν πάει να κάνει μια παρόμοια σύνθεση θα του βγεί καμιά 150€ παραπάνω.Όσοι έχουν την διάθεση να ψαχτούν λίγο παραπάνω και να βάλουν και λίγα χρήματα παραπάνω(κάτω από 100€) βγαίνει κάτι ανώτερο και πιο ολοκληρωμένο. 1 2 2
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, dimosfc είπε Και 100 ευρό να το έδιναν πάλι θα βρίσκονταν κάποιοι να κράξουν.Έτσι λειτουργούμε. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε εάν κράζω = προστατεύω ναι και εγώ μαζί σου. Αλλιώς μπες και εσύ στην σειρά για 4790 στα 300€ προσφορά, έχω 2 σφραγισμένα Και θα σου δώσω και εγγύηση Κινέζου. PS το έριξα στην πλάκα φυσικά. 1 2
Christospliakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, spy94 είπε Σόρρυ παιδιά αλλά έτσι όπως το σκέφτεστε όντως δεν είναι προσφορά και εξηγώ: Δεν μπορούμε να κοστολογούμε την colorful όσο καλή και αν είναι στα 300€ ενώ τόσο έχει μία καινούργια gigabyte από Ελλάδα (όχι ότι είναι πάντα καλό-καλύτερο πάντως από Κίνα) Δεν μπορούμε να κοστολογούμε τον i5 7400 στα 150€ όταν ο (μάλλον καλύτερος) i3 8100 κάνει 100€ και ούτε και όλα τα υπόλοιπα noname parts στην ίδια τιμή με επώνυμα. Τώρα αν χρειαστεί να κοστολογήσουμε ψύκτρα στα 15€ πιθανώς χειρότερη από στοκ ενώ ακόμη και ίδια στο skroutz έχει μισή τιμή οκ ναι είναι προσφορά. Για κάποιον που θέλει μία έτοιμη σύνθεση είναι προφανώς πολύ καλή προσφορά,δεδομένου ότι αν πάει να κάνει μια παρόμοια σύνθεση θα του βγεί καμιά 150€ παραπάνω.Όσοι έχουν την διάθεση να ψαχτούν λίγο παραπάνω και να βάλουν και λίγα χρήματα παραπάνω(κάτω από 100€) βγαίνει κάτι ανώτερο και πιο ολοκληρωμένο. Οποιος εχει να δωσει 150-200 παραπανω προφανως δε τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο συστημα. Εδω μιλαμε για ενα ολοκληρωμενο συστημα με τα ολα του σε τιμη 500 ευρω. Με μια 1060 μεσα. Επειδη αναφέρεσαι σε διαθεση για ψαξιμο,ψαξε να δεις αναλυτικα reviews για τη colourful και θα αλλαξεις γνωμη. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ αναφεροταν σε καποιον που θελει ενα οικονομικο ετοιμο συστημα,ανταξιο να σηκωσει -αν οχι ολους - σχεδον ολους τους τιτλους (games) της αγορας.Τωρα το αν ο επεξεργαστης ειναι 1 γενια πισω, χαιρω πολυ. Δε νομιζω οτι καποιος με σκοπο το βαρυ editing να κοιταγε για ετοιμο συστημα απο Κινα. Δεν εχετε το θεο σας ορισμενοι. Οπως και ο @~Palpatin~ που μας εδειξε ενα ΜΙΣΟ συστημα στη τιμη των 560 ευρω χωρις ssd-τροφοδοτικο-κουτι μεσα και χωρις τα μεταφορικα. Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι αυτα τα 150 ευρω πανω ειναι πολλα? ειναι περιπου το 1/3 της τιμης ολοκληρου του συστηματος(στη τιμη προσφορα). ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ 5 1
spy94 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, spy94 είπε Σόρρυ παιδιά αλλά έτσι όπως το σκέφτεστε όντως δεν είναι προσφορά και εξηγώ: Δεν μπορούμε να κοστολογούμε την colorful όσο καλή και αν είναι στα 300€ ενώ τόσο έχει μία καινούργια gigabyte από Ελλάδα (όχι ότι είναι πάντα καλό-καλύτερο πάντως από Κίνα) Δεν μπορούμε να κοστολογούμε τον i5 7400 στα 150€ όταν ο (μάλλον καλύτερος) i3 8100 κάνει 100€ και ούτε και όλα τα υπόλοιπα noname parts στην ίδια τιμή με επώνυμα. Τώρα αν χρειαστεί να κοστολογήσουμε ψύκτρα στα 15€ πιθανώς χειρότερη από στοκ ενώ ακόμη και ίδια στο skroutz έχει μισή τιμή οκ ναι είναι προσφορά. Για κάποιον που θέλει μία έτοιμη σύνθεση είναι προφανώς πολύ καλή προσφορά,δεδομένου ότι αν πάει να κάνει μια παρόμοια σύνθεση θα του βγεί καμιά 150€ παραπάνω.Όσοι έχουν την διάθεση να ψαχτούν λίγο παραπάνω και να βάλουν και λίγα χρήματα παραπάνω(κάτω από 100€) βγαίνει κάτι ανώτερο και πιο ολοκληρωμένο. 5 λεπτά πριν, Christospliakos είπε Οποιος εχει να δωσει 150-200 παραπανω προφανως δε τον ενδιαφερει το συγκεκριμενο συστημα. Εδω μιλαμε για ενα ολοκληρωμενο συστημα με τα ολα του σε τιμη 500 ευρω. Με μια 1060 μεσα. Επειδη αναφέρεσαι σε διαθεση για ψαξιμο,ψαξε να δεις αναλυτικα reviews για τη colourful και θα αλλαξεις γνωμη. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ αναφεροταν σε καποιον που θελει ενα οικονομικο ετοιμο συστημα,ανταξιο να σηκωσει -αν οχι ολους - σχεδον ολους τους τιτλους (games) της αγορας.Τωρα το αν ο επεξεργαστης ειναι 1 γενια πισω, χαιρω πολυ. Δε νομιζω οτι καποιος με σκοπο το βαρυ editing να κοιταγε για ετοιμο συστημα απο Κινα. Δεν εχετε το θεο σας ορισμενοι. Οπως και ο @~Palpatin~ που μας εδειξε ενα ΜΙΣΟ συστημα στη τιμη των 560 ευρω χωρις ssd-τροφοδοτικο-κουτι μεσα και χωρις τα μεταφορικα. Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι αυτα τα 150 ευρω πανω ειναι πολλα? ειναι περιπου το 1/3 της τιμης ολοκληρου του συστηματος(στη τιμη προσφορα). ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ Προφανώς και έχω δει reviews γιαυτό και αναφέρω "όσο καλή και αν είναι" αλλά μάλλον έσύ αγνοείς τον παράγοντα εγγύηση.Ναι μπορεί να χαλάσει το οτιδήποτε,όσο ποιοτικό και αν είναι.Βέβαια το πόσο καλή είναι η κάρτα το είδες,το πόσο κακό μπορεί να είναι το τροφοδοτικό που μπορεί να κάψει μια κάρτα δεν το είδες. Εγώ είπα την γνώμη μου με επιχειρήματα,τώρα αν εσύ πήρες απλά κομμάτια από αυτό που είπα απομονώνονταν τα υπόλοιπα πρόβλημά σου,το έχω τονίσει κιόλας ότι για κάποιον που θέλει έτοιμο σύστημα είναι πολύ καλή προσφορά,αλλά η προσφορά "χάνεται" αν αλλάξεις το μισό pc. Ποιος κράζει απλά για να κράζει δεν ξέρω! Α και μεγειά το μηχάνημα! 1
vins Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Πάντως σε ότι αφορά την colorful, επειδή πέρασαν 2 διαφορετικές υλοποιήσεις της 1060 6gb από τα χέρια μου, μια του μηχανήματος και μια διαφορετική, οι κάρτες είναι πολύ τίμιες και με καλές θερμοκρασίες, αποδόσεις και θόρυβο! Επίσης αν θυμάμαι καλά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος vendor στον κοσμο. Σε ότι αφορά την εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει, καθως με wechat ελεγε πως μπορουσες να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί τους στην Ασια (είχαν qr code πανω οι κάρτες). Δεν ξέρω αν γίνεται από εδώ γτ δε χρειάστηκε να κάνω κατι. Τέλος, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη μέσω Γερμανού εισαγωγέα. Αυτά γενικα και όχι για τη συγκεκριμένη προσφορά. Για την προσφορά, στα 500€, ακόμα και με "σκάρτο" τροφοδοτικό, που και για αυτό έχω κάποιες ενστάσεις, το δίνεις 10-20€ σαν no name μτχ και με άλλα 20-30€ παίρνεις ένα πιο "safe". Καλοδουλευτα σε όσους τα πήραν! 1
xristakits Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω τι λένε μερικοί και πως υπολογίζουν ότι δεν είναι προσφορά, πάντως εγώ πήρα 2 να υπαρχουν 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα