Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δεν αξιζουν, συμπληρωσε την φορμα 

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

υ.γ υπαρχουν τοσο κοροιδα που αγοραζουν αυτες τις μπουρδες του eshop? 😕

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 1000 ευρώ φίλε μου φτιάχνεις ένα καινούργιο μηχάνημα καλύτερο από τα έτοιμα που προσφέρουν. Ενδεικτικά: 

eZH1HdO.png

Και κουμπώνεις την 1050Ti που έχεις επάνω ή την πουλάς και με τη διαφορά παίρνεις κάποια 1070 αφού σου μένουν και χρήματα από τα 1000 ευρώ που διαθέτεις. Αν το κατάστημα προσφέρει συναρμολόγηση δε το γνωρίζω πάντως, και να γνωρίζεις ότι θα πρέπει να ζητήσεις BIOS Update στην X370 για να πάρει τον 2600, εφόσον υπάρχει συναρμολόγηση θα το κάνουν οι ίδιοι από μόνοι τους υποθέτω.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

οχι δεν αξιζουν, συμπληρωσε την φορμα 

Ποσό που διαθέτουμε : 1000E

Χρήση υπολογιστή :gaming και μελλοντικα streaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω περιφεριακα και μαλλον θα τα αναβαθμισω μελλοντικα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δε με πειραζει, απλα να εχουν εγγυηση και να ειναι αξιολογο το καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν εχω ξαναφτιαξει ολοκληρο συστημα απο την αρχη αλλα εχω πειραξει λιγο τον υπολογιστη και ηταν κομπλε. αν υπαρζει επιλογη συναρμολογησης απο καταστημα θα το προτιμουσα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . window 10

ευχαριστω πολυ για το χρονο σου

υ.γ υπαρχουν τοσο κοροιδα που αγοραζουν αυτες τις μπουρδες του eshop? 😕

58 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Με 1000 ευρώ φίλε μου φτιάχνεις ένα καινούργιο μηχάνημα καλύτερο από τα έτοιμα που προσφέρουν. Ενδεικτικά: 

eZH1HdO.png

Και κουμπώνεις την 1050Ti που έχεις επάνω ή την πουλάς και με τη διαφορά παίρνεις κάποια 1070 αφού σου μένουν και χρήματα από τα 1000 ευρώ που διαθέτεις. Αν το κατάστημα προσφέρει συναρμολόγηση δε το γνωρίζω πάντως, και να γνωρίζεις ότι θα πρέπει να ζητήσεις BIOS Update στην X370 για να πάρει τον 2600, εφόσον υπάρχει συναρμολόγηση θα το κάνουν οι ίδιοι από μόνοι τους υποθέτω.

ευχαριστω για την απαντηση

δεν εχω ξαναφτιαξει συστημα απο την αρχη και με τρομαζει. το hardware πιστευω θα το καταφερω αλλα μετα με εγκατσαση windows k overclocking δε το χω

Δημοσ.

Το μαγαζί θα στον φτιάξει δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάτι εσυ... επίσης εφόσον δεν θες overclocking πήγαινε στον 2600x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουλάς την 1050TI και παίρνεις

2.png

3.png

=====================================================================================================

1260€ .

Με πολύ δυνατή κάρτα, με 8-πύρηνο επεξεργαστή για να streamαρεις  και οτι άλλο χρειάζεται για σύγχρονο και δυντό σύστημα.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Δεν είπε ότι θέλει να στριμάρει πουθενά, είπε ότι θέλει να διαθέσει περίπου 1000 ευρώ, κακό τροφοδοτικό για τέτοιο CPU. Ό,τι να ναι σε γενικές γραμμές.

Φίλε μου, το μαγαζί θα σου συναρμολογήσει τον υπολογιστή οποτε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Δε χρειάζεται να σε τρομάζει ούτε το OC και δε χρειάζεται να πας στην έκδοση 2600Χ και να πληρώσεις για το εργοστασιακό OC, καθώς η μητρική είναι ASUS και με το EZ Tuner (αν δεν κανω λαθος) γίνονται όλα αυτόματα, ούτε φυσικά είσαι υποχρεωμένος να κάνεις OC. Αν χρειαστεί να κάνεις OC στο σύστημα που σου πρότεινα θα πρέπει να προσθέσεις μια ψύκτρα κατά προτίμηση αυτή: http://www.dexter.com.gr/Coolers?product_id=1535

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δεν είπε ότι θέλει να στριμάρει πουθενά, είπε ότι θέλει να διαθέσει περίπου 1000 ευρώ, κακό τροφοδοτικό για τέτοιο CPU. Ό,τι να ναι σε γενικές γραμμές.

Φίλε μου, το μαγαζί θα σου συναρμολογήσει τον υπολογιστή οποτε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Δε χρειάζεται να σε τρομάζει ούτε το OC και δε χρειάζεται να πας στην έκδοση 2600Χ και να πληρώσεις για το εργοστασιακό OC, καθώς η μητρική είναι ASUS και με το EZ Tuner (αν δεν κανω λαθος) γίνονται όλα αυτόματα, ούτε φυσικά είσαι υποχρεωμένος να κάνεις OC. Αν χρειαστεί να κάνεις OC στο σύστημα που σου πρότεινα θα πρέπει να προσθέσεις μια ψύκτρα κατά προτίμηση αυτή: http://www.dexter.com.gr/Coolers?product_id=1535

το βασικο software (δε ξερω πωσ να το πω, αυτο που χρειαζεται για να ανοιξει ο υπολογιστησ) θα το φτιαξει το καταστημα; 

ειμαι πολυ ασχετη σ αυτη τη φαση και προσπαθω να καταλαβω τι πρεπει να κανω

ευχαρισστω για τισ απατνησεισ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Το τροφοδοτικό είναι  το

16156_10.1499413452.jpg

με 54Α στην 12άρα και μια χαρά κάνει δουλειά.

Η κάρτα γραφικών κλασικά σκοτώνει. Δεν  νομίζω να μπορεί να μπει τόσο δυνατός συνδυασμός σε CPU/GPU με άλλο τρόπο.

Ο 2700Χ και αυτός σκοτώνει .

Ο SSD είναι στην VALUE  κατηγορία  αλλά καλός. Τον έχω.

Οι μνήμες υπεραρκετές.

Το κουτί είναι ένα value με tempered glass αλλά καλό αερισμό.

Η μητρική είναι με X370 chipset ,  4πλο VRM με διπλασιασμό των hi-low. Μια χαρά  μητρική , εκτός και αν θες να κάνεις extreme oc ...

Καθόλου ότι νάναι.... Με το συγκεκριμένο παίζει τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό.

Δώσε εσύ 100€ για κουτί με RGB ....

2 λεπτά πριν, dkdkd είπε

το βασικο software (δε ξερω πωσ να το πω, αυτο που χρειαζεται για να ανοιξει ο υπολογιστησ) θα το φτιαξει το καταστημα; 

Θες και λειτουργικό ?

windows 10 ?

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Το τροφοδοτικό είναι  το

16156_10.1499413452.jpg

με 54Α στην 12άρα και μια χαρά κάνει δουλειά.

Η κάρτα γραφικών κλασικά σκοτώνει. Δεν  νομίζω να μπορεί να μπει τόσο δυνατός συνδυασμός σε CPU/GPU με άλλο τρόπο.

Ο 2700Χ και αυτός σκοτώνει .

Ο SSD είναι στην VALUE  κατηγορία  αλλά καλός. Τον έχω.

Οι μνήμες υπεραρκετές.

Το κουτί είναι ένα value με tempered glass αλλά καλό αερισμό.

Η μητρική είναι με X370 chipset ,  4πλο VRM με διπλασιασμό των hi-low. Μια χαρά  μητρική , εκτός και αν θες να κάνεις extreme oc ...

Καθόλου ότι νάναι.... Με το συγκεκριμένο παίζει τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό.

Θες και λειτουργικό ?

windows 10 ?

ναι windows 10

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Αναφορά σε κείμενο

Χρήση υπολογιστή :gaming και μελλοντικα streaming

1 λεπτό πριν, dkdkd είπε

ναι windows 10

Για gaming και streaming με windows 10 θα σου φτιάξω μια άλλη πρόταση που θα είναι όλα από ένα κατάστημα και συναρμολογημένα έτοιμα με windows .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dkdkd είπε

Εφόσον το πληρώσεις/ζητήσεις, συζήτησε το μαζι τους, αυθεντικό OS κοστίζει. Μπορείς εύκολα να δεις ενα βιντεο στο YT πως να περάσεις ένα λογισμικό μέσω USB και να αγοράσεις ενα OEM κλειδί αν δεν ξέρεις πως να τα σπάσεις, εκτός και αν έχεις ήδη λειτουργικό σε 64 Bit αυθεντικό οπότε με ένα τηλέφωνο στη microsoft γίνεται η ενεργοποίηση των Windows με το υπάρχον κλειδί. 

@Adtakhs Μιλας για OC σε κοπέλα που σου λέει ότι καλά καλά δε ξέρει να περνάει WIN σε PC, σοβαρέψου σε παρακαλώ, για τη δουλεια που θελει να κανει βάσει των όσων κοιτάει και πεταμένα λεφτά. Το build που της πρότεινα της εξοικονομεί και χρήματα και θα ειναι αποδοτικό. Το πολυ πολυ δινει την 1050 και παίρνει μαι 1070 απλή ή μια 1060 αργότερα! Επίσης το X370 chipset ειναι overkill. Όσο για το τροφοδ οτικό είναι ένα Tier 3 τροφοδοτικό το οποίο δε θα προτιμούσα σε high end build ποτέ. 

EDIT: Δεν πρόσεξα ότι ήθελε στριμ, αργότερα το πρόσθεσε προφανώς :P. Ωραία και για streaming o 2600X είναι αρκετός.

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εφόσον το πληρώσεις/ζητήσεις, συζήτησε το μαζι τους, αυθεντικό OS κοστίζει. Μπορείς εύκολα να δεις ενα βιντεο στο YT πως να περάσεις ένα λογισμικό μέσω USB και να αγοράσεις ενα OEM κλειδί αν δεν ξέρεις πως να τα σπάσεις, εκτός και αν έχεις ήδη λειτουργικό σε 64 Bit αυθεντικό οπότε με ένα τηλέφωνο στη microsoft γίνεται η ενεργοποίηση των Windows με το υπάρχον κλειδί. 

@Adtakhs Μιλας για OC σε κοπέλα που σου λέει ότι καλά καλά δε ξέρει να περνάει WIN σε PC, σοβαρέψου σε παρακαλώ, για τη δουλεια που θελει να κανει βάσει των όσων κοιτάει και πεταμένα λεφτά. Το build που της πρότεινα της εξοικονομεί και χρήματα και θα ειναι αποδοτικό. Το πολυ πολυ δινει την 1050 και παίρνει μαι 1070 απλή ή μια 1060 αργότερα! Επίσης το X370 chipset ειναι overkill. Όσο για το τροφοδ οτικό είναι ένα Tier 3 τροφοδοτικό το οποίο δε θα προτιμούσα σε high end build ποτέ. 

EDIT: Δεν πρόσεξα ότι ήθελε στριμ, αργότερα το πρόσθεσε προφανώς :P. Ωραία και για streaming o 2600X είναι αρκετός.

Ποιο OC αγόρι μου, διαβάζεις τι γράφω ?

Πουθενά δεν μίλησα για OC, το αντίθετο είπα πως δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο σε μητρική γιατί oc ΔΕΝ προβλέπεται να κάνει.

Και ο 2600X καλός είναι και εκεί θα πάει για να χωρέσουν και τα WIN .

Αυτό φτιάχνω τώρα.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Το cx είναι rated για 40c θερμοκρασία λειτουργίας αν δεν απατώμαι...

Θα έπαιρνα κάποιο rm από corsair που είναι rated για 50c, ή κάποιο αντίστοιχο άλλης εταιρίας, στην Ελλαδάρα είμαστε, ζέστες έχουμε, λεφτά έχει ο ts.

Για m/b, το asus x470 που κάνει τα μαγικά με τα subtiming δεν χωράει με τίποτα?

Ή κάτι που να μην είναι msi😉?

Για win προτείνω κλειδάκι με 10άρικο.

Βέβαια αν πρόκειται για χρήση σε επιχείρηση νομίζω δεν κάνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...