vounisios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπερα.απο χτες μου βγαινει καθε λιγο αυτο-->Windows cannot find ‘C:\ProgramData\update.exe’. Make sure you ve typed the name correctly then try again. Το ψαχνω μονος μου μηπως και το διωξω,αλλα,μεχρι αυτη τη στιγμη δεν τα καταφερα.Τη βοηθεια σας θα ηθελα. Υ.Γ Βεβαια,το διωχνω πατωντας το Χ στη κορυφη δεξια που εχει το μνμ,αλλα δεν ειναι λυση αυτη. Σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Καλά κάνει και δεν το βρίσκει. Δε θα έπρεπε να τρέχει εκτελέσιμο από τον programdata. Μάλλον κάποιος ιός που καθαρίστηκε θα ήταν. Δεν είπες όμως ποιο λειτουργικό έχεις. Αν είναι 10άρια πήγαινε με δεξί κλικ στην task bar->Task manager->Startup και αν υπάρχει εκεί αυτό το αρχείο κάνε δεξί κλικ->disable. Αν έχεις 7άρια πάτα WINDOWS_R στο πληκτρολόγιο και δώσε msconfig και πήγαινε στο startup για να ξετσεκάρεις το update.exe
vounisios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα.εχω τα 10αρια...για να δοκιμασω... Τωρα που κοιταζω,δεν βλεπω τετοιο αρχειο εκει.τι αλλο να δοκιμασω;;; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από vounisios
vounisios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Τελικα,για να μην αφηνουμε εκκρεμοτητες εδω στο site,εκανα στον Η/Υ μου ενα Reset This PC και ολα φτιαξανε χωρις προβλημα τωρα.Απλα,ξαναβαζω τα προγραμματα μου & εφυγε & το βασανο μου,το μνμ που εβγαζε.σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα