Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

eu priority line  σε 15 με 20 μερες σπιτι 17 ευρω μεταφορικα, η αλλη με το railway πανω απο μηνα αλλα δωρεαν μεταφορικα διαλεγεις και περνεις μονο απο αυτες τις 2 για αποφυγη τελωνειου

Επεξ/σία από georgedas
Δημοσ.

Παιδιά αν η gpu είναι καλή το μηχάνημα είναι δώρο! Τόσο κάνει ο επεξεργαστής και η κάρτα. Κακάσχημο στα μάτια μου το κουτί αλλά με τέτοια τιμή το βλέπω κουκλί... 

Δημοσ.

Όντως, πολύ καλή τιμή. Έχει το Gearbest ενα ακόμα dimακι μνήμης σα το εγκατεστημένο. Γιατί εγώ που έψαξα δε βρήκα.

Δε χρειάζομαι pc αλλά ψήνομαι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, manosfp είπε

Παιδιά αν η gpu είναι καλή το μηχάνημα είναι δώρο! Τόσο κάνει ο επεξεργαστής και η κάρτα. Κακάσχημο στα μάτια μου το κουτί αλλά με τέτοια τιμή το βλέπω κουκλί... 

και εγω που το ειχα παρει κανα μηνα πριν αλλαξα κουτι γιατι ειναι ασχημο

Μόλις τώρα, imvrios είπε

Όντως, πολύ καλή τιμή. Έχει το Gearbest ενα ακόμα dimακι μνήμης σα το εγκατεστημένο. Γιατί εγώ που έψαξα δε βρήκα.

δεν εχει φιλε και εγω αυτο εψαχνα αλλα δεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα γιατί μου βγάζει 80 ευρώ μεταφορικά ?

δε μου βγάζει επιλογή eu express..

Επεξ/σία από Silenzio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα είναι πολύ δυνατή και εγώ αυτή θα ήθελα μόνο.Σε αυτή την τιμή είναι δώρο.

Επεξ/σία από dimosfc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, madnifestah είπε

power supply : SEGOTEP Nuclear Power Super Warship S7....  😂😂

τουλάχιστον είναι ειλικρινείς στην ονομασία του λμαο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, imvrios είπε

Mπορείς να το συνδυάσεις με αυτό, είναι δύσκολο να μην παίζει αν και όχι απίθανο.

https://www.gearbest.com/memory-modules/pp_1132444.html

Άλλωστε και οι tigo value ram είναι στα 2400mhz, χωρίς ψύκτρες καθώς δεν τις χρειάζονται έτσι και αλλιώς σε αυτή την ταχύτητα.

Μόνο τον επεξεργαστή και την κάρτα να βάλεις τα έβγαλες τα λεφτά σου.

Το μαγαζί όμως με φοβίζει αλλιώς είναι πολύ καλή περίπτωση να στήσεις εκ νέου ένα σύστημα σε υπάρχον κουτί + τροφοδοτικό. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Κάτω από το κόστος το δίνουν. 300 έχει μόνο η GPU. 80 ευρώ η ram και 150 ο επεξεργαστής. Μην το σκέφτεστε για 1080p gaming είναι λουκούμι. EU express και γλιτώνετε και τελωνείο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...