41ex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις (έχω να το ψάξω από τον καιρό του cube της Vivodi) οπότε θέλω ένα update. Μιλάμε για νέα γραμμή μόνο ιντερνετ, χρήση μόνο για download, browsing και netflix. Δεδομένου ότι το νετφλιξ θέλει κανα 5Mbps και μπορεί να βλέπουν ταυτόχρονα 3 θέλω περίπου 15Mbps για να είμαι ΟΚ. Εχω ήδη voip στη modulus οπότε δε με ενδιαφέρει τηλεφωνία. Μπορώ να πιάσω τέτοιες ταχύτητες με 24άρι adsl ή να πάω για vdsl? Μπορεί κάποιος πάροχος να εγγυηθεί για το download speed ή θα το μάθω μετά την εγκατάστασή; Μπορώ να κάνω υπαναχώρηση αν δεν πιάνω καλές ταχύτητες; Μήπως να πάω κατευθείαν για το ΟΤΕ 30 που υποτίθεται ότι εγγυάται το 30άρι ή σε κάποιο οικονομικό vdsl? Ευχαριστώ
41ex Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Eταιρεία δε με ενδιαφέρει, στη HOL είχα κάποια θεματάκια με την αντιμετώπιση οπότε μάλλον με βλέπω να αλλάζω. Εντάξει δε θα πεθάνω αν δεν είναι 15, έτσι κι αλλιώς το νετφλιξ προσαρμόζεται στην ταχύτητα της γραμμής και σου στρημάρει με όσο ρυθμό μπορείς να σηκώσεις. Απλώς επειδή συνήθως τα βράδια είμαστε 3 μέσα ταυτόχρονα δε θα ήθελα να κολλάει ή να βλέπω με ποιότητα VHS! Οτιδήποτε πάνω από 12-13 είναι ικανοποιητικό, διαβάζω για κάτι 2Mbps σε adsl και φρικάρω! Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να περιμένω 1 μήνα για την σύνδεση και μετά να διαπιστώσω ότι πιάνω 8 ή και λιγότερα. Ούτε βέβαια ψήνομαι να δώσω 30φευγα για vdsl. Γι αυτό ρωτάω αν μπορώ με κάποιον τρόπο να ξέρω εκ των προτέρων τι ταχύτητα θα έχω στο περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα