~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Γλυτώνεις κοντά στα 200€ άμα το έχτιζες μόνος σου Νομίζω πως καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά με τις τιμές που έχουν οι GPU και Ram θεωρείτε "προσφορά" Αλλά με τις παρούσες τιμές CPU:150 GPU: 300 MOBO: 70 RAM: 75 ΚΟΥΤI: 30 SSD: 35 PSU: 30 Cooler: 15 Χονδρικά..... όλα στο περίπου.... Άμα ή τιμές ήταν νορμάλ το έφτιαχνες από εδώ μόνος σου καλύτερο δεν διαφωνώ.....αλλά για τώρα θεωρητε καλή προσφορά.. Ο αντίστοιχος νέος 8100 είναι φθηνότερος και εφόσον λέμε για εξωτερικό Γερμανία έχει και καλύτερες τιμές και δεν έχει κίνδυνο τελωνείου και παίρνεις και εγγύηση καλύτερη/γρηγορότερη από οποιοδήποτε Ελληνικό κατάστημα. Προσωπικά φοβάμαι και την αποστολή, παλαιότερα έστειλα 2 συστήματα ένα Αγγλία και ένα Γερμανία και καλύτερα να τα έστελνα βίδες. Για αυτό ρώτησα που είναι η προσφορά!!! Intel Core i3-8100, 4x 3.60GHz, boxed (BX80684I38100) 100 Palit GeForce GTX 1060 Dual, 6GB GDDR5, DVI, HDMI, 3x DP (NE51060015J9D) 289 Biostar B360MHD Pro 61 Klevv DIMM 8GB, DDR4-2400, CL15-15-15 (IM48GU88N24-FFFH0) 68 518E Δηλαδη εκτος κουτι PSU (o Θεος να βαλει το χερι του) και SSD 1
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Ο αντίστοιχος νέος 8100 είναι φθηνότερος και εφόσον λέμε για εξωτερικό Γερμανία έχει και καλύτερες τιμές και δεν έχει κίνδυνο τελωνείου και παίρνεις και εγγύηση καλύτερη/γρηγορότερη από οποιοδήποτε Ελληνικό κατάστημα. Προσωπικά φοβάμαι και την αποστολή, παλαιότερα έστειλα 2 συστήματα ένα Αγγλία και ένα Γερμανία και καλύτερα να τα έστελνα βίδες. Για αυτό ρώτησα που είναι η προσφορά!!! Intel Core i3-8100, 4x 3.60GHz, boxed (BX80684I38100) 100 Palit GeForce GTX 1060 Dual, 6GB GDDR5, DVI, HDMI, 3x DP (NE51060015J9D) 289 Biostar B360MHD Pro 61 Klevv DIMM 8GB, DDR4-2400, CL15-15-15 (IM48GU88N24-FFFH0) 68 518E Δηλαδη εκτος κουτι PSU (o Θεος να βαλει το χερι του) και SSD Edit οι τιμές τώρα που κοίταξα χοντρικά τόσο έχουν και στο skroutz. Γιατι Γερμανία; Πρέπει να υπολογισεις και τα μεταφορικά Ωστόσο πρέπει να βάλεις ψύκτρα + τροφοδοτικό + κουτί + SSD ή HDD . Στην πιο οικονομική-αξιοπρεπή τους εκδοχη τα βγάζω τουλάχιστον +120 ευρώ. Ενα 30άρι το καθένα κατα M.O Αν κάποιος κρατήσει άθικτο το κουτί του θέματος και παλι νομίζω αξίζει γιατι εκτός και απο την συνολικά καλύτερη τιμή δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο pc building αλλά ουτε και να ανησυχεί για τυχών ασυμβατότητες. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos
lionheart75 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 @~Palpatin~ Πάντως θα βοηθούσε και εμένα να μας πεις από πού αυτές οι τιμές καθώς από κάρτα είμαι κομπλέ (RX580) αλλά θα ήθελα νέο cpu-mobo+ram για να αλλάξω επιτέλους τον FX8320 που έχω τα τελευταία χρόνια.
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο Amazon DE Στα πολύ γρήγορα με πωλητή μόνο το amazon και οχι τρίτο .Με μεταφορικά στα 591 οσο και να κόψεις αντε να το πάς στα 571 και χωρίς τροφοδοτικό ψύκτρα κουτί και SSD. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Edit οι τιμές τώρα που κοίταξα χοντρικά τόσο έχουν και στο skroutz. Γιατι Γερμανία; Πρέπει να υπολογισεις και τα μεταφορικά Ωστόσο πρέπει να βάλεις ψύκτρα + τροφοδοτικό + κουτί + SSD ή HDD . Στην πιο οικονομική-αξιοπρεπή τους εκδοχη τα βγάζω τουλάχιστον +120 ευρώ. Ενα 30άρι το καθένα κατα M.O Αν κάποιος κρατήσει άθικτο το κουτί του θέματος και παλι νομίζω αξίζει γιατι εκτός και απο την συνολικά καλύτερη τιμή δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερες γνώσεις στο pc building αλλά ουτε και να ανησυχεί για τυχών ασυμβατότητες. Δισκος 30 κουτι του κιλου εχει και με 10 οπως και ψυξη για το τροφοδοτικο παλι με 20 κανεις δουλεια. δηλαδη βαρια βαρια ενα 90? Ουσιαστικα δηλαδη η "προσφορα" ειναι για 50-60€ διαφορα και για πραγματα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ 2 γενιες πισω!!!! Δηλαδη συμφωνα με αυτο https://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html εαν στο πουλησω σημερα 320€ ειναι προσφορα, γιατι καπως ετσι βγαινει η προσφορα εδω. 4 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Απο Amazon DE Στα πολύ γρήγορα με πωλητή μόνο το amazon και οχι τρίτο .Με μεταφορικά στα 591 οσο και να κόψεις αντε να το πάς στα 571 και χωρίς τροφοδοτικό ψύκτρα κουτί και SSD. Τιμες εδωσα αν εσυ θελεις απο Amazon κανενα προβλημα αλλα μην μας βγαζεις και τρελους 😁 9 λεπτά πριν, lionheart75 είπε @~Palpatin~ Πάντως θα βοηθούσε και εμένα να μας πεις από πού αυτές οι τιμές καθώς από κάρτα είμαι κομπλέ (RX580) αλλά θα ήθελα νέο cpu-mobo+ram για να αλλάξω επιτέλους τον FX8320 που έχω τα τελευταία χρόνια. Mindfactory φιλε μου 1
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Δισκος 30 κουτι του κιλου εχει και με 10 οπως και ψυξη για το τροφοδοτικο παλι με 20 κανεις δουλεια. δηλαδη βαρια βαρια ενα 90? Ουσιαστικα δηλαδη η "προσφορα" ειναι για 50-60€ διαφορα και για πραγματα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ 2 γενιες πισω!!!! Δηλαδη συμφωνα με αυτο https://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html εαν στο πουλησω σημερα 320€ ειναι προσφορα, γιατι καπως ετσι βγαινει η προσφορα εδω. Τιμες εδωσα αν εσυ θελεις απο Amazon κανενα προβλημα αλλα μην μας βγαζεις και τρελους 😁 Μη το παίρνεις προσωπικα δεν σε αμφισβητώ. Απλά προσπαθώ να καταλαβω πως βγαίνει . Αν θέλεις δώσε το κατάστημα εκτός και αν για κάποιους λόγους δεν μπορείς . Η προσφορά όπως και να χει τέλος.
georgedas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Δισκος 30 κουτι του κιλου εχει και με 10 οπως και ψυξη για το τροφοδοτικο παλι με 20 κανεις δουλεια. δηλαδη βαρια βαρια ενα 90? Ουσιαστικα δηλαδη η "προσφορα" ειναι για 50-60€ διαφορα και για πραγματα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ 2 γενιες πισω!!!! Δηλαδη συμφωνα με αυτο https://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html εαν στο πουλησω σημερα 320€ ειναι προσφορα, γιατι καπως ετσι βγαινει η προσφορα εδω. Τιμες εδωσα αν εσυ θελεις απο Amazon κανενα προβλημα αλλα μην μας βγαζεις και τρελους 😁 Mindfactory φιλε μου φιλε νομιζω mindfactory στελνει μονο με τιμολογιο ελλαδα για εταιρειες και οχι για καταναλωτες
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, georgedas είπε φιλε νομιζω mindfactory στελνει μονο με τιμολογιο ελλαδα για εταιρειες και οχι για καταναλωτες ισχύει οτι δεν στέλνει για Καταναλωτές εκτός Γερμανίας. Ακόμη και να έστελνε τα μεταφορικά ξεκινάνε απο 33 ευρώ για 1 επεξεργαστή που έβαλα τυχαία και ζυγίζει κάτω απο 1 κιλό. Για του λόγου το αληθές... Το UPS δεν σε αφήνει να το επιλέξεις και να προχωρήσεις , παρα μόνο το pickup εαν πάτε εκδρομή Γερμανία... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos 2
georgesteiros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παιδιά εγώ έχω μια ερωτηση...πχ θέλω να το κανω 16 GB το μηχάνημα... εφόσον δεν μπορώ να αγοράσω το ίδιο dimm που έχει το πακέτο, μπορώ να πάρω άλλο ένα 2400mhz dimm 8gb από άλλη μάρκα και να το κάνω dual channel η έτσι θα χάσω σε αποδοση Και θα κερδίσω μόνο σε χωρητικοτητα; Θα δουλεύει το dual channel από διαφορετικές εταιρίες ram?
georgedas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 19 λεπτά πριν, georgesteiros είπε Παιδιά εγώ έχω μια ερωτηση...πχ θέλω να το κανω 16 GB το μηχάνημα... εφόσον δεν μπορώ να αγοράσω το ίδιο dimm που έχει το πακέτο, μπορώ να πάρω άλλο ένα 2400mhz dimm 8gb από άλλη μάρκα και να το κάνω dual channel η έτσι θα χάσω σε αποδοση Και θα κερδίσω μόνο σε χωρητικοτητα; Θα δουλεύει το dual channel από διαφορετικές εταιρίες ram? φιλε την αγοραζω εγω την 8αρα που εχει μεσα αν σε ενδιαφερει να την πουλησεις
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 53 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε ισχύει οτι δεν στέλνει για Καταναλωτές εκτός Γερμανίας. Ακόμη και να έστελνε τα μεταφορικά ξεκινάνε απο 33 ευρώ για 1 επεξεργαστή που έβαλα τυχαία και ζυγίζει κάτω απο 1 κιλό. Για του λόγου το αληθές... Το UPS δεν σε αφήνει να το επιλέξεις και να προχωρήσεις , παρα μόνο το pickup εαν πάτε εκδρομή Γερμανία... Ναι σωστά έχει αλλάξει καθεστώς. Αλλά μιας και αγοράζω συχνά από Γερμανία μπορείς να πάρεις τιμές και από computer universe 9€ το δέμα. Κάνω αγορές και από τους δύο. Δυστυχώς όμως βλέπω να συνεχίζει το παραμύθι anyway δεν έχει νόημα παραπάνω κουβέντα, ευτυχώς η "προσφορά" τελείωσε και την γλύτωσαν κάποιοι 1 1
dimosfc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Και 100 ευρό να το έδιναν πάλι θα βρίσκονταν κάποιοι να κράξουν.Έτσι λειτουργούμε. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε 4
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Ναι σωστά έχει αλλάξει καθεστώς. Αλλά μιας και αγοράζω συχνά από Γερμανία μπορείς να πάρεις τιμές και από computer universe 9€ το δέμα. Κάνω αγορές και από τους δύο. Δυστυχώς όμως βλέπω να συνεχίζει το παραμύθι anyway δεν έχει νόημα παραπάνω κουβέντα, ευτυχώς η "προσφορά" τελείωσε και την γλύτωσαν κάποιοι Επέλεξα τα πιο οικονομικά της σύνθεσης.. Κάπου δεν τα έχεις σωστά στο μυαλό σου πάντως στο αναφέρω γιατι μου είπες πριν οτι θα τρελάνω εγώ εσένα.. και επαναναλαμβάνω δεν έχουμε βάλει Τροφοδοτικό Κουτί Ψύκτρα και SSD / HDD ..... τα οποία θα ανεβάσουν και τα μεταφορικά λόγο βάρους. 17 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Μόλις έχει πάει στα 647€ ... ισχύει εχουμε γράψει Τέλος λίγα μηνύματα πριν. Οποιος το τσίμπησε είναι αξιοπρεπέστατη προσφορά για τα δεδομένα των τιμων της εποχής Ας μπεί και ενα τέλος στον τίτλο του θέματος . Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Prof_Chaos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα